Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV en FC Augsburg bereiken akkoord over transfer Ricardo Pepi'

27 juni 2023 15:50 - Bild
Foto: Pro Shots

"PSV en FC Augsburg bereiken akkoord over transfer Ricardo Pepi"; image source: Pro Shots

Volgens onder meer Bild wordt Ricardo Pepi definitief de eerste versterking van PSV voor komend seizoen. De club heeft een akkoord bereikt met FC Augsburg over de transfersom. Eerder kwam al naar buiten dat PSV inclusief bonussen ongeveer 9 miljoen euro zal betalen en dat FC Augsburg ook een doorverkooppercentage krijgt.




Tags

augsburg pepi bild

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Mooi, welkom bij onze mooie club :)
+2/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Prima deal. Hopelijk brengt Pepi zijn geld op. We gaan het zien.
+3/-0

11 maanden geleden
Welcome Pepi! Ik kan me zijn belangrijke goal bij Dallas nog herinneren en echt gaaf dat hij nu in Eindhoven komt voetballen. Als hij zich blijft ontwikkelen, echt een topper.
+3/-0

11 maanden geleden
Wat kan het lekker zijn, een team jonge hongerige honden met hier en daar een paar routiniers. Kan een mooi seizoen worden :)
+2/-0

 
Kleine1 (geschorst)
11 maanden geleden
Nou, routiniers blijven er niet veel over als alle uitgaande transfers doorgaan …
+1/-0

11 maanden geleden
Nu nog graag de bevestiging vanuit PSV 😃
+3/-0

 
11 maanden geleden
Ja, berichten met hij komt nu echt tussen aanhalingstekens hebben we nu wel genoeg gezien. Graag geen berichten meer tot PSV zelf bevestigt
+1/-0

11 maanden geleden
En nu maar hopen dat we niet zo'n belachelijk hoog doorverkooppercentage hebben afgesproken om een miljoentje of wat te besparen.
Het moet wel echt klaar zijn met het korte termijn denken.

Verder overigens tevreden met deze aankoop. Een spits met veel potentie. Niet per se mijn type spits, maar qua leeftijd wel waar PSV zich op moet richten.
+1/-0

11 maanden geleden
Ik weet wel dat er heel veel veranderd is maar we kopen de spits van een degradant... Ik wordt hiet niet heel warm van, waarschijnlijk omdat ik me nog goed kan herinneren dat we spelers als Gullit, Vanenburg, Koeman,Robben, Romario, Ronaldo, Nilis, van Nistelrooij, Kezman, Cocu en Alex naar Eindhoven haalden. En nu zijn we al blij met Pepi.Ik moet er echt even aan wennen.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Een paar seizoenen geleden kochten we een linksback van een degradant. Was dat toen ook een probleem?
+1/-0

 
11 maanden geleden
Nee hoor, totaal geen probleem. Ik moet er alleen aan wennen dat we tegenwoordig moeten vissen en een heel schraal vijvertje. Daar baal ik van, daar kan de club niks aan doen maar het is wel de realiteit. Van kampioen van Europa naar kansloos voor welk europees toernooi dan ook en nog sporadisch de beste in eigen land. En blij met Pepi.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Wij kunnen de conference league gewoon winnen. Verder is het financiële gat met Engeland, Spanje, Italië en Frankrijk dusdanig groot dat we daar moeten concurreren met de middenmoot en degradatie ploegen, die ons financieel allemaal aftroeven. Dus wij moeten sportieve successen en doorgroeiperspectief bieden. Dat doen we door regelmatig in de CL te verschijnen en af en toe een titel te pakken. Ik had ook liever Haaland gehad dan Pepi, maar dat is gewoon niet de realiteit. Echte wereldtoppers zullen we zelf moeten kweken en dan nog is het maar de vraag of ze niet al vroegtijdig weggeplukt worden. Van mij mag er morgen een Europese supercompetitie komen waar wij niet in zitten als daarmee het speelveld voor de rest van Europa wat gelijker wordt. Die conference league is echt een geweldige cup wat dat betreft, die kan nog overal heen.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage