Transparent
Inloggen
Sluiten

'André Ramalho sluit weer aan bij groep, Olivier Boscagli ontbreekt op training'

25 augustus 2023 13:50 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"André Ramalho sluit weer aan bij groep, Olivier Boscagli ontbreekt op training"; image source: Pro Shots

André Ramalho heeft vrijdag de groepstraining weer hervat. De Braziliaan moest dinsdagavond in de slotfase tegen Rangers FC gewisseld worden, maar kon vrijdag weer aansluiten. Olivier Boscagli, die tegelijk met Ramalho vervangen moest worden, ontbrak tijdens de training. Peter Bosz gaf dinsdag na afloop aan zelf de verwachting te hebben dat de blessures bij beide verdedigers zouden meevallen.




Discussieer mee op de forums


Tags

ramalho boscagli bosz braziliaan groepstraining rangers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden (gewijzigd)
Dan graag sambo, teze, ramalho, dest achterin en schouten ipv sangare. Wat mij betreft ook babadi ipv saibari die ik veel te wild vindt aan de bal.
+2/-1

9 maanden geleden
Dat wordt knallen woensdag André! Toch een uiterst belangrijke redding op de rebound van Danilo. In vele media wordt hij flink naar beneden gepraat, ik vind dat veelal te kort door de bocht. Hij is en blijft onze leider achterin. Het is belangrijk dat deze jongen met vertrouwen speelt. Ik hoop dat Bosz en het Philips Stadion hem dat kunnen geven.
+3/-3

 
9 maanden geleden
Met alle respect maar "onze leider achterin"?? Ja in het aantal fouten waar tegengoals uit komen..
+4/-0

 
9 maanden geleden
Noem die tegengoals uit fouten van Ramalho eens op dan. Die van een jaar geleden thuis tegen de Rangers heb je alvast cadeau.

Ik vind ook dat Ramalho tekort komt voor PSV, maar deze bewering is gewoon onzin.
+4/-2

 
9 maanden geleden
Om ook het opportunisme onder de media en de supporters aan te geven: real sociedad uit, twee seizoenen geleden: Ramalho werd gezien als prima verdediger. Maar bij de 2-0 brengt hij Guti gewoon in de problemen. Guti verspeelt de bal: doelpunt tegen. Iedereen valt over Guti geen, niemand over Ramalho (want die lag toen nog goed).
Guti zou volgens menigeen vervolgens altijd opgesteld moeten worden en Ramalho kan er geen klote van. De waan van de dag.
Ik vind Ramalho al vanaf begin geen topper maar hij heeft iets vaderlijks voor de jonge gasten. Het is geen Nielsen, Stam, Alex, Moreno etc. Maar het is ook geen Derijck of Marcelo.
Enige wat ik wil zeggen is dat iedereen elkaar napraat en dat opportunisme hoogtij viert. Het is ook niet zo dat hij met een koffer voor de deur stond toch? Zo van, ik kom jullie versterken… nee, psv wilde hem hebben. Je kunt je afvragen waarom maar aangezien hij er nu is, omdat psv dat wilde, kun je hem nu inderdaad maar het best steunen en zorgen dat hij beter in zijn vel komt te zitten opdat hij hopelijk beter gaat presteren. En ja, ik hoop ook vurig dat er een betere verdediger bijkomt!
+4/-0

 
9 maanden geleden
Mee eens dat hij zeker niet zo slecht is als dat hij in de media wordt afgeschilderd maar hij komt wel te kort voor PSV. Het is te vaak kunst en vliegwerk bij hem omdat hij vaak verkeerd staat.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Eerste uur / zeventig minuten vond ik hem erg onrustig en geregeld ongelukkig in zijn balaannames. Laatste kwartier was hij uitstekend met een paar prima ingrepen en die kamikaze redding op het schot van Danilo.
+4/-1

 
9 maanden geleden
Dat ben ik met je eens, maar helaas heeft hij bijna nooit zo'n kwartier.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Inderdaad... ik vind het ook geen topper hoewel hij onder Schmidt wel zo begon. Maar niemand ziet meer dat hij de 2de helft tegen Rangers echt goed en belangrijk was. Hij had alles achterin.
+1/-0

9 maanden geleden
Staat met een enorm gebrek aan zelfvertrouwen te ballen.
Zijn start onder Roger was volgens mij heel sterk. Vraag is; hoe krijgen we hem terug op dat niveau? ;)
+5/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage