Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Nottingham Forest ver verwijderd van vraagprijs van PSV'

12 juli 2023 22:24 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Nottingham Forest ver verwijderd van vraagprijs van PSV"; image source: Pro Shots

Volgens The Athletic heeft Nottingham Forest zich officieel gemeld voor Ibrahim Sangaré. De Engelse club is al lange tijd geïnteresseerd in de middenvelder en heeft nu daadwerkelijk een bod uitgebracht. Onbekend is nog hoeveel Nottingham heeft geboden, maar Sangaré wordt wel gezien als een van de prioriteiten om het team te versterken.

Het medium meldt daarbij dat ook onder meer Chelsea, Arsenal, Tottenham Hotspur en Liverpool ook interesse hebben getoond in de international van Ivoorkust.

Update 23:12: Volgens het Eindhovens Dagblad kloppen de berichten niet dat Nottingham Forest een bod heeft uitgebracht op Ibrahim Sangaré. De middenvelder staat wel in de belangstelling van de Engelse club, maar wat zij willen betalen is bij lange na niet genoeg om de Ivoriaan vast te kunnen leggen. PSV is bereid om mee te werken aan een transfer, maar de transfersom zal dan op zijn minst in de buurt van het clausulebedrag van 37 miljoen euro moeten komen.

Meer op ED.nl




Tags

nottingham forest sangare arsenal athletic chelsea clausulebedrag ivoorkust ivoriaan liverpool prioriteiten tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Gelimiteerde afkoopsom is bekend toch? Voor minder niet doen nu hij een minder seizoen heeft gehad terwijl hij niet in zijn kracht is gebruikt.
+5/-0

 
10 maanden geleden
Precies, prijs is bekend, zeker gezien de andere clubs die hem schjnbaar ook volgen niet voor minder verkopen. Komt er vanzelf een die hapt voor de vraagprijs (die voor Engelse begrippen enorm meevalt)
+2/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Hoezo “op z’n minst in de buurt moeten liggen”?
Dat moet het minstens zijn!
STOP eens met te gedragen alsof we de ALDI van het voetbal zijn..

En als wel, laten we dan ook maar kijken of ALDI misschien shirt sponsor wil worden, dan klopt het plaatje tenminste..
+10/-1

 
10 maanden geleden
Eens. Sangare is gewoon een heel goed slot op de deur met een mega sterk fysiek. Als andere clubs dat niet inzien omdat hij 1 minder seizoen heeft gedraaid, dan gebruiken wij hem toch gewoon nog een seizoen? Zijn contract is nog lang genoeg, dan kan hij volgend seizoen voor een beter bedrag weg.
+2/-0

10 maanden geleden
Waarop is de vraagprijs van 37 miljoen euro gebaseerd ?
Je kan het als PSV natuurlijk als clausule in een contract zetten, dat snap ik wel.
Maar was het spel van Sangare vorig jaar dan zo goed dat je dat bedrag kan verwachten ?
+2/-1

 
10 maanden geleden
Jurrien timber wordt voor 45 miljoen verkocht.
Heeft die dan een goed seizoen gedraaid?
+2/-0

 
Kleine1 (geschorst)
10 maanden geleden
Daar gaan we weer, altijd vergelijken met Ajaks ….

Men vergeet hier nog steeds dat onze vrienden een veel grotere naam hebben in het buitenland… en mede daardoor gewoon een betere onderhandelingspositie hebben. Het is een feit dat veel van hun verkopen daarna niet echt meer presteren bij hun nieuwe club, maar blijkbaar wordt dat niet “gezien” door de buitenlandse clubs.

Dus, wij moeten gewoon onderhandelen met een prijs die reeel is in de markt, en ik ben het met WouterErik eens, die clausule van 37m is op dit moment nergens op gebaseerd. Ik denk ook dat PSV content gaat zijn met een 30m.
+1/-4

 
10 maanden geleden
Nog een 4 jarig contract, Ivoriaans International, enorm potentieel als hij omringd wordt door nog betere spelers, Engelse interesse?

Om zomaar wat argumenten te noemen..
afgelopen seizoen was wisselend, eens.. maar dat hij alle kwaliteiten heeft staat niet ter discussie hoop ik?
+6/-0

 
10 maanden geleden
Dat is gewoon de clausule en als je geduld hebt, krijg je dat ook gewoon, tenzij je continu met hem adverteert. Afgelopen winter bood Chelsea 40 miljoen op hem.
+4/-0

 
10 maanden geleden
Dat is het probleem.
Psv heeft geen geduld en heeft het geld van Sangare nodig om de selectie verder te versterken.
Anders zou je nog kunnen zeggen met contract tot 2027,bij te laag bod houden we hem.
Maar denk zelfs dat vervanger van Guti met geld van Sangare betaald gaat worden.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Het is maar net hoe je het bekijkt natuurlijk. Je kan ook zeggen; verkozen tot speler van het jaar in Ivoorkust, met niet bepaald de minste concurrentie zoals Seko Fofana van Lens.
Inmiddels 30 interlands en 9 (!) goals. In alle competities voor PSV ook 'gewoon' 45 wedstrijden.
Nog 'slechts' 25 jaar oud en een doorlopend contract tot 2027.

Wat mij betreft houden we hem gewoon hoor als we er minder voor kunnen krijgen.
Helaas komt ons structurele geldprobleem daar weer om de hoek kijken. We kunnen hem eigenlijk niet houden. Daarom denk ook ik dat PSV hem voor minder laat gaan. Spijtig.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Daarom moet je hem juist nu niet verkopen. Wanneer Sangaré in zijn kracht wordt gebruikt is die 37,5 miljoen afkoopsom erg aan de lage kant. Met zo'n seizoen onder een onervaren trainer waarbij alles en iedereen fout staat, het een gatenkaas is en Sangaré alleen maar achteruit moet lopen vernietig je een hoop kapitaal en zou je ineens blij moeten zijn met 25-30 miljoen...

Gelukkig hebben we weer een ervaren trainer en komt er hopelijk nooit meer een onervaren trainer tenzij het een assistent of trainer in de jeugd betreft. Schmidt had zoveel kapitaal in de ploeg op weten te bouwen waarvan tientallen miljoenen afgelopen seizoen verdampt zijn door waardeloos voetbal. Goede redenen dat je niet nu moet verkopen en nooit meer voor een onervaren trainer moet gaan.

Je kan denk ik zelfs beter een heel seizoen op Sangaré gokken en Guti niet vervangen dan dat je Sangaré met aanzienlijke korting laat vertrekken en gelijk 2 controlerende middenvelders moet vervangen. Lukt waarschijnlijk niet eens met 2 spelers, zoveel vertrouwen heb ik niet in de scouting, waardoor je er gelijk misschien wel 3 of meer zou moeten halen als je er op vooruit wilt gaan.
+5/-0

10 maanden geleden
Gaat gewoon weg, transfersom wordt niet bekend gemaakt.
€25 M...
+1/-1

10 maanden geleden
Jammer van die clausule. Als die er niet in stond hadden we veel meer kunnen krijgen voor Sangare. Maar goed, dan had hij wellicht niet bij getekend.
Nottingham is trouwens ook voor Sanga niet zo interessant denk ik. Dus neem aan dat hij er niet rouwig om is dat zij het benodigde bedrag niet willen/kunnen betalen.
+1/-0

10 maanden geleden
Geld is uitgegeven aan aanvallers. Nu moet PSV Sangare verkopen om de achterhoede / middenveld te kunnen versterken. Het was misschien beter geweest om eerst de achterhoede en middenveld met het beschikbare geld te versterken. Met de verkoop van Sangare (mocht hij vertrekken) had je Lang en Pepi kunnen kopen. Nu MOET PSV Sangare verkopen om weer wat cash flow te hebben. Ook na eventuele vertrek van Mwene en/of Ramalho en/of Obispo en/of Teze komt er wat geld vrij om door te kunnen selecteren. Achterhoede verbeteren hangt al jaren aan de achterste mem terwijl dat al jaren de zwakste schakel was en nog steeds is.
+1/-0

 
10 maanden geleden
PSV zit met een overschot aan verdedigers maar er is/was een tekort aan aanvallers en middenvelders. Dus er zullen eerst een aantal verdedigers moeten vertrekken.
+1/-0

10 maanden geleden
Er is geen bod gedaan maar wat zij willen betalen is bij lange na niet genoeg??? Het gaat toch niet om een vraagprijs maar om een "clausuleprijs" van 37Miljoen.
+1/-0

10 maanden geleden
Doorlopend contract, liever houden we hem hier en gelimiteerde transfersom. Conclusie: 37 mio of hier blijven.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ja dat kan.. Maar dan hebben we ook geen geld voor versterkingen.
+2/-0

10 maanden geleden
Ik heb er op zich niet veel moeite mee dat ze ver verwijderd zitten van de vraagprijs, zolang dat maar aan de bovenkant van die 37 miljoen is ;-)
+1/-0

10 maanden geleden
Het is vooral belangrijk wat Bosz wil met Sangare icm de speelwijze,kan hij daarin een belangrijke rol vertegenwoordigen of past hij juist niet in de plannen van onze trainer.
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
10 maanden geleden
Ik denk dat Bosz al lang te horen heeft gekregen dat hij Sangare niet mag behouden, want we hebben die 30-37 miljoen nodig om de verdediging te versterken.
Dit staat gewoon al sinds winterstop vorig seizoen vast. Er zijn geen andere opties.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Dat zou best kunnen maar zolang er nog geen verdedigers zijn verkocht en het aanbod op Ibi niet hoog genoeg is zullen er toch keuzes gemaakt moeten worden,waarbij een langer verblijf tot de mogelijkheden kan behoren.
25 of 37 mln is toch een groot verschil en wij weten niet hoe de aankomende verdedigende jeugd zich aandient in de plannen van Bosz.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Wij zitten dus in een spagaat met Sangarè omdat wij teveel bekend hebben gemaakt omtrent onze situatie op de markt, nou fijn dan Hè
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage