Transparent
Inloggen
Sluiten

Shurandy Sambo: 'Mijn doel is nog steeds om bij PSV in het eerste te komen'

22 juni 2023 20:17 - VI Pro
Foto: Pro Shots

Shurandy Sambo: "Mijn doel is nog steeds om bij PSV in het eerste te komen"; image source: Pro Shots

In een uitgebreid interview met Voetbal International heeft Shurandy Sambo bevestigt dat het nog altijd zijn doel is om te slagen bij PSV. "Dat is mijn doel altijd geweest en dat is nog steeds hetzelfde", aldus Sambo. "Voor mij is het heel belangrijk dat ik gewoon ga spelen. Er telt maar één ding en dat is dat."

Met Peter Bosz heeft hij nog niet gesproken. "Mijn zaakwaarnemer heeft wel gesprekken gehad met Earnest Stewart en Marcel Brands. Dat zag er wel allemaal goed uit. Zij waren ook tevreden over mijn ontwikkeling", zei hij daarover. "Maar met de trainer moet ik wel nog spreken."

De rechtsback bevestigde ook dat hij in beeld is bij Ajax. "Mijn zaakwaarnemer heeft met mensen binnen Ajax gesproken en zelf heb ik contact gehad met Maurice Steijn", zo gaf hij aan. "Ik heb natuurlijk sowieso contact met hem. Hij is een heel jaar mijn trainer geweest. Het is niet dat het contact nu opeens weg is."

Meer op VI Pro




Discussieer mee op de forums


Tags

sambo bosz brands earnest maurice steijn stewart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Natuurlijk hoeft het con tact niet direct weg te zijn maar het feit dat hij trainer van Ajax is geworden doet wel denken.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Als mijn voormalig leidinggevende waarmee ik het goed kan vinden zou bellen om eens te komen praten, zou ik het ook doen. Ik vind het niet zo vreemd dat je als werknemer je ogen openhoudt en af en toe eens elders praat. Dat kan namelijk ook bevestigen dat je goed op je plek zit.
+3/-0

11 maanden geleden
Als hij naar amsterdam wil moet hij lekker gaan. Maar wel voor de hoofdprijs. En anders stoppen over ajax en gewoon op het veld laten zien dat je in de basis hoort. Gezwam over gesprek met de trainer. Je krijgt heus wel een kans in de voorbereiding en als je die grijpt sta je er gewoon in.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Zo eenvoudig is het denk ik niet. Een jaartje aardig presteren bij Sparta zonder welke druk dan ook en met een wedstrijd per week is wel ff wat anders dan een jaar op het hoogste niveau plus Europese wedstrijden tussendoor.
+1/-0

11 maanden geleden
Waarom dan steeds dat getrek met Ajax en Maurice Steijn.
Als je bevriend bent met Maurice Steijn, kies dan snel voor Ajax en niet meer zeuren.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Dat bedoel ik! En niks anders, commentaar had ik er natuurlijk van verwacht.
+1/-0

11 maanden geleden
Ik zou eens beginnen met een andere zaakwaarnemer...
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage