Transparent
Inloggen
Sluiten

'Peter Bosz zet zelf hoog in tijdens gesprekken met clubleiding van PSV'

6 juni 2023 09:55 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Peter Bosz zet zelf hoog in tijdens gesprekken met clubleiding van PSV"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad zijn er een aantal stevige gesprekken gaande tussen PSV en Peter Bosz om tot een akkoord te komen over een contract voor meerdere jaren. De club hoopt deze week al iets aan te kunnen kondigen. Het salaris is geen probleem, net zoals de stafleden die Bosz zelf wil meenemen. Bosz wil echter bepaalde garanties over de spelersgroep en zet zelf hoog in.

Uit een eerste inventarisatie van het ED komt naar voren dat PSV minimaal een nieuwe tweede keeper, een rechtsback, twee centrale verdedigers, twee middenvelders, een spits en een linksbuiten nodig zal hebben. Daarbij is al rekening gehouden met de spelers die naar verwachting gaan vertrekken en waarbij PSV gaat doorselecteren.

Momenteel is Bosz de enige trainer waarmee PSV in gesprek is.

Meer op ED.nl
Tags

bosz garanties inventarisatie linksbuiten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Kluivert was al genoemd als mogelijke versterking en nu hebben ze het ook over Dolberg...Krijg je straks een voorhoede Kluivert, Dolberg en El Ghazi. Ga je toch niet menen.
+5/-0

 
Zolang dat alleen maar suggesties zijn van een journalist hoef je dat toch niet serieus te nemen
+4/-1

 
1 jaar geleden
Dolberg kan ik wel begrijpen. Mits goed gebruikt een speler die bij ons het best eens verrassend goed zou kunnen doen.
El Ghazi zou wat mij betreft wel mogen gaan.. ik heb niets met die man. Kan er weinig sympathie voor opbrengen merk ik..
Kluivert -> liever niet ;)

Snap wel dat Bosz graag duidelijkheid wil hebben over waar hij aan begint… zeker na van Bommel / van Nistelrooij
+2/-2

 
1 jaar geleden
Zn vader heeft ons wel het kampioenschap bezorgd in 2007 met zn goal tegen Ajax :p
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik kan niet bij die premium-artikelen, dus ik kende die namen niet. Kluivert geen idee hoe die momenteel draait. Maar de naam word ik niet direct enthousiast van. Van Dolberg zeker wel; vond dat in zijn Ajax-tijd een prima spits. Goede techniek, scorend vermogen. El Ghazi had ik meer van verwacht, zie hem niet als basiskracht.
+1/-0

 
Kluivert was dit seizoen een van de sterkhouders bij Valencia. In Spanje wordt gemeld dat Valencia hem definitief wil overnemen van AS Roma (nu gehuurd), maar daar de financiële middelen niet voor heeft.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Tip van de dag! Gebruik https://archive.is/link om betaalmuren van artikelen af te halen. Voer je link in op die site en je kunt alles lezen 💪
+3/-0

1 jaar geleden
Aan z'n ambitie ligt het in ieder geval niet..
Weer een drukke transferzomer, lekker man!
+3/-0

1 jaar geleden
En we laten de oren nu weer hangen naar het geluid van professor Bosz….die het wiel ook opnieuw heeft uitgevonden…. Tja, en na één seizoen opstappen of ontslag en wij zitten met dozijn spelers die eigenlijk niet bij psv passen…. Men is de weg kwijt bij mijn mooie club…. Rood thuis shirt, trainer aanstellen die hier niet past…. Wat komt er nog meer op het pad 🤔🥴
+7/-14

 
1 jaar geleden
Dat ligt natuurlijk ook aan het beleid op de lange termijn. Als je voor 'de lijn' Bosz kiest en daar de spelers voor haalt, moet je daar rekening mee houden met de aanstelling van nieuwe trainers in de toekomst.

Dat had m.i. ook al met de opvolging van Schmidt moeten gebeuren. Het kan natuurlijk zijn dat er geen geschikte kandidaat haalbaar was, maar vermoedelijk was dat dan wel naar buiten gekomen.
+2/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Precies dat, de aanstelling van RvN met zijn speelwijze was voor mij een onbegrijpelijke beslissing (niets ten nadele van RvN) maar de speelwijze van Schmidt ('we gaan iets nieuws doen' zeiden Gerbrands/deJong destijds) werd rücksichtlos overboord gekieperd, een gemiste kans. Willen ze Bosz aanstellen lijkt me dat ze voor langere tijd moeten kiezen voor zijn speelstijl, anders bouw je nooit iets op. Zie AZ, al jaren een rustige club met een duidelijke speelwijze waar veel spelers doorbreken, dat is niet voor niets zo.
+2/-0

 
1 jaar geleden
We zitten al jaren met een dozijn niet geschikte spelers, dankzij het aankoopbeleid van de Jong, nog even los van het aantal posities die niet eens bezet waren.
+2/-0

1 jaar geleden
Gedoemd om te mislukken. Moeten we dalijk naar alle afdankertjes van 020 kijken. Bedankt Marcel en consorten. Weggegooid geld weer wat ik al betaald heb !!
+5/-9

 
1 jaar geleden
Met ruim 8000 mensen op de wachtrij zijn er genoeg die de kaart van je over willen nemen hoor :denk
+7/-2

 
1 jaar geleden
Nou, een beetje kritiek hier is best op zn plaats. Verwend met goed voetbal zijn we al ff niet en ik heb sterk het idee dat er paniekvoetbal gespeeld wordt met Bosz. Waar die hype over hem in ene vandaan komt is me een raadsel. Bij Dortmund waren ze de eerste 2 mnd ook erg onder de indruk totdat t kwartje viel in de Bundesliga en er geen punt meer werd gepakt met het te aanvallend voetbal waar hij voor staat. Ik ben bang dat dat hier ook gaat gebeuren nl. Al zal ik de eerste zijn om mijn ongelijk toe te geven als het anders is. Maar het soort voetbal wat wij hier al tientallen jaren spelen, gaat wel veranderen met hem aan het roer :-)
+1/-1

@Riverside ik zie het ook zo een beetje zo en voeg eraan dat Bosz een sprinter/haas is terwijl de competitie een hele marathon is.
+2/-5

1 jaar geleden
Wat een negativiteit hier zeg. Het lijkt me alleen maar goed dat een trainer even hoog inzet om te zorgen dat het komend seizoen beter gaat dan de afgelopen jaren. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik zie aanvallend voetbal met wat spektakel wel zitten. Daar staat Bosz garant voor. Dat mantra dat hij nooit wat gewonnen heeft ken ik wel, maar als je in Duitsland moet opboksen tegen FC Hollywood en in Frankrijk tegen PSG is dat niet per se een schande. Kan hij mooi hier zijn eerste titel binnenhalen.
Ik vind Bosz in ieder geval een véél minder risicovolle keuze dan RvN afgelopen seizoen met 0 ervaring op het hoogste niveau.
De afgelopen jaren zijn we als supporters qua voetbal niet verwend en vaak afhankelijk geweest van de individuele grillen van enkele toppers die we hebben (gehad), Bosz kan wel een team smeden. Ik heb er wel zin in!
+11/-1

 
Had ie daar toch tweede of zeg maar derde vierde kunnen worden dan toch?
+1/-1

 
1 jaar geleden
Hij is vierde geworden met Leverkusen ...

En kijk voor de gein eens naar de selectie die hij zeker vorig seizoen bij Lyon had. Daar was haast geen Europees voetbal mee te halen met dat brandhout.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Zeker, Roelson.
Bovendien: voor de lange termijn heeft alleen aanvallend voetbal met pressing zin als je een Nederlandse topclub bent. Het niveau in de eredivisie is zo laag dat je met individuele kwaliteiten meestal wel wint. Optisch bedrog natuurlijk, want in Eropa ben je zo kansloos.
+1/-0

1 jaar geleden
Begrijpelijk dat een (nieuwe) trainer zelf een voorkeur heeft voor de selectie echter niet teveel je oren laten hangen naar de eisen / wensen van welke trainer dan ook. Zijn allemaal passanten die na 1 -2 soms 3 jaar weer een trein voorbij zien komen.
+3/-0

1 jaar geleden
Wel goed dat hij hoog inzet hij weet blijkbaar wat hij wilt en wilt het maximale uit een elftal kunnen halen met voldoende spelers en backups. Go bosz pak schaal 😜
+3/-1

1 jaar geleden
Ik denk dat we snel moeten zijn. Ajax is ook weer zoekende.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Lijkt me dat we rustig moeten blijven. Als omdat we niet snel genoeg reageren Bosz zou ingaan op eenajax-aanbeiding hebben we hem niet nodig, graag of niet. Ik vermoed echter dat Bosz een redelijk mens is, en het zo ver niet zal komen.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik gok op van Ewijk, Olij, Boadou, Spierings, Manhoef, Danjuma en nog een aantal onbekenden.
+3/-0

1 jaar geleden
Re vanuit gaande dat Sangare en Guti vertrekken + dat ze bijv Ramalho willen verkopen dan is dat precies de lijst aan posities waar er idd spelers moeten komen. Misschien een CV teveel maar verder klopt het gewoon.

Altijd wel fan geweest van Dolberg. Qua voetbal kwaliteiten zeer sterk. Mentaal altijd een vraagteken
+1/-0

1 jaar geleden
#Roelson, Helemaal met je eens, veel liever een ervaren coach als Bosz dan een RVN die nog 0 ervaring heeft als trainer op het hoogste niveau. Hoop dat Bosz lekker hoog inzet bij Brands/Stewart en dat er weer goed wordt ingekocht na jaren ellende van JdJ en die softe kinderboeken schrijver. Ik heb zin in het nieuwe seizoen met de agressief ogende rode thuisshirts gaan we de schaal weer naar Eindhoven halen, Forza PSV!
+5/-0

1 jaar geleden
Off topic: heeft die Elfrink teveel kinderboeken gelezen in de jaren zeventig ofzo. Jongens van bontekoe enzo. Man man man wat een taalgebruik steeds.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets izecson klompje koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje psveldhoven santos schouten sepp teze tillman veerman weghorst xavi