Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Johan Bakayoko niet helemaal uitgesloten'

16 augustus 2023 22:33 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Transfer Johan Bakayoko niet helemaal uitgesloten"; image source: Pro Shots

Onder meer Voetbal International meldt dat het niet helemaal zeker is dat Johan Bakayoko na deze maand nog bij PSV speelt. Steeds meer clubs informeren naar de mogelijkheden om de international van België over te nemen. Paris Saint-Germain, Napoli en Burnley waren al concreet, maar meer gerenommeerde clubs zoouden inmiddels contact hebben opgenomen. Voor PSV is het standpunt nog steeds dat Bakayoko in principe niet te koop is.

Volgens het Eindhovens Dagblad zal een geïnteresseerde club ruim boven de 30 miljoen euro moeten bieden indien het deze maand toch Bakayoko wil kunnen vastleggen. Zelf heeft de aanvaller deze periode echter meerdere keren aangegeven dat hij dit seizoen sowieso bij PSV zal blijven.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko belgie burnley napoli zoouden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Voor PSG heb ik nog wel een mooi voorstel in de lijn met mijn PSG-voorstel mbt Sangare. Voor het overige: niet doen! Hij moet lekker bij PSV blijven.
+1/-0

9 maanden geleden
Sorry, maar ruim boven de 30... lijkt me onbespreekbaar.
Bieden vanaf 50 miljoen toch zeker?
+3/-0

 
9 maanden geleden
Wat heeft hij laten zien dan? Ik begrijp dat PSV niet van plan is hem te verkopen, maar de garantie dat hij ooit 30 miljoen waard wordt is er niet.
+1/-1

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Weet ik, en garanties heb je nooit. Maar hij maakt deel uit van het plan voor de toekomst van Ons PSV. Dus je verkoopt hem niet, tenzij er een club 50 miljoen of meer wil bieden. Dan moet je gaan praten als club als de speler zelf ook wil.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Persoonlijk vind ik 30 al een veel te hoog bedrag om te weigeren. Maar ben het wel met je eens dat het sportief zonde zou zijn. Heeft in ieder geval potentie en iemand die met zijn achternaam Bakayoko heet en zijn voornaam Johan is sowieso al leuk
+2/-1

9 maanden geleden
Eindelijk zitten we eens een keer in de positie dat we niet per se hoeven te verkopen, lekker ook niet doen dan, ook niet bij 30 miljoen. Enkel als er echt belachelijke bedragen op tafel komen nadenken. Maar hij doet het goed, ligt nog lang vast, wil zelf graag blijven, dan is 30 miljoen of meer later ook wel te ontvangen of nog veel meer als hij het beter gaat doen, lekker eerst zelf even van genieten. Madueke was vaak geblesseerd dus een ander verhaal en ook op een moment dat het geld meer welkom was.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Naar mijn bescheiden mening is 30 miljoen al een belachelijk hoog bedrag voor Bakayoko, maar ik zie hem ook voor dat bedrag op dit moment liever niet vertrekken. Dit jaar moet er geoogst worden en er komt vast nog wel een goed moment om hem voor een mooi bedrag te verkopen.
+2/-0

9 maanden geleden
Gastje is 19 jaar ofzo, waar hebben we het over? Ga eerst eens 3 jaar presteren ofzo.
+2/-1

9 maanden geleden
Marktwaarde, contractduur en potentieel.
Niet praten, of alleen bij absurde bedragen. Als we ooit naar Ajax achtige bedragen toe willen, zijn dit de situaties om dat proberen af te dwingen. Als we zelfs onze pareltjes als voor budget bedragen weg gaan doen, dan komen we er nooit..
+2/-0

9 maanden geleden
Zou op zich ook wel een mooie stunt zijn om Bakayoko te verkopen voor 40 miljoen en vervolgens die Ivanucec voor 15 miljoen voor de neus van Feyenoord weg te kapen (volgens mij is het meer een linksbuiten, maargoed)
+1/-0

9 maanden geleden
Houd hem maar, hard nodig dit seizoen.
+1/-0

9 maanden geleden
Het belangrijkste in mijn ogen is dat het bij een eventueel vertrek om veel geld moet gaan en vooral dat je als psv zijnde kan anticiperen op een vervanger.
+4/-0

9 maanden geleden
Ik vind hem niet zo goed, dus ik zal verkopen, kan saibari of babadi mooi op die plek.
+1/-0

9 maanden geleden
Een dooddoener. In Nderland is elke speler te koop voor het juiste bedrag. En dat geldt ook voor de meeste clubs in Europa. Alleen bij de echte grote kapitaalkrachtige clubs is dat anders.
+2/-0

9 maanden geleden
Nooit wegdoen Bakayoko dit seizoen. Volgend seizoen alleen nog maar meer waard.
+1/-0

9 maanden geleden
Uiteraard moet je dit alleen maar doen als er echt hele zieke bedragen geboden worden (vanaf 60 miljoen). Nu 35/40 accepteren heeft geen enkele zin want je brengt er direct je kampioenschap mee in gevaar (zoals anderen al aangeven). Nog een seizoen goed draaien bij PSV inclusief CL en deze vent kan ons veel meer geld opleveren.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage