Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bod PSV op Jerdy Schouten afgewezen door Bologna'

7 augustus 2023 10:56 - il Resto del Carlino
Foto: Pro Shots

"Bod PSV op Jerdy Schouten afgewezen door Bologna"; image source: Pro Shots

Volgens il Resto del Carlino heeft PSV een bod uitgebracht op Jerdy Schouten. De club zou 12 miljoen euro geboden hebben met nog eens 3 miljoen euro aan bonussen. Bologna heeft het echter direct afgewezen en zet zelf in op een transfersom van 20 miljoen euro plus 5 miljoen euro aan bonussen.

De Italiaanse club is wel bereid om te onderhandelen omdat het geld nodig heeft om de selectie te kunnen versterken. Indien Schouten zou vertrekken, is Aster Vranckx ook een van de spelers die in beeld is om hem op te volgen bij de nummer negen van de Serie A van afgelopen seizoen.

Zondag meldde ook La Gazzetta dello Sport al dat PSV inclusief bonussen bereid was om 15 miljoen euro te betalen voor Schouten.

Meer op il Resto del Carlino




Tags

schouten bologna jerdy aster carlino dello gazzetta resto vranckx

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Wilt PSV ze allebei binnenhalen? Of is Schouten kandidaat nr 1?
+1/-0

9 maanden geleden
Dat weten we niet tenzij we Hans voorafgaand aan PSV - Sturm Graz Ernie weer wat vragen gaat stellen.
+2/-0

9 maanden geleden
Speelde 4 jaar geleden nog bij Excelsior... Wat is er toch mis met de scouting van de Nederlandse (top)clubs? En wat bezielt die clubs om steeds maar weer spelers uit veel te dure competities op te vissen? Als ik het nu goed lees, is die Aster Vranckx helemaal geen optie meer?
+4/-0

 
9 maanden geleden
Dat vraag ik me dus ook af, waarom ziet onze scouting dit soort spelers niet als ze nog in onze competitie spelen. PSV steekt z’n kleine voetjes tegenwoordig graag in veel te grote schoenen, en waar dat toe kan leiden heeft het recente verleden al bewezen. Dit jaar nog 2 van die dure misperen en we gaan daar de tol weer voor betalen. Clubs als AZ, Heerenveen en Utrecht trekken wel vaak dit soort spelers aan, en niet zonder succes. Optie kan natuurlijk ook zijn dat je dit soort spelers vastlegt en dan eerst verhuurt. Bologna betaalde 3 miljoen, nu bieden wij dus 15……
+2/-0

 
9 maanden geleden
Onze scouts zoeken het verder op, veel verder aan de copa cabana CanCun enz;-)
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik zou ook liever acouten aan een warm zuid amerikaans strand dan in rotterdam noord. Maar je hebt gelijk: zo'n speler moet je niet nu willen kopen, had jaren geleden gemoeten
+1/-0

 
9 maanden geleden
Maar we gaan wel voorbij aan het feit dat hij op dat moment niet het niveau had voor PSV en hij die ontwikkeling die hij nu bij Bologna gemaakt heeft niet zou maken als hij hier op de bank zou zitten.

Je had hem dan wellicht een paar jaar kunnen huren. Je kan alleen dan wel direct de reacties al invullen. Een paar miljoen betalen voor een speler die je verhuurt, dat geld moet je stoppen in versterkingen voor de A-selectie.
+1/-0

9 maanden geleden
T zal wel aan mij liggen maar zoeken we niet iemand met haar op z’n kin ipv iemand die eruitziet alsof ie in 2 havo zit .. ik wil n ouderwetse sloper zien met de mentaliteit van vd doelen, de uitstraling van gatusso en t liefst de techniek van pirlo, maar dat zal wel zoeken zijn naar die ene speld …
+3/-1

 
9 maanden geleden
Quatsch. Op basis van uiterlijk hoef ik Kevin de Bruyne ook niet, maar ik zou toch flink in m'n handen knijpen als ze daar een Götze-tje mee konden uithalen.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Die voetballen bij City,Real, Bayern etc. Kunnen we niet betalen.
+1/-0

reactie verwijderd

9 maanden geleden
Grappig dat iedereen deze gast al afschrijft omdat hij in de eredivisie niet naar de top is gegaan of er 'saai' uit ziet. Deze gast staat in top 3 meeste onderscheppingen in de serie A, is recent international geworden en staat ook in de belangstelling van inter. Kan dus echt wel iets en lijkt me zeker een versterking.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Inderdaad, onbekende buitenlanders lijken op meer sympathie te kunnen rekenen dat iemand die een verleden heeft in de kkd in Nederland en het in Italië prima doet.
+1/-0

9 maanden geleden
Lijkt me een zeer redelijk bod, ze kunnen ook te ver gaan daar in Italië. Leuke speler maar daar kunnen we geen 25 mil voor neerleggen!?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage