Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV toont interesse in Crysencio Summerville'

9 juni 2023 16:47 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"PSV toont interesse in Crysencio Summerville"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Crysencio Summerville in beeld is bij PSV. De club heeft zijn interesse inmiddels kenbaar gemaakt bij de vleugelaanvaller. De 21-jarige aanvaller speelt momenteel in Engeland voor Leeds United, waarmee hij op de laatste speeldag degradeerde naar de Championship. PSV zal echter zware concurrentie krijgen voor Summerville, aangezien clubs uit Engeland, Duitsland, Frankrijk en Italië belangstelling hebben getoond. Volgens Bild is onder meer Borussia Dortmund zeer geïnteresseerd.

Summerville speelde elf seizoenen in de jeugdopleiding van Feyenoord, waarna hij als huurling bij FC Dordrecht in 2019 zijn debuut in het betaald voetbal maakte. Een seizoen later speelde hij het gehele seizoen op huurbasis bij ADO Den Haag, waarna hij weer terugkeerde in De Kuip.

Aanvankelijk zou hij deel gaan uitmaken van de A-selectie van Feyenoord, maar omdat hij zijn contract niet wilde verlengen werd hij uit de selectie gezet en werd hij uiteindelijk verkocht aan Leeds United, waar hij inmiddels drie seizoenen onder contract heeft gestaan. Dit seizoen was zijn doorbraak op het hoogste niveau en kwam hij tot 28 duels in de Premier League.

Summerville heeft bij de Engelse club nog een contract voor drie seizoenen nadat hij aan het begin van dit seizoen nog een nieuwe verbintenis tekende. Volgens De Telegraaf is de verwachting dat hij 8 à 10 miljoen euro moet kosten, maar kan dit bedrag mogelijk omlaag bij een stevig doorverkooppercentage of een terugkoopmogelijkheid voor Leeds.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

summerville crysencio leeds engeland feyenoord telegraaf ado bild championship dordrecht dortmund duitsland frankrijk kenbaar kuip speeldag terugkoopmogelijkheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Riverside (geschorst)
11 maanden geleden
Het zal wel aan mij liggen,behalve spierings zie ik niets zitten van ons nw beleid……rood shirt, Bosz,Pepi… en nu Summerville..
+3/-3

 
11 maanden geleden
Idd, vorig jaar 40 doelpunten tegen gekregen en nu enkel over aanvallende spelers praten
+1/-1

 
11 maanden geleden
Want PSV is alleen bezig met wat er in de media verschijnt? :denk Sowieso is Spierings alles behalve een aanvallende speler
+9/-0

 
reactie verwijderd

 
11 maanden geleden
Met Gakpo en Madueke zijn vorig jaar de linksbuiten en rechtsbuiten vertrokken. El Ghazi wordt hier volledig verguist en Bakayoko heeft talent, maar is ook niet altijd stabiel. Hazard en Silva vertrekken. Dan kunnen we natuurlijk Simons nog een jaar op de linksbuiten positie zetten in plaats van op 10 of kijken of we misschien buitenspelers kunnen halen die af en toe ook even een balletje op het hoofd van Luuk kunnen leggen. De verdediging komt heus wel aan de beurt, het is gewoon jammer dat we de afgelopen jaren zo dramatisch hebben ingekocht.
+4/-0

 
Kleine1 (geschorst)
11 maanden geleden
Weet je nog wat Cruyff vroeger zei …. Als je er altijd eentje meer maakt dan je tegenstander dan wordt je kampioen …
Dus het gaat er eigenlijk niet om dat we veel goals tegen krijgen, we moeten er gewoon altijd een meer scoren dan hun … 😉.

Dus, meer of betere aanvallers erbij!
+2/-0

 
Kleine1 (geschorst)
11 maanden geleden
Wordt een lange zomer zo voor je …
+1/-0

reactie verwijderd

11 maanden geleden
Volgens mij werd er in de tijd van Hiddink goed gekeken naar de mentaliteit van spelers en of ze echt in zichzelf wilde investeren (Piet de Visser gaf natuurlijk vaak voorbeelden dat hij naar trainingen ging kijken omdat dit element daar beter tot zijn recht kwam in vergelijking met de wedstrijden). Farfan en Alex waren in mijn ogen spelers die dit in zich hadden.
Misschien dat ik te veel in het verleden blijf hangen met de incidenten in de jeugd van Feyenoord, maar ik maak me altijd wat zorgen over dit soort gasten. Hopen dat hij veranderd is en het licht gezien heeft.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Mensen kunnen veranderen. Maar eens hoor, ik vind ook dat mentaliteit echt zwaar moet wegen. Je wilt dat spelers wel een extra stap doen, nog een keer gaan. Die penal tegen Heerenveen, die Xavi kreeg, is zo'n goed voorbeeld. Hij wordt geraakt omdat hij nog net probeert aan de bal te komen terwijl ie eigenlijk al te ver weg is. Dat wil je zien.
+2/-0

11 maanden geleden
De spelers van degradanten zijn in trek.
+1/-0

11 maanden geleden
Weer interesse in een aanvaller. Waar blijft de interesse voor een beest van een verdediger ?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage