Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV opnieuw winnaar van Lichtstad Cup

26 juli 2023 21:54
Foto: Pro Shots

PSV opnieuw winnaar van Lichtstad Cup; image source: Pro Shots

PSV heeft woensdagavond de Lichtstad Cup weten te winnen. De traditionele oefenwedstrijd tegen stadsgenoot FC Eindhoven eindigde in een 3-1 zege. Ricardo Pepi, Anwar El Ghazi en Jason van Duiven zorgden voor de doelpunten. Met name na rust volgden nog enkele goede kansen om te scoren, maar deze werden niet benut.

El Ghazi was nog dicht bij een tweede treffer, maar raakte de paal. In de eerste helft was Joël Drommel nog ontsnapt aan een tegentreffer toen met een knap schot de lat werd geraakt. Nadat hij enkele keren goed redding had gebracht, moest de doelman in de slotfase alsnog de bal uit het net halen.

Ismael Saibari maakte zijn eerste minuten van de voorbereiding. De middenvelder begon deze week pas aan de voorbereiding nadat hij vanwege zijn deelname én winst van de U23 Afrika Cup nog vakantie had gekregen.

Opstelling PSV: Drommel, Kwaaitaal, Teze, Van de Blaak, Van Aanholt, Comenencia, Land (72' Nassoh), Van den Heuvel (46' Saibari), El Ghazi, Pepi, Vertessen (72' Van Duiven)




Discussieer mee op de forums


Tags

ghazi lichtstad drommel duiven pepi saibari aanholt afrika blaak comenencia heuvel ismael jason kwaaitaal nassoh ontsnapt teze vertessen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Kwaaitaal was voor mij echt een openbaring. Daarbij zag ik best vlagen van intensiteit die me aanstaat. Maar ook de kwetsbaarheid. En het zal echt een lieve jongen zijn, maar El ghazi, nee....
+2/-0

10 maanden geleden
Was een klote wedstrijd. Met enkele opvliegingen gewonnen maar dat was het dan ook.
+1/-0

10 maanden geleden
Was in het stadion, erg jammer dat voornamelijk alleen jeugd speelde... Aan de andere kant zie dan dat er een paar talenten zijn en een paar tegenvallers. Wat mij betreft Kwaaitaal, Land en Pepi positief. Teze, Vertessen en El Ghazi tegenvallers ( wellicht afscheid van nemen indien mogelijk). Verder jammer dat Nassoh en van Duiven maar kort speelden.
+1/-0

10 maanden geleden
Gezapige wedstrijd met een zomeravond tempo.PSV wilde niet en Fce kon niet beter.Kwaaitaal kon mij wel bekoren maar verder was het verdedigend niet veel soeps.Zelfs dit Fce kreeg een paar kansjes en kon zelfs een keer scoren.Bij balverlies van PSV was het middenveld af en toe een gapend gat.Het is dat Fce er niet van kon profiteren anders had PSV er nog een paar om de oren gekregen.
+1/-0

10 maanden geleden
Het broertje van Gakpo is weer goed bezig dus
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage