Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV huurt Sávio niet nog een seizoen'

30 mei 2023 14:58 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV huurt Sávio niet nog een seizoen"; image source: Pro Shots

Sávio keert na dit seizoen niet meer terug bij PSV. De Braziliaan maakte al geen deel uit meer uit van de wedstrijdselectie en zal niet nog een jaar worden gehuurd van het Franse Troyes, dat onderdeel is van de City Group. Het oorspronkelijke plan was dat Sávio langer dan een jaar in Eindhoven zou blijven, maar omdat de sportieve opbrengst tegenviel is daar nu vanaf gezien. De aanvaller kwam uiteindelijk tot zes officiële wedstrijden voor PSV 1.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano hebben een hoop clubs al interesse getoond om Sávio komend seizoen op huurbasis over te nemen. De aanvaller is vooralsnog bezig aan een uitstekend WK Onder 20, waarin hij in de groepsfase bij vier doelpunten direct betrokken was.




Discussieer mee op de forums


Tags

savio braziliaan fabrizio romano tegenviel transferexpert troyes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Lijkt mij ook niet meer dan logisch, heeft geen bal geraakt hier.
+1/-0

11 maanden geleden
Heeft toch aardig wat potentie, zal wel een gevalletje Fagner, Ramos, Diego Tardelli, Vampeta worden.
+5/-0

 
11 maanden geleden
Vampeta was wel een held hoor
+1/-0

11 maanden geleden
Als je kijkt hoeveel moeite hierin is gestoken om het rond te krijgen en daar het rendement tegen afzet valt het toch wat tegen. Ik heb eigenlijk ook geen idee of deze jongen voor PSV 1 is gehaald dit seizoen, ik dacht het wel. Net als Romero een gevalletje pech, het is niet anders.
+1/-0

11 maanden geleden
Sowieso belachelijk dat wij meedoen aan dergelijke constructies van City Group. Kankergezwel van het voetbal.
+2/-0

11 maanden geleden
Het probleem is niet dat Savio geen goede voetballer is, maar het probleem is dat hij afgelopen jaar duidelijk nog niet kon leveren wat bij PSV1 gevraagd wordt. Dat is uitzonderlijk op zulke jonge leeftijd. Antony was bij Ajax direct goed, Ronaldo bij PSV, maar verder kan ik me niet heel veel 18-jarigen herinneren die van ver kwamen en direct goed genoeg waren.

Bij vlagen zag je wel zijn talent, zelfs in de dramatische uitwedstrijd bij Cambuur had hij een goede actie die de 1-1 had moeten opleveren.

Oftewel, het was geen logische actie om deze speler het afgelopen jaar te huren. Goed dat dit nu wordt afgebroken. Als je zo'n speler niet zelf kan halen, dan moet je er niet in investeren als PSV zijnde.
+1/-0

11 maanden geleden
Eigenlijk veel te weinig zien spelen om te kunnen oordelen en dat laat ik dan ook graag aan anderen over.
+1/-0

11 maanden geleden
Ik had er meer van verwacht maar dat is helaas niet uitgekomen,echter denk ik wel dat genoeg in zijn mars heeft om bij een redelijke grote club te slagen.
We gaan het volgen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje