PSV LANDSKAMPIOEN 2002/2003

29 mei 2003 13:55

PSV is na een salonremise, 0-0 tegen FC Groningen landskampioen 2002/2003 geworden. Hiddink en Van Raaij vielen elkaar direct na het fluitsignaal in de handen en moesten vervolgens net als de spelers naar binnen omdat de fans het veld opkwamen.

De wedstrijd was zeker in de tweede helft een salonremise, PSV bleef de bal achterin rondspelen. Drent moest zelfs 22 minuten wachten voordat hij in kon vallen. Dat kon uiteindelijk omdat PSV de bal express uitspeelde. PSV kreeg de bal daarna netjes weer terug en speelde vervolgens de wedstrijd uit.

In de eerste helft kreeg PSV nog wel de kansen op een voorsprong. Mateja Kezman kreeg een dot van een kans alleen voor Beukenkamp. Hij schoot op de binnenkant van de paal. Een minuut later scoorde hij wel. Het doel werd echter terecht afgekeurd wegens buitenspel.

Over de wedstrijd viel verder weinig te zeggen. Zeker in de tweede helft besloten beide partijen het op een akkoordje te gooien. Beide ploegen hadden een punt nodig en kregen het punt.