Transparent
Inloggen
Sluiten

Noa Lang krijgt toch nummer 10

18 juli 2023 13:54
Foto: Pro Shots

Noa Lang krijgt toch nummer 10; image source: Pro Shots

PSV-aanwinst Noa Lang werd onlangs gepresenteerd met het nummer 7 op zijn shirt. Met dat nummer op zijn rug speelde hij vervolgens ook. In een sympathiek interview met ESPN laat de aanvaller echter weten met de club te hebben afgesproken dat hij het nummer 10 mag gaan dragen. Voor fans die al een shirtje hebben gekocht met 7 zou iets geregeld kunnen worden.




Tags

espn shirtje sympathiek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Nu al blij met hem en goed dat hij alsnog met nummer 10 mag spelen :)
+4/-0

 
reactie verwijderd

10 maanden geleden
Nu nog iets regelen voor de mensen die een shirt met Xavi 10 gekocht hebben
+1/-0

 
10 maanden geleden
Wat moet je regelen dan? PSV waarschuwt aan alle kanten dat de namen en nummers nog niet definitief zijn en het voor eigen risico is als je nu bedrukt.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Als er voor fans met nummer 7 iets geregeld kan worden dan toch ook voor fans met nummer 10 lijkt me ? Ik heb geen van beiden overigens.
+1/-1

 
10 maanden geleden
Dus omdat Noa Lang zelf aanbiedt dat hij iets regelt voor degenen die al een shirt van hem met 7 hebben gekocht moet dat ook maar gebeuren met degenen die een shirt van Xavi hebben gekocht? :huh
+2/-0

10 maanden geleden
Kosten vallen mee voor het opnieuw bedrukken. Z'n naam is natuurlijk niet lang.
+6/-0

 
10 maanden geleden
Opnieuw bedrukken? Ze pakken gewoon een nieuw shirt en bedrukken die.
+1/-0

10 maanden geleden
Ik had zo niet verwacht dat Simons zou vertrekken..heb dagen niks van voetbal kunnen kijken of lezen😔. Potjandorie wat zag ik een mooi seizoen aankomen..maar goed, we moeten door. Noa, ik hoop dat je je kans grijpt en ons trots maakt. Niet alleen in de topwedstrijden, maar aan heel Nederland laat zien dat je een geweldenaar bent aan de bal. Individueel maar zeker ook in teamverband. Alleen dan kan je echt een hele grote worden! Draag de 10 met trots! Ik koop jaarlijks een shirt met 10, Nilis, jij mag nu gaan bewijzen dat jij het waard bent! Come on!!
+3/-0

10 maanden geleden
ze kopen van alles maar waar het echt om gaat gebeurd er niks.
achterhoede waar blijven de verdedigers die ons sterker maken
+1/-0

 
10 maanden geleden
Niet alleen verdedigers wat denk je van wat middenvelders erbij?! Guti is al weg en Sangare gaat naar alle waarschijnlijkheid ook dus middenvelders hebben we ook zeker nodig!
+1/-0

 
10 maanden geleden
We hebben al gigantisch veel verdedigers. We kunnen niet een oneindig aantal spelers onder contract hebben staan. We zullen ook naar de financiele huishouding moeten kijken. Dus er zullen ook een paar verdedigers moeten vertrekken.
+1/-0

10 maanden geleden
Basis voorronde Championsleague:

Lang-Pepi-Baka

Veerman-Nassoh-Saibari

Aanholt-Boscagli-Teze-Sambo

Sangare zal nog vertrekken en eer dat de nieuwe aankopen getekend hebben en opgetraind zijn (laat staan spelritme hebben) staat de belangrijkste wedstrijd van het jaar alweer voor de boeg!

Met andere woorden: behoorlijk afgeroomd dus! Het lijkt wel alsof PSV niet wil leren van voorgaande jaren
+1/-0

 
10 maanden geleden
Het schijnt lastig te zijn om iets te kopen zonder geld. Is natuurlijk maar een klein detail.
+3/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Tuurlijk, jij gelooft dat. De verkoop van Gakpo heeft alles naar 0 gereset, inclusief de 10 miljoen die PSV ieder jaar extra begroot (dus ook dit jaar) voor aankopen (of je het nou verstandig beleid vind of niet). Vervolgens is Madueke, Guti, Seelt en Xavi verkocht (minimaal 49 miljoen) en Pepi en Lang terug (Max 22 miljoen). Nu weet ik heus wel dat het niet zo simpel is als de bedragen van elkaar optellen en aftrekken, maar ga mij niet wijs maken dat er geen budget meer is totdat Sangare verkocht is!
+1/-0

10 maanden geleden
Noa betaalt de "+3" voor op je shirt. Simpele oplossing.
+1/-0

10 maanden geleden
Vond hem vroeger een arrogant manneke met vervelende maniertjes. Noa is nu wat jaartjes ouder en vader geworden. Karakters veranderen natuurlijk niet zomaar maar op de een of andere manier heb ik wel veel vertrouwen in hem gekregen en gaan we enorm genieten. Het zou me niet verbazen als hij het lievelingetje van het publiek gaat worden.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Vroeguh,ha ha.
Het veranderen van een shirtje doet veel.😉
+3/-0

10 maanden geleden
Sinds ie voor psv speelt vind ik hem een topgozer. Ga maar knallen!
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage