Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil snel duidelijkheid en doet Xavi Simons voorstel'

5 juli 2023 06:28 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV wil snel duidelijkheid en doet Xavi Simons voorstel"; image source: Pro Shots

PSV heeft Xavi Simons een spetterend aanbod gedaan. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De clubleiding wil uiterlijk half juli weten van de middenvelder of hij daarmee instemt. PSV wil zo snel mogelijk duidelijkheid creëren en wil een herhaling van vorig seizoen voorkomen toen Cody Gakpo tot de laatste transferdag gelinkt werd aan een vertrek uit het Philips Stadion.

Meer op ED.nl




Tags

simons xavi cody gakpo herhaling instemt spetterend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden (gewijzigd)
Oh nu al duidelijkheid vragen? Ze zijn er vroeg bij hoor….

Nee zonder gekheid, goed dat ze de stap zetten. Ik had alleen gehoopt dat ze dat eerder zouden hebben gedaan. Het idee was ‘een elftal om Xavi bouwen’ toch? Dan moet je ook tijd hebben om spelers te halen, terwijl de voorbereidingen al begonnen zijn.
+1/-0

11 maanden geleden
Ik houd mijn hart vast als ik zie naar wat er weg is gegaan en dat er nog niets binnen is. De voorbereiding begint over een paar weken….
+1/-0

 
11 maanden geleden
Sterker nog, de voorbereiding is afgelopen maandag begonnen!
+1/-0

11 maanden geleden
Ik begrijp niet waarom het zo lang moet duren. Natuurlijk moet Xavi de tijd krijgen maar PSV moet ook weten waar het aan toe is.
+1/-0

11 maanden geleden
Die jongen is net terug van vakantie en ze gaan nu praten. Komt echt wel goed. Betere trainer, komt een betere selectie te staan,, hij kan zich enkel nog maar meer in de kijker spelen voor een topsalaris. Het alternatief is ergens op de bank belanden en je plek i oranje kwijt. Hij weet zelf ook wel dat hij hier het beste zit voor nog 1 a 2 seizoenen.
+5/-0

 
11 maanden geleden
Echt, jij bent toch wel een van de weinige supporters in mijn ogen die dingen zo goed kan onderbouwen waardoor ik het vaak met je eens ben, dank daarvoor :)
+3/-0

 
11 maanden geleden
Nou Xavi, wanneer ga je dan een nieuw contract tekenen waar die clausule uit is? Wat houd je tegen...
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte