Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ibrahim Sangaré gaat sowieso vertrekken bij PSV'

21 juni 2023 10:19 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Ibrahim Sangaré gaat sowieso vertrekken bij PSV"; image source: Pro Shots

Ibrahim Sangaré gaat 'op zeker' vertrekken bij PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad op basis van bronnen rond de middenvelder. Achter de schermen wordt er volop geïnformeerd naar de diensten van de Ivoriaan. Ondanks dat er momenteel nog niets in de eindfase zit, lijkt het wel al vast te staan dat Sangaré vertrekt bij PSV. De zaakwaarnemer wil niet zeggen met welke clubs PSV in gesprek is, maar indien voor 3 juli de transfer nog niet is afgerond zal hij zich gewoon bij PSV melden.

Onder meer Paris Saint-Germain heeft al geïnformeerd naar zijn komst, net zoals enkele clubs net onder het niveau van de absolute top. Volgens het ED lijkt het er op dat er al biedingen zijn geweest, maar deze voldoen niet aan de vraagprijs. PSV houdt vast aan de afkoopsom van 37 miljoen euro die contractueel met de middenvelder is overeengekomen.

Meer op ED.nl




Tags

sangare ivoriaan schermen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Goedzo, tijd om door te schakelen. Goede speler maar nooit echt 100% betrouwbaar. Van echte stabiliteit op het middenveld is nooit echt sprake geweest tijdens zijn verblijf
+1/-0

 
11 maanden geleden
Hij presteerde juist heel goed samen met Guti op het middenveld. Als Schmidt dat eerder had gedaan waren we dat seizoen kampioen geworden.
+2/-0

11 maanden geleden
Zal toch echt eerst bedrag X op tafel moeten komen lijkt me. Weer zo’n zaakwaarnemer die voor de muziek uitloopt… doodmoe word je toch van die gasten?!
+1/-0

11 maanden geleden
Zou mooi zijn die 37 miljoen, echt aan vasthouden. Dan nog had ik hem liever erbij gehouden. Maar dat zit er soms niet in
+2/-0

Kleine1 (geschorst)
11 maanden geleden
Ja die gaat zeker weg, maar zal dan wel voor iets van 20-25 miljoen worden …
+1/-0

11 maanden geleden
PSG heeft poen zat en wel meer clubs. Ik ga er van uit dat Stewart wat harder is in onderhandelen en niet lager gaat dan 35 miljoen.
+1/-0

11 maanden geleden
Niemand met een lopend contract gaat 'sowieso' weg. Dat is het hele idee van een contract. Vreemde kop dus.
Dat de kans zeer groot is dat hij vertrekt, ja, dat snappen we allemaal wel.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Ik snap je punt maar ik denk dat de gedachte achter de kop is dat het voor PSV eigenlijk een must is dat hij wordt verkocht.
Het contract heeft nu dus niet de functie om hem te houden maar juist om hem te verkopen en PSV in de plus te houden.
Vroeger had PSV nog echte teams die een tijd bij elkaar bleven, maar die tijd is helaas al lang voorbij. Het is nu meer een handelshuis geworden.
+2/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Ik geloof zeker dat dit het geval is. Dat vind ik ook de meest trieste uitkomst van het gevoerde beleid. We moeten keer op keer de eindjes aan elkaar knopen waardoor je met minder genoegen neemt bij uitgaande transfers. Duur huren en de eindeloze clausules onder het motto dat 'de speler anders nooit bij ons gespeeld zou hebben' kost ons uiteindelijk een keer de kop. We verdienen simpelweg structureel te weinig aan uitgaande transfers.
Handelshuis is een beetje een vies woord, maar ik heb er helemaal geen moeite mee dat PSV koopt om weer duurder te verkopen. Ik vind dat zelfs wel mooi.

Ik lees echter jouw strekking niet terug in de verdere inhoud van het bericht. Ik denk dat ik ook vooral reageerde omdat ik steeds meer berichten lees in deze vorm. 'Guti gaat PSV sowieso verlaten', 'Sangare gaat opzeker weg'. Maar waar is PSV als werkgever in dit verhaal gebleven?
+1/-0

11 maanden geleden
Hoe werkt dat dan? Als geen enkele club wil betalen wat PSV verlangt voor de afkoop van zijn contract en hij gaat sowieso weg? Koopt hij zichzelf uit voor 37 miljoen? Lijkt me niet dat hij dat verdient heeft bij PSV de afgelopen jaren. Maar ik vind het prima, als wij de centen maar beuren.
+2/-0

11 maanden geleden
Weer eentje van ons middenveld.
We houden geen middenveld meer over.
Vlg berichten gaan weg Simons-Veerman-Sangare.
We houden een brasverdediging over.
Kunnen we straks nog wel een fatsoenlijk elftal opstellen wat bekwaam is op eredivisieniveau ?
Het zal me benieuwen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage