Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'Dit is echt een schijtwereld'

28 mei 2023 17:27 - NOS
Foto: Pro Shots

Joey Veerman: "Dit is echt een schijtwereld"; image source: Pro Shots

Tegenover de NOS heeft Joey Veerman hard uitgehaald over de berichten die afgelopen week over hem zijn verschenen. "Dit was gewoon een kutweek", aldus Veerman. "Er zijn een hoop dingen gezegd en geschreven, daar heb ik me lichtelijk over verbaasd. Zonder enige weet worden er maar namen genoemd. Mijn hele familie heeft bedreigingen ontvangen. Het is werkelijk waar niet te geloven."

Veerman ging verder: "Het lek zou zogenaamd van mijn zaakwaarnemer vandaan komen. Die krijgt ook allemaal doodsbedreigingen. Het is serieus belachelijk. Wat sommige gasten proberen aan te richten is echt niet te filmen."

De middenvelder was dan ook witheet over de bedreigingen die waren gestuurd. "Ik word hopelijk vader over vijftien weken. Onder de post van mijn vriendin zijn nu allemaal reacties gepost, die zijn niet mals", zo gaf hij aan. "Onder de foto van een echo van een klein kind. Ik heb zelf mijn reacties uitgezet, want ik kreeg al allerlei reacties. Ik had er geen zin in. Ik wilde me focussen op AZ. Dan krijg je allemaal berichten, dat is echt niet te geloven. Dit is echt een schijtwereld."

Zelf heeft Veerman ook al gesproken met Ruud van Nistelrooij. "Ik heb hem veel succes gewenst en dat alles wat in de media is genoemd met mijn naam erin niet waar is", zei hij daarover.
Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey schijtwereld doodsbedreigingen filmen foto gepost kind kutweek mals nistelrooij nos post witheet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
5 maanden geleden
Inderdaad ziekelijk. Welke eencellige PSV 'supporters' gaan een PSV speler en zijn familie bedreigen??? Oprotten met dit soort 'fans'.
+7/-0

5 maanden geleden
Kritiek mag. Harde kritiek ook.
Bedreigingen niet.
Maar dat vinden waarschijnlijk alle forumleden.
+13/-0

 
5 maanden geleden
Hier sluit ik me helemaal bij aan
+4/-0

5 maanden geleden
Helaas de wereld waarin we leven tegenwoordig.
Social media is niet altijd iets moois. Hoop zieke geesten die zich erop begeven.
+6/-0

5 maanden geleden
Iedereen roept of lekt wel eens dingen met grote gevolgen. Vervelend van die bedreigingen wel. Sterkte.
+1/-4

5 maanden geleden
Lekker anoniem vanuit je zolderkamertje op je laptop wat kansloze teksten posten. Treurige gasten die dit doen.
+6/-0

5 maanden geleden
Niet alleen politici maar ook voetballers worden bedreigd door zieke geesten in deze maatschappij. Sterkte Veerman en trek je er niks van aan hoe moeilijk dat ook is.
+6/-0

5 maanden geleden
Bizar inderdaad.. wat is er toch aan de hand in Nederland.. vind dit echt zorgwekkend. Mensen denken alles maar te kunnen/moeten zeggen. Denk eerst eens na… pfff
+4/-0

5 maanden geleden
Laat de ware helden zich zo snel mogelijk melden, zodat geen onschuldige mensen door tuig met de dood worden bedreigd.
+3/-2

 
5 maanden geleden
Ah ja dan kunnen ze de juiste personen bedreigen. Top.
+3/-0

5 maanden geleden
Hopelijk wil hij nog blijven spelen voor ons. Eén van de weinigen waarvoor ik nog naar het stadion kom. En vonden we het allemaal niet een beetje vreemd dat hij op een gegeven moment niet meer in de basis stond? En idem bij Guti. Ik hoop dat Veerman blijft en samen met Xavi de basis van ons nieuwe team gaat vormen. Maar o,o,o, wat heeft die nieuwe trainer een hoop werk te verzetten in een paar weken tijd. Gelukkig krijgt hij er extreem goed voor betaald. Ik doe voor veeeeel minder geld ook mooie dingen op mijn werk 😉
+1/-0

5 maanden geleden
De enige oplossing is dat regels mbt privacy iets meer los gelaten worden op internet en dit soort bedreigingen gewoon aan een persoon gelinkt kunnen worden. Laat maar een paar keer de politie op de stoep staan bij die sukkeltjes.
+2/-0

5 maanden geleden
Ik zou willen voorstellen gewoon lekker te stoppen met social media. Wat heb je eraan? Zelf nergens actief en nergens last van. Scheelt je een hoop ergernis en onzin.

Tuurlijk is dit volslagen krankzinnig en te gek voor woorden. Is toch niks nieuws? Zeker 20% van Nederland zou zn recht om burger te zijn van dit land per direct moeten inleveren. Doe je niks aan. Richt je op wat je wel in de hand hebt.

Die schijtwereld zoals hij het zegt kan je gewoon uitzetten door je af te melden. Nergens meer last van. Stop met je te ergeren aan idioten die vanaf een zolderkamer stoer doen. Kies zelf voor de oplossing en ga iets anders met je tijd doen dan het posten van allerlei shit, of scherm het iig af. Ben realistisch en niet naief. Dat is hoe ik er over denk.
+3/-1

5 maanden geleden
Walgelijk wat er gebeurt op social media. De reactie van Berghuis was vanavond ook gewoon heel terecht. Men is vreselijk door geschoten om alles maar te roepen. Het is dan vrijheid van meningsuiting. Ophouden met die poppenkast. Dergelijke mensen verdienen keiharde maatregelen. Mensen bedreigen, kleineren, uitschelden. Hoe lang en hoe vaak moet je het negeren en kun je het menselijk gezien negeren? Dat kan niemand. Veerman is terecht kwaad en Berghuis zijn reactie was ook terecht. Het begint met opvoeden van een stel ernstige gekken in ons land.
+5/-1

5 maanden geleden
Vergeet niet dat dit ook wordt afgeroepen door een kwaliteitskrant..... zoals de Telegraaf die maar wat roepen zonder dat iemand weet wat daar van waar is. Met Valentijntje, de prive en story journalist van de sportwereld voorop. Over voetbal heb ik hem iig nog nooit iets zinnigs horen zeggen
+3/-0


Win met PSVPSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arsenal bakayoko benul berry eredivisie fakkels femke feyenoord gestaakt halsema ingestelde izecson kilsdonk knvb koen kul kwetsbaar leefbaar lozano manolev mar misdragingen remigio santos shevchenko side treurig uitsupporters vdv volendam