Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV meldt zich opnieuw voor Charles De Ketelaere'

29 juli 2023 13:46 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV meldt zich opnieuw voor Charles De Ketelaere"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV zich afgelopen week opnieuw heeft gemeld voor Charles De Ketelaere. De middenvelder van AC Milan lijkt op huurbasis te kunnen vertrekken, al is het niet uitgesloten dat PSV een optie tot koop in de deal hoopt te kunnen krijgen.

De international van België wordt gezien als opvolger van Xavi Simons. PSV hoopt zijn komst al snel te kunnen realiseren, maar AC Milan heeft nog geen haast om tot een akkoord te komen.

Meer op ED.nl
Tags

charles ketelaere milan belgie haast simons xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Hoop dat het lukt. Zeker ook zolang Babadi niet bij tekent
+1/-0

12 maanden geleden
Zou geweldig zijn, hier mogen ze wel bovenmatig op bieden. Salaris of prijs.
+1/-0

12 maanden geleden
Is dat een verdediger ?? Alle gekheid op een stokje, natuurlijk wel een versterking. Jaartje huren is oke. Laat maar komen.
+1/-0

12 maanden geleden
Ik vind het verre van ideaal om spelers te blijven huren. Zeker op een vitale positie als de 10-positie. Daar wil je juist kapitaal opbouwen.
Waarom zou AC Milan haast maken? Die kunnen CdK overal kwijt in augustus als ze willen. Het is natuurlijk wel een versterking, maar ik blijf huiverig met huren, omdat je juist kapitaal wil op gaan bouwen. En anders zit een huurspeler een andere speler waar je wel kapitaal mee kunt opbouwen in de weg.
+3/-1

 
12 maanden geleden
Het is al eerder door Stewart uitgelegd. Huren heeft de voorkeur en daar wordt ook op ingezet maar je kunt niet in één keer alleen maar spelers kopen i.p.v. huren. Zo kapitaalkrachtig is PSV niet. Dat moet dus in stappen.
+3/-1

 
12 maanden geleden
Ik weet dat Stewart heeft gezegd dat PSV wil huren omdat er geen budget zou zijn. Maar ik denk dat het weer eens tijd wordt om de scouting zijn werk goed te laten doen. Dan hoef je ook niet meer gearriveerde spelers voor de hoofdprijs te halen.
Een Noa Lang had je op moeten pikken toen ie bij Twente zat bijv. Je moet er veel eerder bij zijn, dan zijn de spelers stukken goedkoper.
PSV heeft vooral inkomsten uit transfers gehad door eigen jeugd (Depay, Memphis, etc.) of er echt vroeg bij te zijn (Madueke, Malen, Bergwijn, etc.).
Vrankx had je indertijd bij KV Mechelen allang kunnen ophalen. Nu is hij gewoon erg duur, evenals Charles de Ketelaere. En als dat niet lukt met CdK concentreer je dan op de nieuwe.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Ook voor scouting geldt dat je dat niet van de ene op de andere dag hebt veranderd. Dus ik begrijp je opmerking niet binnen de context van het eventueel huren van De Ketelaere. Want dat is een tussenoplossing. Verschil tussen korte termijn en lange termijn.
+1/-0

12 maanden geleden
Als vervanger voor Simons denk ik dat dit heel mooi zou zijn voor PSV. Hopen dat de Ketelaere zelf ook naar onze club wil komen.
+1/-0

12 maanden geleden
We gaan iedere keer gemankeerd de Europese voorrondes in lijkt wel. Snap wel dat die vroeg zijn etc, maar toch.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten simons strijdplan vaio veerman vitesse waarheid weghorst xavi