Transparent
Inloggen
Sluiten

'Zinderend slot van transfermarkt lonkt voor PSV'

25 augustus 2023 11:47 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Zinderend slot van transfermarkt lonkt voor PSV"; image source: Pro Shots

PSV kan zich gaan opmaken voor een hectisch einde van de transfermarkt. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Tot en met de return tegen Rangers FC is het onbespreekbaar dat een kernspeler of een strategische invallern vertrekt, maar daarna lijkt nog het nodige te gaan gebeuren. Vanwege de clausule in het contract van Ibrahim Sangaré kan de club overigens geen 'nee' zeggen indien een club in de komende dagen al 37 miljoen wil betalen voor de Ivoriaan.

Burnley is nog steeds concreet in de markt voor Johan Bakayoko en bracht een tweede bod uit. Hoewel PSV hier nog niet op heeft gereageerd, zal dit door de club wel van tafel worden geveegd. De aanvaller vindt het zelf eervol dat manager Vincent Kompany hem zo graag wil hebben, maar richt zich nu volledig op PSV.

Ook is er interesse in Joël Drommel en Yorbe Vertessen, maar ook voor hen geldt dat een transfer in de komende dagen in principe onbespreekbaar is.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

lonkt slot zinderend bakayoko burnley drommel geveegd hectisch invallern ivoriaan kompany rangers sangare vertessen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
We gaan het zien. We hebben ook al dikwijls meegemaakt dat er een leegloop werd verwacht en er weinig gebeurde. Met andere woorden, het is lastig te voorspellen wat er gaat gebeuren.

Wat ik wel weet is dat de wedstrijd tegen de Rangers op woensdag hier grote invloed op gaat hebben. Als we groepsfase CL halen zal een Bakayoko of Sangaré minder geneigd zijn om (naar een club) te vertrekken (die geen CL speelt). Daarbij komt dat PSV financieel gezien helemaal niet hoeft te verkopen als het grote geld van de CL binnenkomt. Als we Rangers niet verslaan moeten we waarschijnlijk wel verkopen en dat weten andere clubs ook, waardoor de prijs zakt. Dan zie ik een Sangaré nog wel voor 15-20 miljoen weg gaan. Kortom, cruciaal dat we woensdag winnen of in ieder geval ten koste van Rangers doorgaan.
+2/-0

 
9 maanden geleden
" Kortom, cruciaal dat we woensdag winnen of in ieder geval ten koste van Rangers doorgaan."

Oeps, verwacht u dat de Schotten zich gaan misdragen?
+1/-0

 
9 maanden geleden
Haha, nee. Ik bedoelde meer dat we ook door kunnen gaan zonder te winnen :)
+1/-0

 
9 maanden geleden
al zijn ze beiden niet echt CL waardig, dat hebben we wel gezien.
+1/-0

9 maanden geleden
Men vergeet in dit artikel te melden dat we natuurlijk nog 2 top verdedigers aantrekken..👍🏻
+4/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Het blijft van de zotte dat onze verdediging al jaren een probleem is. Dat Ramalho notabene vorig jaar eigenhandig tegen Rangers PSV de CL kost. Dat diezelfde Ramalho (wederom tegen Rangers 🫣)nu weer liep te stunten (niet als enige overigens). Dat de hele wereld dit weet, ziet en erkend en we vrolijk een 4e nummer 10 aantrekken en weet ik niet wat, zonder eens te beginnen met het aantrekken van goede verdedigers voordat de (financieel) belangrijkste potjes gespeeld gaan worden. En dat met een type spel dat verdedigend nog kwetsbaarder is en meer van de verdedigers vraagt dan het meer teruggetrokken spel onder RvN.
Iets met een ezel die zich for de 4e keer aan dezelfde steen stoot
+9/-3

 
9 maanden geleden
Helemaal mee eens. Heb dit zelf ook aangegeven - de twee keer dat we stabiel waren was met Alex en Moreno. Dat is geen toeval maar kennelijk zien anderen het anders
+3/-0

 
9 maanden geleden
Je spreekt de frustratie precies goed uit. Spijker op z'n kop. Kan een journalist precies dit eens voorleggen aan stewart? Verder doet hij het gewoon goed, maar dit stuk is echt onbegrijpelijk
+1/-0

 
9 maanden geleden
Waarschijnlijk doordat een speler die aan die eis moet voldoen niet haalbaar is, of nog niet. Daarbij we relatief veel verdedigers onder contract hebben met Sambo, Teze, Ramalho, Boscagli, Obispo, Van Aanholt, Mauro en tot voor kort Mwene. Dan laat ik de jeugd (oa kwaaitaal) en Oppegaard nog even buiten beschouwing.

Dus dat er eerst wat uit moet voor dat er wat bij komt.

Ben het overigens achter elkaar met je eens dat het niveau daar drastisch omhoog moet.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Zoveel hebben we er niet. Bleek van de week Maar weer eens.
Eindigend zonder CV’s.
Maar goed. We hebben ook 3 spelers voor de nummer tien positie. En met lang erbij zelfs 4. Maar stoppen wel tijd, geld en moeite in Tillman.

Stop je tijd en geld in daar waar er echt ingegrepen moet worden. Met knappe verdedigers hadden we de afgelopen 4 jaar zeker twee landstitels en dito CL hoofdkwalificaties gehaald.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Zo is het al vanaf het begin constant uitgelegd. Alle spelers die tot nu toe zijn gehaald zijn gekomen om openstaande vacatures in te vullen.

Gakpo/Hazard -> Lang
Fabio Silva -> Pepi
Simons -> Tillman
Guti -> Schouten

En toen Mainz zich meldde voor Mwene werd doorgeschakeld en Dest vastgelegd zodat ook die transfer doorgang kon vinden.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Wanneer je al verdedigers nodig hebt voordat de transfermarkt geopend is dan hoeft er niet iemand te vertrekken om een open vacature te hebben. Er wordt daarnaast wel 9 miljoen uitgegeven voor de bank (Pepi) terwijl er over een Robinson (bijna transfervrij en MLS...) gesproken wordt voor de verdediging.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Als je de afschrijvingen omlaag wil hebben en wil gaan werken met een kleinere selectie zullen er toch echt eerst spelers weg moeten
+1/-0

9 maanden geleden
Zolang we op 1 september maar niet buiten staan met niveau Michael Ball en EL Ghazi omdat we spelers op 31 augustus 23.58 uur hebben verkocht.
+5/-0

9 maanden geleden
"In principe onbespreekbaar"
Zoiets als een beetje dood ?
+1/-0

 
9 maanden geleden
Onbespreekbaar, maar mocht je er over beginnen dan luister ik wel en gebeurt het wellicht.
+2/-0

9 maanden geleden
Zal ook liggen of Liverpool Salah nog verkoopt.
Dan is Bakayoko gewoon weg, maar hopelijk wel minimaal 50 miljoen.
En ja dat is tegenwoordig realistisch, jong, international en cl ervaring (voorronde).
+1/-0

9 maanden geleden
Het is 25 augustus .We hebben onze connecties in brazilie.Bij Corinthians loopt de centrale verdediger Bruno Mendez, 23 jaar (4 interlands) uit Uruguay rond. Sterk in duels en heel comfortabel aan de bal ,uitstekende techniek.Kan een schot in de roos zijn.Heeft in december een aflopend contract. Mijnheer stewart ,sla je slag.
+2/-0

9 maanden geleden
Maar het goede nieuws is dat er interesse is voor Drommel!
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage