Transparent
Inloggen
Sluiten

'Langer verblijf van Xavi Simons nu een van de prioriteiten van PSV'

12 juni 2023 08:23 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Langer verblijf van Xavi Simons nu een van de prioriteiten van PSV"; image source: Pro Shots

Nu PSV in Peter Bosz een nieuwe trainer heeft gevonden, is een van de prioriteiten nu om te zorgen dat Xavi Simons nog een seizoen in Eindhoven blijft. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Binnen de club is de hoop dat de kans op een langer verblijf groter is geworden door Bosz als trainer aan te trekken omdat hij individueel volop met spelers aan de slag gaat en hij attractief wil voetballen.

Vanwege een clausule in zijn contract kan de middenvelder voor een laag bedrag weer terugkeren naar Paris Saint-Germain, maar binnen PSV is de inschatting dat hij daar totaal niet mee bezig is. Meerdere clubs uit de Premier League hebben echter wel serieuze belangstelling in de international.

Meer op ED.nl




Tags

prioriteiten simons xavi bosz attractief inschatting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Die jongen heeft een contract voor nog 4 jaar, is op en top professional, en wil nu echt nog niet voor een basisplaats bij PSG gaan. Die blijft dus gewoon. Tenzij er 100 miljoen op tafel komt, maar dat gaat ook niet gebeuren. Af en toe wordt er in de media gedaan alsof hij transfervrij is. Daar word ik onderhand wel een beetje moe van.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Niemand hier weet wat er precies in die clausule staat. Hij heeft zichzelf (terecht) heel veel speelruimte gegeven om onafhankelijk beslissingen te kunnen nemen. Dat weet hij, gezien zijn recente uitlatingen, en dat weet PSV, aangezien ze alles uit de kast trekken om die clausule eruit te krijgen. Ik hoop dat er een klik komt met Bosz,en dat hij ook gelooft in de versterkingen. Topsalaris bieden, was met enorme afstand de beste speler dit jaar en gezien zijn leeftijd en mentaliteit kan hij dat nog twee jaar zijn voordat hij het transfer record verpulverd. Laat 'm dan daar ook maar van meeprofiteren, tenslotte is hij transfervrij gekomen.
+1/-0

11 maanden geleden
Meer rasvoetballers om hem heen en in de Europese subtop meedraaien. Dat zijn denk ik de 2 belangrijkste factoren die voor Xavi van doorslaggevende factor zijn. Er zal dus flink doorgeselecteerd moeten worden. Weet niet of ik echt gelukkig wordt van de namen die ik nu voorbij hoor komen (Spierings, Pepi, Summerville, etc)
+1/-0

11 maanden geleden
Arsenal zou de beste papieren hebben en dat is ook "lekker makkelijk" cashen voor zijn nieuwe zaakwaarnemer. Hoop dat onze smaakmaker nog een seizoen bij ons meedraait.
+1/-0

11 maanden geleden
Geef XS een nieuw contract met een flinke salarisverhoging, huidige clausule eruit en een nieuwe erin -> 20% van de transfersom gaat naar XS.
+1/-0

11 maanden geleden
Xavi, er is een toptrainer aangesteld die jou nog beter gaat maken, dus blijf nog een jaartje schitteren in de eredivisie en daarna ben je klaar voor een avontuur in de top van het mondiale voetbal 🫡
+1/-0

11 maanden geleden
toch jammer he dat we het eigenlijk hebben over een jongen die net 20 is geworden (wel zo goed kan voetballen dat hij meteen een top 3 club in nederland kan dragen) alsof het een jongen is die zich al 5 jaar op constante basis aan het bewijzen is. Er zal toch wel iemand zijn, al dan niet hemzelf, die zich bedenken van joh 3 jaartjes psv en dan constant top presteren dan heb je jezelf bewezen. Maar niet na 1 jaartje al.
+1/-0

11 maanden geleden
Het is DE prioriteit, DE enige
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage