Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordan Teze: 'Uiteindelijk kopt Luuk hem heel goed binnen'

16 augustus 2023 00:29

In gesprek met Veronica gaf Jordan Teze aan de kritiek die Peter Bosz had over de restverdediging wel begreep. "Zij bleven steeds met twee man voorin staan. Dat hadden we gewoon beter moeten bewaken", aldus Teze. "Over het algemeen moet dat gewoon beter."

Zelf was hij redelijk tevreden over zijn eigen spel. "In het begin was het wel goed", zo gaf hij aan. "Daarna werd ik wat vermoeid. Ik heb natuurlijk al wat wedstrijden gespeeld. Dan is het zaak om zorgvuldig te blijven en dat was wel oké."

Met een voorzet op Luuk de Jong was de verdediger aanvallend ook belangrijk. "Ik zag Luuk al lopen. Hij maakte de vooractie van de tweede naar de eerste paal", zei hij daarover. "Ik speelde hem net iets voor de man en uiteindelijk kopt hij hem heel goed binnen."




Discussieer mee op de forums


Tags

teze jordan bosz jong veronica vooractie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage