Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV bij bereiken play-off ronde CL tegen Rangers of Servette

7 augustus 2023 12:03
Foto: Pro Shots

PSV bij bereiken play-off ronde CL tegen Rangers of Servette; image source: Pro Shots

Indien het PSV lukt om over twee wedstrijden te winnen van Sturm Graz wacht in de play-off ronde van de Champions League een clash met Rangers FC of Servette FC. Dat werd maandagmiddag duidelijk na de loting van de UEFA in het Zwitserse Nyon. PSV zou dan moeten beginnen met een uitwedstrijd op dinsdag 22 augustus of woensdag 23 augustus, terwijl de return dan wacht op dinsdag 29 augustus of woensdag 30 augustus.

Indien PSV ook die strijd in hun voordeel weet te beslissen zal het dit seizoen uitkomen in de groepsfase van de Champions League. Anders komt het ook komend seizoen weer uit in de groepsfase van de Europa League. Ook indien Sturm Graz al te sterk blijkt, zal de ploeg van Peter Bosz direct naar de groepsfase van de Europa League gaan.




Tags

rangers servette graz sturm bosz clash nyon uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Nou, het zit niet tegen met de loting. Kans op revanche voor PSV. Maar eerst Sturm Graz.. Ik blijf van mening dat het op dit moment nog erg dunnetjes is qua kwaliteit in onze selectie. En sommige onoplettendheidjes die tegen Feyenoord goed afliepen, kunnen in een volgende wedstrijd zomaar fataal gaan zijn. Hopelijk kunnen we de goede lijn van de pot tegen Feyenoord doortrekken!
+4/-0

 
9 maanden geleden
Mee eens dat ik hoop dat de selectie dan is uitgebreid. Maar Feyenoord is kwalitatief wel beter dan Sturm, Rangers of Servette. Onoplettendheidjes kunnen altijd fataal zijn, maar Feyenoord heeft meer kwaliteit in huis om deze af te straffen.
+2/-0

Kleine1 (geschorst)
9 maanden geleden
Hopelijk hebben we tegen die tijd onze nieuwe aanwinsten erbij, en hebben we Sturm Graz overwonnen …
Ik denk dat alles nog steeds draait om het verkopen van Sangare, dus ik hoop dat dat zsm gaat gebeuren!
+1/-0

9 maanden geleden
Eerst Sturm en dan hopelijk Servette.Een mooie traditionele Zwitserse club met een mooie history.Sangare pas verkopen zodra de CL is bereikt.
+2/-0

 
Kleine1 (geschorst)
9 maanden geleden
Nou ... als we Sangare nu verkopen dan hebben we tegen die tijd misschinen wel 3 spelers erbij, inclusief versterking voor de verdediging ... lijkt me een betere situatie dan met alleen Sangare.
+1/-0

9 maanden geleden
Eerst maar eens die Oostenrijkers aftroeven en dan denken aan revanche tegen die Schotten. Was me een blamage zeg vorig jaar...
+2/-0

9 maanden geleden
Eerst Sturm Graz winnen en vertrouwen tanken, komend weekend winnen en met 1 of 2 versterkingen er bij moet je de CL kunnen bereiken. Ik ben normaal best kritisch, maar heb er nu een beter gevoel bij :)
+1/-0

9 maanden geleden
Benieuwd of we als club vooruitgang hebben geboekt tov 1 jaar geleden.

De selectie is mijn inziens iets minder dan toen (Gakpo, Simons weg, Lang erbij) maar de trainer fors sterker.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Boscagli er weer bij en vergeet ook niet dat de overige selectie spelers een jaar verder ontwikkeld zijn. Dat geldt helemaal voor jongens als Saibari, Bakayoko, Vertessen, Veerman en Teze
+1/-0

 
9 maanden geleden
PSV speelde vorig jaar met de volgende 11 tegen de Rangers, want Simons was in het begin van het seizoen nog geen basisspeler:

Benitez - Teze - Ramalho - Obispo - Max - Guti - Sangaré - Veerman - Gakpo - De Jong - Saibari

Als je dat vergelijkt met de opstelling van tegen Feyenoord, dan heb je nu Boscagli, Van Aanholt, Babadi, Lang en Bakayoko erbij ten koste van Obispo, Max, Guti, Gakpo en Saibari. Dan denk ik dat je verdedigend echt wel sterker bent, en dat je met Lang ipv Gakpo en Babadi ipv Guti in ieder geval wat routine inlevert.

We gaan het zien. Vorig jaar was het een dubbeltje op zijn kant tegen eerst AS Monaco en daarna de Rangers. Nu zal het sowieso weer geen walk-over worden. Hopelijk kunnen we morgen thuis tegen Sturm een mooie eerste stap zetten!
+2/-0

9 maanden geleden
Hopelijk tegen Rangers. Nog wat recht te zetten. PSV was vorig jaar over 2 wedstrijden veel beter maar ja, door 2 persoonlijke blunders lagen we eruit. Nog buikpijn van. Heb er wel vertrouwen in, het moet nu maar eens gebeuren.
+1/-0

9 maanden geleden
Ik hoop dat na Sturm de Rangers volgen, heb ze Zaterdag tegen Kilmarnok gezien, zooooo slecht, alhoewel ze Dessers hebben van wie ik denk dat ie spijt heeft van zijn beslissing daar naartoe te gaan.
+2/-0

9 maanden geleden
Rangers was een te moeilijke horde vorig jaar. Eerst maar Sturm Graz voorbij gaan. In de Champions League heeft PSV het nu 2 keer laten liggen onder 2 verschillende trainers. Laten we hopen dat 3 keer scheepsrecht is.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage