Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Phillipp Mwene naar Mainz bijna afgerond'

21 augustus 2023 20:56 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Transfer Phillipp Mwene naar Mainz bijna afgerond"; image source: Pro Shots

Phillipp Mwene staat op het punt om te vertrekken bij PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De vleugelverdediger kan terugkeren naar zijn vorige club FSV Mainz 05 en alle partijen lijken het eens te worden over een transfer. Naar verwachting zal PSV ongeveer één miljoen euro ontvangen voor de Oostenrijker.

Zelf wil Mwene vertrekken bij PSV omdat hij in de basis wil spelen. Zijn contract in Eindhoven loopt na dit seizoen af. In totaal kwam hij tot 73 officiële wedstrijden voor PSV. Dit seizoen speelde hij nog geen minuut, mede omdat hij sinds afgelopen weekend vanwege een blessure niet beschikbaar was.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

mwene mainz phillipp fsv oostenrijker vleugelverdediger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
1 miljoen? Wat ‘n grap voor een international.
+1/-1

9 maanden geleden
Kan ie ramalho meenemen? Dank. Mwene, ik ben er nooit warm of koud van geworden. Oké back-up, maar niet meer dan dat..
+1/-0

9 maanden geleden
1 miljoen valt wel tegen, wel fijn dat de bezem er doorheen gaat
+1/-0

 
9 maanden geleden
Prima bedrag. Transfervrij gekomen, slechts 1 jaar contract, ondertussen bijna 30 jaar. Nooit echt onomstreden basisplaats gehad.
+5/-0

 
9 maanden geleden
Ik had ook geen 15miljoen verwacht, maar 2 a 2.5 had ik wel op gehoopt.
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
9 maanden geleden
Met het risico dat de deal dan niet doorgaat, en je alsnog een jaar salaris kunt betalen … tel uit je winst … ;)
+2/-0

 
9 maanden geleden
Dat is precies mijn punt. Je hoopt toch dat je geen risico loopt voor een bedrag van 2mln? Maar blijkbaar is dat wel zo, dat valt dus tegen
+1/-0

 
9 maanden geleden
Kan best zijn dat ze hem kwijt kunnen voor 2 miljoen, maar de zaakwaarnemer en speler hebben hierin ook wat te zeggen. PSV kan hem wellicht voor 2 miljoen kwijt aan een club in Frankrijk, Italië of wat dan ook. Maar als Mwene zelf liever naar Oostenrijk vertrekt moet je dan je poot stijf houden als club met de kans dat ze hun contract willen laten ontbinden zoals bij Ajakkus.
+1/-0

9 maanden geleden
Gratis gekomen, geen basisspeler, wat vaker geblesseerd, prima!

Phillipp, bedankt en succes
+11/-0

9 maanden geleden
Redelijke back zowel links als rechts. Miljoentje in the pocket. Bedankt voor je inzet en succes. Nu aan Sambo om te verlengen.
+3/-0

9 maanden geleden
Dat hij zelf wil spelen zeer begrijpelijk maar als PSV zijnde een speler die je er natuurlijk gewoon prima bij kan hebben
+2/-0

9 maanden geleden
Mwene heeft heel wat wedstrijden voor ons gespeeld, maar zat wel duidelijk aan zijn plafond. Dat we voor een niet-basisspeler die nog een éénjarig contract heeft niet heel veel geld zouden gaan vangen, is duidelijk.

Mwene eruit en Dest erin is een kwestie van doorselecteren, iets wat we volgens mij allemaal heel graag willen. Nu hopen dat we er inderdaad sterker op worden!
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte