Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV meldt zich officieel voor Gilberto Sepúlveda'

30 juli 2023 22:10 - Fernando Esquivel
Foto: Pro Shots

"PSV meldt zich officieel voor Gilberto Sepúlveda"; image source: Pro Shots

Volgens de Mexicaanse journalist Fernando Esquivel heeft PSV zich inmiddels officieel gemeld voor Gilberto Sepúlveda. PSV zou hopen hem transfervrij over te kunnen nemen van Chivas Guadalajara als onderdeel van de samenwerkingsovereenkomst, maar dat ziet de Mexicaanse club niet zitten. Zij verlangen een transferom voor de 24-jarige verdediger.
Tags

gilberto sepulveda chivas esquivel guadalajara samenwerkingsovereenkomst transferom

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Een beetje flauw van Chivas. Ik dacht dat we vrienden waren. Dan laat je zoiets als geld toch niet in de weg zitten?
+11/-0

 
12 maanden geleden
Daarom hebben we ook Guti gratis aan hun weggegeven. Oh wacht…
+2/-0

 
12 maanden geleden
Prima versterking voor PSV. Zal Ramalho snel uit de basis spelen.
+3/-1

12 maanden geleden
Hoe goed is deze Sepulveda? Waar blinkt hij in uit? Ik blijf het jammer vinden dat Guti niet meer voor PSV speelt. Hij zorgde ervoor dat het middenveld in balans bleef. Ondergewaardeerde voetballer.
Ik verwacht dat Sanchez te duur is maar ik zou 2 nieuwe centrale verdedigers toejuichen. Wat als Teze toch nog vertrekt en Ramalho ook? Dan moet je wel voor 2 nieuwe verdedigers gaan.
+5/-0

12 maanden geleden
Vooropgesteld geen enkel idee hoe goed hij is. Als ik de woorden transfervrij zie dan houd ik mijn hart echter vast of het hier een kwaliteit injectie betreft.

Als het een fantastische voetballer was die geen transfersom moest kosten / hoe lang moet je daar over na denken? Voelt niet aan als ‘bovenaan het lijstje’…?
+1/-0

 
12 maanden geleden
Mbappe is volgend seizoen ook transfervrij :-)
Ik snap je prima, maar ik vrees dat we het hier van moeten hebben. Aan de andere kant, onze duurste verdedigende aankoop hebben we net voor wisselgeld van de hand gedaan omdat hij er niks van bakte. Zo kan het ook.
+1/-0

 
12 maanden geleden
PSV heeft verdedigend alleen behoefte aan echte versterkingen. Numeriek zijn er al genoeg …

Verbaast mij wel een beetje dat Teze het afgelegd lijkt te hebben tegen Ramalho. Gezien zijn snelheid en inspeelpass had ik dat niet verwacht onder Bosz
+1/-0

 
12 maanden geleden
in FM23 doet hij het best goed ;). verder is het een Mexicaans international. Dan zal het wel geen Koekebakker zijn. Of hij ook bij het Bosz/PSV spel past is natuurlijk afwachten, daarnaast heeft hij mogelijk wat tijd nodig om te acclimatiseren.
+2/-0

12 maanden geleden
Als hij eerste keus was geweest hadden ze hem allang gehaald. Ben ook niet overtuigd van z’n lengte
+1/-0

 
12 maanden geleden
Ik ook niet, volgens mij is hij in het echt 2cm korter!
+3/-0

12 maanden geleden
Ik las net een artikel over deze speler. Heb een klein stukje er uit gehaald. Geen idee o dit waar is, maar in ieder geval is dit niet positief "In de Mexicaanse media is in ieder geval vol verbazing gereageerd op het gerucht aangezien de verdediger werd gezien als een van de zwakkere plekken in het team van Chivas"
+1/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
In het kader van ‘we halen alleen iemand als het een ECHTE versterking is’ zou het compleet ongeloofwaardig zijn als PSV nu met deze jongen komt aanzetten. Dan hadden ze hem net zo goed (transfervrij of schamel bedrag) aan het begin van de transferperiode gehaald. En het feit dat hij nauwelijks geld kost en dan nog bij geen enkele andere club in the picture staat zegt natuurlijk ook genoeg over z’n kwaliteiten
+1/-0

 
12 maanden geleden
Je kent hem totaal niet, maar het feit dat hij goedkoop/gratis is betekent wel meteen dat hij er niks van kan? :denk
+5/-0

 
12 maanden geleden
Het is alleen nog wachten op de fotoscout en het is weer helemaal compleet :D
+1/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Nee, maar begrijpend lezen is wel een dingetje. Ik zeg dat het compleet ongeloofwaardig zou zijn als dit die ‘echte versterking’ is waar PSV voor zou willen gaan. Want als hij voor zo’n bedragje op te halen valt waarom zou PSV zich dan nu pas officieel voor hem melden. In feite had deze ‘echte versterking’ dan de gehele voorbereiding kunnen mee hobbelen. Dus, hij zou best wel wat kunnen, maar ik geloof er niks van dat dit nu die topper is (absolute meerwaarde) waar PSV het al die tijd over heeft. Jij wel?
+1/-0

 
12 maanden geleden
Ook ik ken heel die gozer niet. Alleen ik ga niet meteen de conclusie trekken dat het niets is omdat hij zo goedkoop is.

Het is algemeen bekend dat Sanchez van Spurs de nummer één kandidaat was voor de verdediging. Als nu blijkt dat hij niet haalbaar is en ze gaan doorschakelen, betekent het niet automatisch dat de tweede, derde of vierde keuze op de rij er niks van kan. Ook al zou hij goedkoop zijn.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Ik trek die conclusie wel, althans dat het gaat om die echte topper waarover door PSV steeds zo hoog van de toren wordt geblazen. Als het gaat om een degelijke verdediger (wellicht optie 3 of 4 zoals jij aangeeft) dan zou dat best kunnen maar dan zou ik het een hele teleurstellende gang van zaken vinden aangezien we dan de voorrondes Championsleague ingaan met dezelfde armoede achterin als voorgaande seizoenen (want wie er nu ook komt, Sturm Graz gaat hij niet meer halen)
+1/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Drie van de vier posities in de verdediging zijn al anders dan vorig seizoen. Daarnaast heb je nu een trainer die wel weet wat hij aan het doen is, ook een heel groot verschil.

Het zal er schijnbaar bij horen, maar ik ga nooit begrijpen waar bij sommigen vandaan komt dat iedere aankoop op voorhand al kut is. Als hij komt uit de Eredivisie is het niet goed, want bord op schoot. Komt hij uit het buitenland is het niet goed, want hij is niet gewend aan Nederland. Als het een talent is is het niet goed, want heeft geen ervaring. Als het een ervaren speler is is het niet goed, want heeft geen restwaarde. Vorig seizoen hadden we de bekende fotoscout die op basis van een foto al concludeerde dat het helemaal niks was. En nu gaan we al de conclusie trekken dat het niks is omdat een speler goedkoop is?
+2/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd en gesloten)
Ik noem dat gokken (de trainer die ineens bestaande spelers 30% beter laat voetballen dan voorheen). Ik heb Bosz hoog zitten maar als trainer ben je zo goed als de kwaliteit van de selectie waarmee je moet werken. Bosz is goed maar hij is geen tovenaar en al helemaal niet aangezien zijn verdedigingen met 30 meter in de rug moeten kunnen voetballen.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Nogmaals: drie van de vier verdedigers die tegen Sturm Graz in de basis zullen staan (even er vanuitgaan dat er niemand geblesseerd raakt deze week) had je vorig seizoen niet in de voorrondes. En zelfs met die verdediging had je met twee vingers in de neus van Rangers moeten winnen.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi