Transparent
Inloggen
Sluiten

'Luuk de Jong weer aangesloten bij groepstraining'

10 juli 2023 19:36 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"Luuk de Jong weer aangesloten bij groepstraining"; image source: Pro Shots

Luuk de Jong heeft de groepstraining bij PSV weer hervat. Dat meldt clubwatcher Rik Elfrink via Twitter. De aanvoerder ontbrak afgelopen weekend nog in het oefenduel tegen STVV. Omdat hij eerder in de week een tik had gekregen trainde hij zaterdagmiddag individueel op het veld.




Discussieer mee op de forums


Tags

groepstraining jong elfrink stvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Welkom Luuk, ik hoop dat je er weer een mooi seizoen van maakt 🤗
+1/-0

10 maanden geleden
Verreweg de beste kopper in Europa! Welkom terug topper!! Succes!
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
10 maanden geleden
En dat was pas de eerste trainingsweek …

Ik denk dat Luuk dit jaar niet veel gaat spelen … die is blijkbaar op zijn leeftijd al te gevoelig, of is aan het afbouwen … en daarom ben ik heel blij dat we Pepi al hebben vastgelegd.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Laten we vooral meteen weer door gaan slaan :I Is Lang ook meteen blessuregevoelig omdat hij binnen vijf minuten na zijn eerste training al een tik op zijn knie kreeg?
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
10 maanden geleden
Ten eerste heb ik het niet over Noa Lang ... maar over Luuk de Jong.
Ten tweede geef ik gewoon mijn mening, en heeft dat niets te maken met "doorslaan" ...
Ten derde, laten we bij de winterstop nog maar eens terugkijken, ik denk dat ik dan al gelijk heb ...
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ik betrek Noa Lang erbij om aan te tonen dat het nergens op slaat om een speler blessuregevoelig te gaan noemen als ze een keer een tik krijgen op de training en daardoor een paar dagen individueel trainen. Dat gebeurt het hele jaar door en nagenoeg iedere speler mist daardoor wel eens een paar dagen. Als je dan gaat beweren dat De Jong nu opeens blessuregevoelig is, sla je inderdaad volledig door.
+2/-1

 
Kleine1 (geschorst)
10 maanden geleden
Volgens mij liggen de feiten er gewoon ... dit is niet gebaseerd op alleen deze blessure.

Vorig jaar is hij diverse keren met een "tik" aan de kant gebleven, hij heeft ook maar 24 ED wedstrijden gespeeld daardoor.
Ik verwacht gewoon dat dit komend jaar weer (of zelfs nog meer) gaat gebeuren, mede door z'n leeftijd en fysieke gesteldheid.
Daarom zeg ik dat ik blij ben dat Pepi is gehaald.

En om dan Noa Lang erbij te halen ... dat is appels met peren vergelijken ... 24 jaar vs 32 jaar. En trouwens, Noa stond gewoon dezelfde dag weer op het veld, en Luuk niet ... dus die vergelijking slaat gewoon nergens op, en wijst er eigenlijk temeer op dat ik wel eens gelijk kan hebben. ;) Denk er nog maar eens goed over na ...
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ook Luuk heeft gewoon de hele tijd getraind... Alleen net zoals Lang nu enkele dagen individueel.

Het is in ieder geval goed om te weten dat als een speler boven een bepaalde leeftijd komt opeens blessuregevoelig is als hij op de training een tik krijgt en dat dus niet geldt als ze nog ergens midden in de 20 zijn.

Als je dan toch zo graag bij de feiten wil blijven: het grootste gedeelte van die gemiste wedstrijden kwam door een spierblessure die hij aan het begin van het seizoen opliep. Maar hij is inderdaad heel blessuregevoelig :ja :denk
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage