Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil ver gaan voor komst van Noa Lang'

5 juli 2023 08:48 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV wil ver gaan voor komst van Noa Lang"; image source: Pro Shots

PSV wil ver gaan om Noa Lang aan te kunnen trekken. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De clubleiding heeft al gesprekken gevoerd met de international, terwijl zijn zaakwaarnemer ervoor probeert te zorgen dat de vraagprijs van Club Brugge voor PSV acceptabel is. De Belgische club zet nu nog in op een transfersom van 15 miljoen euro, maar dat gaat door PSV sowieso niet betaald worden.

Naast een linksbuiten en de aanstaande komst van Ricardo Pepi wil PSV minimaal een topverdediger naar Eindhoven halen, twee middenvelders en een nieuwe tweede doelman. Inclusief vier keepers zal de selectie moeten worden verkleind naar 24 spelers.

Meer op ED.nl
Tags

acceptabel brugge linksbuiten pepi topverdediger verkleind

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden (gewijzigd)
Volgens mij heeft Club Brugge hem voor 6 miljoen gekocht van Ajax en heeft nog contract tot juni 2025.
Vind hem kwa uitstraling niet echt bij Psv passen maar brengt wel kwaliteit en gif.
Vraag me af of psv hem voor minder zou verkopen met 2 jarig contract.
Benieuwd of dit lukt.
+1/-0

8 maanden geleden
Hopelijk gaat ie nog iets van een communicatie training krijgen.. qua presentatie niet echt een uithangbord van onze mooie club. Zag laatst zo'n sessie van hem en Kluivert met nog 2 gasten.. man man man... wat een hoop dommigheid bij elkaar..
+6/-0

 
8 maanden geleden
Dat heb ik ook gezien. Als die daadwerkelijk komt zullen we er maar aan moeten wennen ben ik bang...
Depay en Willems hadden ook wel van die trekjes. Geef mij maar een van Ginkel, De Jong of Gakpo als uithangbord.
+3/-0

 
8 maanden geleden
Ach, al denkt ie dat 1+1 zes is, als hij er maar voor zorgt dat we Cl en kampioenschap halen...
+2/-0

8 maanden geleden
Lijkt mij vragen om problemen. Als PSV veel geld wil neerleggen dan moeten er opties zijn met beduidend minder risico …
+5/-0

 
8 maanden geleden
Zoals een talentvolle duitse verdediger van jong Duitsland, een argentijns toptalent en een portugees international?? :)
+2/-0

 
8 maanden geleden
Afgezien van Romero (er vanuit gaande dat de fysieke problemen niet te voorzien waren in de keuring) waren de andere twee duidelijk geen goede aankopen. Ook toen waren er voor het geld ongetwijfeld veel betere opties. Geen risico bestaat niet in de categorie waar PSV het van moet hebben dat is echter idd waar.
+1/-0

8 maanden geleden
Ik denk dat hey wel eens goed is om een gifkikkertje in de ploeg te hebben, al zal het wel gepaard gaan met hier en daar een domme rode kaart als het wat minder loopt. Met Bosz hebben we in ieder geval wel een trainer die duidelijk is en hem hopelijk wat onder de duim kan houden. Met de ideale schoonzonen breken we ook geen potten de laatste tijd. Denk aan gasten als van Bommel en Toivoinen, gehaat door heel medialand, omdat ze precies hadden wat een club soms nodig heeft om over een dood punt te komen. Wie herinnert zich niet die beuk van Ola op Clasie na 5 seconden. De toon was gelijk gezet en we wonnen met gemak. Doe mij maar een klootzakje in de ploeg, zeker als hij ook nog goed kan voetballen en met wist verkocht kan worden.
+9/-2

 
8 maanden geleden
Tot nu toe niet gecharmeerd van hem, puur om zijn grote mond wat niet bij PSV past maar na het lezen van jouw post zeg ik ja, dat hebben we wel even nodig in dit team en ik ga er van uit dat Bosz hem wel kan managen.
+1/-1

 
8 maanden geleden
Je hebt gifkikkers en gifkikkers. Dit lijkt mij het verkeerde gif.
+5/-1

 
8 maanden geleden
Nogmaals, ook ik ben niet gecharmeerd van hem. Maar mocht hij het PSV shirt gaan dragen zal ik ook hem supporten.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Was geen reactie op die van jou maar op die van Remmie01;)
+1/-0

 
8 maanden geleden
Gifslangen heb je ook.
+1/-0

8 maanden geleden
Ik ben geen fan van Lang, grote mond en past denk ik qua mentaliteit niet bij PSV. Maar zoals Remmie zegt, denk wel dat hij wat kan toevoegen. En ik denk ook dat het een rechtstreeks gevolg is van het aanstellen van Bosz, dat er wat meer van dit soort felle jongens gehaald gaan worden. En laten we eerlijk wezen, we kunnen wel wat pit gebruiken...
+3/-0

8 maanden geleden
Ik hoop echt op de komst van Noa Lang. Getalenteerde vent met gif. Iets te veel van het goede maar ik denk dat PSV dat nu ook weer te veel mist.
Achterin moet ook kwaliteit komen en het vertrek van Guti vind ik erg jammer.
+2/-1

8 maanden geleden
Een goed speler past altijd bij PSV. Goede prestaties zijn 't belangrijkst, de rest is aan de club om goed te managen!
+2/-0

8 maanden geleden
Zolang gif maar niet over gaat in heel vervelend gedrag.
+1/-0

8 maanden geleden
Ik vind ook dat we spelers met gif missen. Ik was altijd zeer gecharmeerd van o.m. V Bommel, Toivonen en Lozano. Pittige, felle jongens in het veld. Maar buiten het veld waren dat hele aardige sympathieke jongens, en daar heb ik mijn twijfels bij Noa. Die lijkt me gwoon altijd ''fel''. Maar moet ook eerlijk bekennen dat ik hem niet echt gevolgd heb de afgelopen jaren, dus misschien is dat beeld niet terecht.
+1/-0

El Frikandel (geschorst)
8 maanden geleden
4 keepers ? Waarvoor dat dan ?
+1/-0

 
8 maanden geleden
Een voor de competitie, een voor de beker, een voor de CL, een voor de EL en dan moeten we er wellicht nog een voor de Conference League en een voor de Playoffs.
+1/-0

JorisDeDraak (geschorst)
8 maanden geleden (gewijzigd)
Wat een bak met geld uitgeven aan een spits en een linksbuiten, zowat de posities waar we het minst iemand nodig hebben.
Ik snap er helemaal niks van.

Bovendien is dit echt een kutventje in de negatieve zin van het woord.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Je hebt één spits en geen enkele linksbuiten. Nee, voor deze posities is er inderdaad niemand nodig :denk
+1/-2

 
JorisDeDraak (geschorst)
8 maanden geleden
PSV kan zich niet veroorloven om een spits van 10 miljoen op de bank te zetten en Luuk is je aanvoerder. Een goedkoop reserve spitsje of talent halen ok, maar dit is niet de positie waar je megaveel geld moet uitgeven.

Voor de flanken heb je Simons (als Veerman blijft moet je Xavi gewoon op links zetten in een vrije rol), Bakayoko, El Ghazi en Vertessen. Allemaal betere opties dan met Obispo, Teze of Ramalho achterin spelen. Om te zwijgen over wie er in godsnaam op de plek van Guti/Sangare moet gaan spelen, dáár moest je bakken met geld uitgeven. Niet voorin.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Het is dan ook niet of, maar en/en. En de aanval moe(s)t serieus versterkt worden en dat geldt ook voor de verdediging. In het Eindhovens Dagblad heeft laatst nog een artikel gestaan dat PSV pas spelers haalt als er voor die positie iemand vertrokken is. Volkomen logisch dat er daarom nu een spits en een linksbuiten is gehaald, want die posities waren niet bezet.
+1/-0

8 maanden geleden
Noa Lang is echt wel een talent. Maar wel een figuur met een gebruiksaanwijzing.
Als hij zich focust op PSV en daar alles uit zijn carrière probeert te halen is dat gewoon prima. Er zijn talloze jonge spelers die te vroeg met te veel geld zitten, waardoor ze "ontsporen". Dat is aan PSV om met hem en zijn zaakwaarnemer goede afspraken over te maken.

Ik vraag me af wat voor spelers er dan bij PSV passen qua uitstraling? Spelers zoals Edward Linskens, Baumgartl of Willy vd Kerkhof? Soms heb je types nodig zoals Soren Lerby, Gilles de Bilde of Memphis Depay. Die zijn net effe anders. Het gaat om de mix die op het veld staat.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

abn amro bakayoko bankzitten basarnhem bodo bommel bosz degradatie dortmund expertisegebied feyenoord gaal heerenveen izecson kampioenskandidaat lozano nistelrooij overtredingen petrovic psvrijnwoude saibari sancho santos sinner skipper tennis tillman utrecht vaart