Transparent
Inloggen
Sluiten

'Heracles meldt zich voor Jason van Duiven'

10 augustus 2023 16:07 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Heracles meldt zich voor Jason van Duiven"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Heracles Almelo zich gemeld heeft voor Jason van Duiven. De promovendus wil de spits op huurbasis overnemen en hem de mogelijkheid geven om op het hoogste niveau ervaring op te doen. Onder meer NEC hoopt de aanvaller definitief over te kunnen nemen van PSV.

Zelf heeft Van Duiven zijn zinnen gezet op een tijdelijk vertrek uit Eindhoven. Hij droomt nog altijd op een doorbraak bij PSV en wil daar de tijd voor nemen, maar ziet in dat het goed is om op het hoogste niveau ervaring op te doen.

Meer op ED.nl




Tags

duiven heracles jason almelo promovendus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Als ze hem definitief laten vertrekken zijn ze gek.
+9/-0

9 maanden geleden
Verhuur, prima optie. Zal anders niet veel aan spelen toekomen verwacht ik. Dan graag in de eredivisie zodat wij hem ook nog eens zien spelen ;)
+5/-1

9 maanden geleden
Zat al een tijdje in de planning en na een jaartje Heracles gaat hij wel deel uitmaken van Psv1.
+2/-1

9 maanden geleden
Verhuren lijkt me goed voor PSV en Van Duiven. Eventueel met de optie om hem in de winter terug te halen in het geval van blessures.
+1/-1

9 maanden geleden
Spits met potentie en nog erg jong. Lekker verhuren om ervaring op te doen. Het beste voor hem en PSV.
+1/-1

9 maanden geleden
Dit seizoen Luuk met Pepi als stand in daarachter. Volgend seizoen Pepi met Luuk als supersub, dus deze jongen mooi 2,jaar laten ballen bij Twente of Heracles.
+1/-1

9 maanden geleden
Uitstekend verhuren aan Heracles, wel nog ff zijn contract verlengen.
+1/-0

9 maanden geleden
Verhuren prima verkopen echt niet ook hij moet zijn kans krijgen ....
+1/-0

9 maanden geleden
Verhuren en contract verlengen met 3 jaar. Niet pas met contractonderhandeling gaan beginnen als hij het in eens goed doet bij heracles. Dan ben je weer te laat. Simons is al gevlogen en babadi staat op de nominatie.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Waar haal jij de info vandaan dat Babadi op de nominatie staat om te vertrekken??
+1/-0

9 maanden geleden
Vlieguren laten maken maar niet verkopen. Kijk eens hoe dat is gegaan met Piroe in Engeland...
+1/-0

9 maanden geleden
Ik ben nog steeds van mening dat Piroe een beperkte spits en voor PSV-begrippen gewoon tekort komt. Hij heeft van Schmidt best wat kansen gekregen, en ik heb niet 1x gezien dat hij de potentie heeft om een topper te worden.

Jason van Duiven is natuurlijk nog heel jong, kende een prima debuutjaar in Jong PSV en ik zou niet in zien waarom PSV open zou staan voor een definitief afscheid. Lekker een jaartje verhuren aan (bijv. Heracles) en bekijken hoe hij zich ontwikkelt. Volgend jaar de voorbereiding weer meemaken hier en wellicht is hij dan wel toe aan de A-selectie.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage