Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jarrad Branthwaite krijgt serieuze kans bij Everton en mag komende zomer niet meer vertrekken'

3 juni 2023 15:23 - The Football Insider
Foto: Pro Shots

"Jarrad Branthwaite krijgt serieuze kans bij Everton en mag komende zomer niet meer vertrekken"; image source: Pro Shots

Volgens het doorgaans betrouwbare The Football Insider lijkt PSV een langer verblijf van Jarrad Branthwaite definitief te moeten vergeten. Everton is niet langer bereid om mee te werken aan een verkoop of een nieuwe huurperiode. Twee centrale verdedigers staan op het punt om te vertrekken en de club heeft niet de middelen om nieuwe spelers te halen. Branthwaite lijkt daarom een serieuze kans te maken op een basisplaats.

Meer op The Football Insider
Tags

branthwaite everton jarrad huurperiode insider

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Het is hem gegund. Sympathieke jongen en aardige verdediger. Speel je maar in de kijker in de PL en laat geen mogelijkheid onbenut om te verkondigen wat je bij PSV en in de eredivisie geleerd hebt. Zou goede PR zijn. Goede foto trouwens ook. Aan zijn bovenbenen heeft hij goed gewerkt!
+10/-0

4 maanden geleden
Ja was een prima speler. Nog jong naar al goed stabiel, tweebenig, erg sterk in de lucht en vrij snel. Potentie zat.
+8/-0

Riverside (geschorst)
4 maanden geleden
Jammer, ik had hem er graag bij gehad, dan maar op zoek naar een linkercentrale…..Rekik?!
+2/-0

remmie01 (geschorst)
4 maanden geleden
Als we hem niet over kunnen nemen misschien wel beter. Vond het een goede speler die helaas te lang op de bank heeft gezeten aan het begin van het seizoen. Ramalho en Obispo gaat het voor ons ook niet worden volgend jaar, dus dan maar naarstig opzoek naar versterkingen waar we ook nog wat rendement uit kunnen halen op de langere termijn. Teze centraal vind ik ook nog altijd een goede optie en zeker als back-up prima geschikt.
+2/-0

 
Riverside (geschorst)
4 maanden geleden
Maar Teze is rechter centrale…..
+1/-0

 
4 maanden geleden
Hij heeft het toch over het verdedigende blok Ramalho en Obispo, en dat hij dus vindt dat er twee verdedigers gezocht moeten worden, dat alleen Teze in de buurt komt van de vereiste niveau. Met een beest als linker centrale verdediger zou Teze misschien wel rechts kunnen. Maar liever twee nieuwe en Teze als back up.
+2/-0

4 maanden geleden (gewijzigd)
Jammer, maar wisten eigenlijk al een tijd dat hij te duur was en we hem niet konden halen.

En we hebben Boscali ook nog. Die had ik wel naast Gerrit willen zien. Heb je wel alleen 2 linkspoten. Al is Gerrit tweebenig, voorkeursbeen is toch links.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Die wil niet terug, heeft ie zelf gezegd :)
+2/-0

4 maanden geleden
Bedankt en succes ...Gauw achterin goede spelers kopen ..
+1/-0

4 maanden geleden
Jammer dat hij vertrekt, een speler met veel controle en rust aan de bal achterin en ook nog eens wel z'n doelpuntje meepikte voorin. Maar ja, tis erg veel geld om hem over te nemen.
+1/-0

4 maanden geleden
Gun hem het beste (en dat is eigenlijk ons psv) en je kunt hem er goed bij hebben. Heeft af en toe ook een heldenactie. Maar dat dit moet pdv echt zo min mogelijk doen; gozer is aan het voetballen gegaan en nu is ie weg zonder dat je er iets aan overhoudt.
+1/-0


Win met PSVPSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arsenal beerput bosz eersten ehv eredivisie feyenoord fotootje gestaakt halsema hetze izecson knvb macht manolev mislinrat mislintat naief santos sar sevilla steijn telegraaf treurig uitsupporters vaio vanalles vies wijs xavisimons