Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Ze zijn iedere dag bezig met het halen van versterkingen'

26 juli 2023 12:24 - PSV TV
Foto: Pro Shots

Peter Bosz: "Ze zijn iedere dag bezig met het halen van versterkingen"; image source: Pro Shots

Tijdens een Q&A van PSV TV is Peter Bosz onder meer ingegaan op de vraag of er nog andere versterkingen gaan komen in de selectie. "Omdat ik er heel nauw bij betrokken ben, weet ik dat ze daar iedere dag mee bezig zijn. Ze zitten er bovenop", aldus Bosz. "Maar het is niet zo van dat we willen die speler hebben, we drukken op die knop en morgen is die speler er."

Zelf is de trainer daar ook over in gesprek. "Wat ik tegen de club wel probeer aan te geven is dat er alsjeblieft kwaliteit wordt gehaald. Als het dan iets langer duurt, is dat maar zo", zo geeft hij aan. "De wedstrijden komen er natuurlijk wel snel aan en dat weet ik. Iedereen maakt zich daar zorgen over, maar we moeten gewoon kwaliteit halen, Dan kun je misschien net iets langer wachten. Niet te lang, want nogmaals die wedstrijden komen, maar het gaat wel om kwaliteit. Daarom duurt het soms net wat langer dan wat we allemaal willen."

Meer op PSV TV




Tags

bosz knop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Kleine1 (geschorst)
10 maanden geleden
Juist Peter … we hebben al lang genoeg moeten aanmodderen met spelers die gewoon niet de kwaliteiten (en inzet) hebben voor onze club.

Maar ja … laat de commentaren maar weer komen … scouting zal wel weer niet goed zijn … 😝 🤣 🤪
+7/-0

 
10 maanden geleden
Doet men dan aan scouting in de zin van wedstrijden bezoeken in binnen- en buitenland?
Zoals Piet de Visser vroeger die door half Afrika trok? PSV heeft een scout in Scandinavie. Ooit wel eens iets van gehoord? Andere clubs halen daar regelmatig spelers op.
+2/-0

 
Kleine1 (geschorst)
10 maanden geleden
Oh ja, in deze tijd van technologische ontwikkelingen moet je nog steeds bij alle wedstrijden op de tribune gaan zitten?!
Wel eens gehoord van streaming etc.?

Denk je nu echt dat een club als PSV helemaal geen drol doet aan scouting?? Of moet de scouting soms ook nog aan de achterban verantwoording afleggen?

Dit zijn nu echt van die kortzichtige berichten waar ik op doelde …

Naar mijn mening was de boodschap van Peter Bosz duidelijk: “ze zijn bezig, maar het is niet zo eenvoudig als men denkt”.
+3/-2

10 maanden geleden
We laten ons verassen maar we hebben momemteel 1 balafpakker op het middenveld Sangare.
Wat nu als die 6 augustus wordt verkocht en in 2 dagen moet onze trainer een andere inpassen als dat al lukt om hem voor die tijd te halen.
Vind het nogal risky allemaal.
+1/-0

10 maanden geleden
Natuurlijk bekijk ik het ook alleen maar vanaf de bank maar ten eerste vind ik het de laatste weken wel oorverdovend stil rond het aantrekken van nieuwe spelers en tweede wordt dat nog opvallender als je ziet hoe het in Rotterdam gaat. Daar lijken ze geïnteresseerd in een speler en een dag later heeft-ie zo'n beetje al getekend.

Als dit bij PSV zo nog een week of twee doorgaat, vrees ik weer voor allerlei last minute-huurdeals...
+2/-0

10 maanden geleden
Het lijkt dat Feyenoord goed aan het inkopen is, zou dan toch de uitstraling van de CL zo hard in het voordeel spelen?!
+2/-0

 
10 maanden geleden
Moeten daar ook nog maar afwachten of ze weer een echt team er van kunnen maken en of de aankopen die ze doen net zo goed zijn als de jongens die daar vertrokken zijn want zekerheid hebben zij ook niet. Al heeft het wel met de naam CL te maken denk ik.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Garantie op CL speelt zeker mee, kijk alleen maar naar Xavi hoe belangrijk hij dit vond. Daarnaast is het net wat makkelijker aankopen als je 40 miljoen gegarandeerd hebt door plaatsing CL. PSV moet nu wachten op verkoop Sangare,voordat ze verdere grote investeringen kunnen doen. Bij directe CL plaatsing hadden ze sneller kunnen handelen.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ook maar de 40 miljoen die je binnen krijgt, dan kun je ook investeren.
Als psv cl haalt dit jaar en 1ste of tweede wordt en Feyenoord ook bij 1ste 2.
Dan zet je mits je goed investeert Ajax op flinke achterstand de komende jaren.
+1/-0

10 maanden geleden
Duidelijk verhaal. Gaan voor kwaliteit wat natuurlijk wat tijd kost. In het uiterste geval EEN topper huren eind augustus die er meteen staat.
+4/-0

10 maanden geleden
Even off topic, weet iemand waarom Sambo niet gekozen kan worden in de opstelling?
+1/-0

 
10 maanden geleden
Hetzelfde geldt voor babadi.
+1/-0

 
site-admin 10 maanden geleden
Ook toegevoegd aan de selectie.
+1/-0

10 maanden geleden
Droom lekker verder PSV. De feiten spreken voor zich. Al jaren geen kampioen en al jaren geen Champions League. Tel uit je winst. Ik heb erg weinig vertrouwen in een goede afloop. Ik zou het graag anders zien, maar ik vind het een kwaliteitsarme selectie op een paar uitzonderingen na.
+2/-3

10 maanden geleden
Zit wat in.
En de Fruitschaal doet me niks.
En Europa League is ook mooi.
Helaas is geld het enige tegenargument.
In de CL valt geld te verdienen. Verder heeft PSV er nu (en waarschijnlijk voorlopig) niks te zoeken.
+1/-0

10 maanden geleden
Ik verwacht dat Bosz het beter gaat doen met (ongeveer) hetzelfde materiaal. Je merkt aan alles dat deze man ervaring heeft en bovenal een plan. daar schortte het nogal aan vorig jaar. Ik verwacht ook dat Til beter gaat renderen dit jaar en dat Teze centraal achterin een acceptabel niveau aan gaat tikken.
Of het voldoende is voor een titel? dat valt te bezien.
+1/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Feit is dat deze ‘versterkingen’ al geen rol meer van betekenis zullen hebben tegen Sturm Graz. Dit vind ik te amateuristisch voor woorden en is eigenlijk gewoon gokken met de toekomst en hopen dat we met deze armoedige selectie een ronde verder komen. Al jaren wordt erkend dat de verdediging het grote pijnpunt is van deze selectie. Ik heb er ook geen enkele boodschap aan dat we niks kunnen totdat Sangare verkocht is. Als dat überhaupt al het geval zou zijn (waar ik geen zak van geloof) dan heb je beleidsmatig gewoon je zaken niet op orde. Want hoe kan het in hemelsnaam zijn dat de aanwezigheid van 1 selectie speler de reden is dat we met deze ongebalanceerde, kwaliteitsarme selectie ten strijde moeten gaan in de belangrijkste wedstrijd van het jaar!
+1/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage