Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV versterkt selectie met komst van Joris Chotard'

5 juli 2023 06:24 - Top90
Foto: Pro Shots

"PSV versterkt selectie met komst van Joris Chotard"; image source: Pro Shots

Volgens het Franse Top90 gaat PSV de selectie versterken met de komst van Joris Chotard, een 21-jarige middenvelder. Chotard speelt momenteel nog in eigen land voor Montpellier HSC waar hij ondanks zijn jonge leeftijd al 130 officiële wedstrijden voor speelde. Ook is hij international van Frankrijk Onder 21 waarmee hij afgelopen maand actief was op het EK in Georgië en Roemenië. Volgens het Franse medium gaat de middenvelder voor drie seizoenen tekenen bij PSV.

Meer op Top90




Tags

chotard joris frankrijk georgie hsc montpellier roemenie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Welkom Joris!

Voor mij een onbekende speler maar met 130 wedstrijden voor Montpellier en international van Frankrijk onder 21 klinkt het wel als een goede speler!
+1/-0

10 maanden geleden
Welkom bij ONS mooie PSV ( ken hem verder niet maar klinkt goed ) :)
+1/-0

10 maanden geleden
Ken hem niet maar als dit waar is goed dat Psv jonge spelers haalt met hopelijk goede contracten waar Psv bij verkoop wijzer van wordt.
+1/-0

10 maanden geleden
Joris zou ongeveer 10 miljoen moeten kosten. Dat is voor PSV-begrippen een flink bedrag, zeker voor een middenvelder en al helemaal i.c.m. een contract voor slechts 3 jaar.
+1/-0

10 maanden geleden
vind het toch bijzonder dat ze deze vrij onbekende (voor mij iig) halen voor om en nabij 10 mil, maar voor Noa Lang geen 12-15 willen betalen. Hopelijk pakken ze ook door op die Mendy ter vervanging van Guti. Gauw Sangaré verkopen, dan is er geld voor dergelijke versterkingen
+1/-0

 
10 maanden geleden
Om eerlijk te zijn ben ik niet van Lang gecharmeerd en hij vind vooral zich zelf erg goed, maar ik zie nergens in dat hij 12 tot 15 miljoen waard is.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ondanks dat hij vaak een grote mond heeft kan hij toch best aardig voetballen. Laat dat een seizoen of 2 zien en hij wordt met winst verkocht. Idealiter uiteraard. In de huidige markt zijn er gekkere bedragen betaald voor misschien wel mindere spelers
+1/-0

 
10 maanden geleden
Joris ook al een grote mond.😉
+1/-0

10 maanden geleden
Nog onbekende speler. Maar wie had van Samgare gehoord? Afwachten of hij daadwerkelijk komt. 21 jaar en speler van Frankrijk - 21 spreekt toch wel in z, 'n voordeel.
+2/-0

10 maanden geleden
Ik wil graag versterkingen, die hebben we ook echt nodig. maar als ik dan dit veronderstelde bedrag zie voor een speler waar ik nog nooit van gehoord heb. Een half jaar geleden moesten we nog sterspelers verkopen omdat er onverantwoorde risico's waren genomen. Is de technische staf zo overtuigd van deze jongen ?

En ja, sangare was ook onbekend en bleek ook een enorm succes. Maar zo zijn er ook vele onbekende aankopen volledig door de mand gevallen. Bosz was trainer in frankrijk dus hij zal deze jongen wel goed kennen denk ik / hoop ik.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage