Transparent
Inloggen
Sluiten

Érick Gutiérrez: 'Het was een enorme eer'

5 juli 2023 09:09
Foto: Pro Shots

Érick Gutiérrez: "Het was een enorme eer"; image source: Pro Shots

Via zijn persoonlijke socialmedia-accounts heeft Érick Gutiérrez afscheid genomen van PSV en de supporters. "Vijf jaar voor jullie club spelen, wat was dat een enorme eer", zo schrijft hij. "Het maakte me elke dag trots om het shirt van PSV te mogen dragen en ik heb met volle teugen van jullie support genoten."

De middenvelder gaat verder: "Ik wil iedere PSV'er bedanken voor alles. In goede en sportief mindere tijden hebben jullie mij en mijn gezin een heel goed gevoel gegeven."

Guti blikt ook terug op de vier prachtige prijzen die hij heeft gewonnen. "Dat we deze momenten met elkaar mochten vieren, is iets wat ik en mijn gezin nooit meer zullen vergeten. Jullie hebben op de tribune ook echt het verschil gemaakt", aldus de Mexicaan. "PSV zit na vijf jaar in mijn hart en Eindhoven is een belangrijk deel van mijn leven geworden. Ik blijf PSV altijd volgen en hoop dat de club prijzen blijft winnen. Dat hoort bij PSV, een club waarvoor jullie alles geven."




Discussieer mee op de forums


Tags

eer gutierrez accounts guti socialmedia teugen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden (gewijzigd)
Bedankt voor je inzet en ik wens jou en je gezin het aller beste, het ga je goed amigo :)
+2/-0

10 maanden geleden
Veel succes in Mexico, ook voor je gezin. Het gaat je goed.
+2/-0

10 maanden geleden
Hele sympathieke jongen, altijd 100% inzet. Een van mijn favorieten. Begrijp echt niet dat hij (afgezien van de laatste maanden van Roger) nooit een onomstreden basisspeler is geweest. (Zeker niet als je ziet wie dat wel waren). Dank voor alles, en het ga je goed. Hopelijk weet Chivas je wel op waarde te schatten.
+4/-0

10 maanden geleden
oefenwedstijd met Chivas in Eindhoven in de maak?
+3/-0

 
10 maanden geleden
Dat zou inderdaad mooi zijn, bij wijze van afscheid, prima plan!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage