Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV hoopt gesprekken met Peter Bosz deze week af te kunnen ronden'

6 juni 2023 17:59 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"PSV hoopt gesprekken met Peter Bosz deze week af te kunnen ronden"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat PSV inmiddels in verregaande onderhandelingen is met Peter Bosz over een dienstverband. Bosz zou Rob Maas als zijn vaste assistent willen meenemen en daarnaast ook fysiektrainer Terry Peters willen aanstellen. Peters werkte eerder al met Bosz bij Vitesse, Bayer Leverkusen en Olympique Lyonnais.

In een reactie bevestigt algemeen directeur Marcel Brands dat PSV vaart wil zetten achter de benoeming van de nieuwe trainer, al wil hij niet bevestigen dat Bosz degene is waarmee wordt gesproken. "Ik hoop dat het deze week lukt, maar dat weet ik niet zeker. Er komt een hoop bij kijken. We hebben het niet helemaal in eigen hand", aldus Brands. "Je hebt met een hele hoop factoren te maken. Het streven is wel om zo snel mogelijk duidelijkheid te geven. Dan weet iedereen waar hij aan toe is. Het gaat om een van de belangrijkste jobs in de club."

Volgens Brands is dat ook heel belangrijk met oog op de samenstelling van de selectie. "Om aan te kunnen geven aan agenten van spelers, met wie wij in contact staan, wie de nieuwe trainer wordt. En van onze kant willen wij de spelers die wij op het lijstje hebben staan ook doornemen met de nieuwe trainer", zo geeft hij aan. "Je wil ook weten dat degenen die wij willen aantrekken bij de trainer passen en dat de trainer achter hun komst staat."

Ook de beoogde speelwijze is een belangrijk gespreksonderwerp. "We hebben een aantal belangrijke speerpunten en een filosofie binnen de club en daar moet een trainer wel bij passen", zegt Brands daarover. "Een nieuwe trainer moet niet de hele club op zijn kop gaan zetten en wel passen bij de visie en de club PSV. Dat is iets wat je meteen duidelijk maakt in het eerste gesprek een daar zoek je ook de kandidaten bij."

Meer op Telegraaf.nl
Tags

bosz brands peters agenten bayer dienstverband doornemen fysiektrainer gespreksonderwerp jobs leverkusen lyonnais maas telegraaf terry vaart verregaande vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Tav de beoogde speelwijze zou ik graag van PSV zelf horen wat die dan is. Ik heb het laatste jaar er geen kunnen herkennen.
+6/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Stijl Schmidt was aardig duidelijk. Uitvoering minder.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik weet het nog niet met Peter Bosz... Verstandelijk beredenerend zou het een goede keus moeten zijn. Maar ik heb er niet echt een goed gevoel bij. Waarom ? Geen idee. Misschien hoopte ik ergens toch op clubman Philip.
+1/-1

 
Dat gevoel heb ik ook.

Sowieso zul je als je met (een tyoe) Bosz als trainer wil spelen echt grof in de verdediging moeten investeren. Als je met de huidige verdediging op die manier gaat spelen, wordt het pure zelfmoord.
+1/-1PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman vitesse weghorst xavi