Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wint op Otten Cup van Manchester United dankzij fenomenale vrije trap

18 augustus 2023 18:21
Foto: Pro Shots

PSV wint op Otten Cup van Manchester United dankzij fenomenale vrije trap; image source: Pro Shots

PSV is de Otten Innovation Cup begonnen met een overwinning. Het duel tegen Manchester United eindigde in 2-1. Elvic Jager maakte in de eerste helft gelijk voor de ploeg van de deze week aangestelde Vincent Heilmann, terwijl Robin van Duiven via een fantastische vrije trap de 2-1 binnen schoot. PSV had daarnaast nog de pech dat in de beginfase twee treffers werden afgekeurd, terwijl Van Duiven uit een hoekschop op de lat kopte.

Zaterdag speelt PSV in de groepsfase nog tegen Jeonbuk Hyundai Motors FC en FC Kopenhagen, waarna op zondag de (kruis)finales wachten.

Voor het eerst sinds 2019 wordt het toernooi weer gespeeld op PSV Campus De Herdgang. Vanwege coronaperikelen en de verbouwing van De Herdgang was het de afgelopen jaren niet mogelijk om het toernooi te organiseren. Tijdens het toernooi wordt er getest met alternatieve spelregels. De wedstrijden worden gespeeld over twee helften van 25 minuten zuivere speeltijd, clubs mogen doorlopend wisselen, bij een gele kaart volgt een tijdstraf van vijf minuten, bij een vrije trap kan gekozen worden voor de self-pass, terwijl als de bal over de zijlijn gaat de wedstrijd hervat wordt met een pass of dribbel in plaats van een ingooi. ESPN zendt het toernooi live uit.

Overige uitslagen:
Rangers FC - RSC Anderlecht 4-0
Red Bull Bragantino - FC Utrecht 2-0
Jeonbuk Hyundai Motors FC - FC Kopenhagen 1-2
Discussieer mee op de forums


Tags

otten duiven fenomenale herdgang hyundai jeonbuk kopenhagen motors anderlecht beginfase bragantino coronaperikelen doorlopend dribbel elvic espn heilmann ingooi innovation jager kruis rangers rsc self spelregels tijdstraf utrecht verbouwing zijlijn zuivere

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Gaaf! Doet recht aan de sponsor ‘brainport’ en de regio met het vooruitstrevende, vernieuwende karakter! Spijt dat ik hier geen tijd voor vrij heb gemaakt!
Is Robin de (jongere) broer van eigenlijk?
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

12 maanden geleden
Gouden wissel van die nieuwe trainer Heilmann die bij een gegeven vrije trap Robin(broertje van)inbrengt,achter de bal gaat staan en hem feilloos binnenschiet.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Hahaha this is what it sounds like, when doves (make an opponent) cry
+3/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi