Transparent
Inloggen
Sluiten

'Paris Saint-Germain komt met bod op Johan Bakayoko'

28 augustus 2023 10:35 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"Paris Saint-Germain komt met bod op Johan Bakayoko"; image source: Pro Shots

PSV kan in de komende dagen een bod verwachten van Paris Saint-Germain. Dat meldt onder meer clubwatcher Rik Elfrink. De Franse topclub wil 25 miljoen euro betalen om de international van België vast te leggen. Ook dat bedrag zal niet voldoende zijn om Bakayoko over te kunnen nemen, maar PSV houdt wel serieus rekening met een vertrek en is daarom bezig met een vervanger.




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko belgie elfrink

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Bakayoko laat potentie zien maar heeft nog geen moment echt overtuigd. Ik vind 25 mil prima als we voor de helft Chucky terug kunnen halen. Hebben we budget over voor onze cv.
+1/-0

 
9 maanden geleden
We moeten 'm ook nog 3M per seizoen aan salaris betalen hè.. gaat ons geen Chucky en CV opleveren voor 25M
+1/-0

 
9 maanden geleden
Het salaris zal van een ander potje gaan, denk ik. We zijn afgelopen jaar met Max, Gakpo, Simons, Silva en Hoover (huurdeals met PL-salaris) wel een paar grootverdieners kwijtgeraakt. Deze zaten kwa salaris echt heel hoog. Daar hebben we Dest als grootverdiener wel voor terug kregen, maar ik verwacht dat hier wel ruimte is gecreëerd tov vorig jaar.
+1/-0

9 maanden geleden
Iedere club kan Bakayoko voor 35 mil komen halen, behalve PSG die moet minstens 50 mil betalen door het hele Xavi Simons gebeuren. Hoe durven ze zelfs met zo'n laag bedrag te komen, die club zwemt in het geld. PSV is niet de action!
+9/-0

 
9 maanden geleden
Ik zie deze reactie constant voorbij komen dat PSG meer zou moeten betalen. Maar waarom in hemelsnaam? Omdat er een clausule in het contract van Simons stond en ze die gelicht hebben? Zijn ze daarom opeens de grote vijand geworden ofzo?
+1/-0

9 maanden geleden
De tijd dat PSV iedereen liet gaan wegens goed gedrag is in ieder geval voorbij.
+2/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Huh? En Xavi is / was niet goed genoeg voor ze?? Nou 50 miljoen voor hem en geen cent minder.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik heb vertrouwen in Stuart. Ik verwacht dat Bakayoko niet direct goed genoeg is om bij de selectie van PSG aan te sluiten. Ik denk eerder dat hij uitgeleend zal worden en wellicht over 1 a 2 seizoenen kan aansluiten (zoals Xavi).

Misschien wordt er wel onderhandeld dat hij nu voor 30 miljoen (bijvoorbeeld) wordt gekocht, maar dat hij op huurbasis nog 1 jaar bij PSV blijft spelen. Er zijn veel mogelijkheden imo om hier creatief mee om te gaan.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Lijkt me een heel slechte deal. Dan gaat PSG de vruchten plukken van ontwikkelingen van Bakayoko ipv dat PSV de winst opstrijkt. Het geld moet wel heeel erg nodig zijn wil je daarmee instemmen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Uiteindelijk gaat dat sowieso altijd gebeuren. Er gaat een club komen die hem nu of volgend jaar voor dat bedrag koopt en als hij zich goed ontwikkeld gaat die club hem over een aantal seizoenen voor het veelvoudige verkopen.

Enige voordeel aan dit concept is dat PSV nog een extra jaar gebruik kan maken van zijn kwaliteiten.
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Het hele ding is dat Bakayoko nu 30 miljoen waard is en volgend jaar misschien wel 40 of meer als hij zich goed doorontwikkelt en eventueel laat zien in CL.

Als hij dan al verkocht is, is die 10 miljoen voor PSG.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Volgens het betrouwbare Transfermarkt is hij 10 miljoen waard, geen 30 miljoen
+2/-1

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Een speler is zoveel waard als de potentie die zijn nieuwe club in hem ziet en de situatie waarin die club zich bevindt. Zo kregen onze vrienden uit duivendrecht 100 miljoen voor een clown die nog geen pirouette kon maken.

Verder wat @shevchenko zegt.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Dat is ook altijd mijn punt geweest. Een speler is waard wat de club er voor wil geven en/of wat de club die hem verkoopt hem waard vindt. Daarom is niemand hier in staat om ook maar iets zinnigs te kunnen zeggen over wat een speler waard is (en je hier structureel voorbij ziet komen dat PSV veel te weinig krijgt).

Vorig jaar was Transfermarkt opeens een heel betrouwbare bron toen Gakpo verkocht werd, want daar was hij meer waard. Daar worden de transferwaardes bepaald op een forum. Als je dit dan als serieuze bron gaat gebruiken maak je jezelf vooral volstrekt belachelijk. Helemaal als dat dan bij andere transfers opeens niet meer geldt.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Dan had ik de sarcastische ondertoon niet door ;)
+1/-0

 
9 maanden geleden
Klopt, maar als hij nu verkocht wordt, heb je ook niets meer aan die 10 miljoen als hij die volgend jaar waard zou zijn.

Ik snap jullie punt, maar als Bakayoko nu de overstap wil maken en PSV gaat daarin mee, wat je dan nog kan doen is hem een jaar lang gebruik te maken van zijn kwaliteiten. Dan heb je er toch nog iets aan.
+1/-0

9 maanden geleden
Misschien spreekt mijn supportershart nu te veel, maar als PSG graag Bakayoko wil hebben, dan is dat een mooi moment om 'wraak' te nemen voor de Simons deal. Natuurlijk, juridisch gezien zal het allemaal wel correct zijn gegaan, maar het gaat dwars tegen je gevoel in, en dit is een mooi moment om PSG daarmee te confronteren. Marktwaarde +25% voor hun.
+3/-0

9 maanden geleden
Jaja, gaat mooi niet gebeuren. Volgens statistieken op papier al 17mil waard, tegen einde sluit, veel te laag daar waar 35 makkelijk haalbaar is vanuit Engeland waar hij ook liever speelt dan ligue 1. En niet te vergeteten, PSG? Die club die ons met de xavi situatie opzadelde? Pffff
Dan nog liever Napoli waar PSV een uitstekende zakelijke relatie aan heeft, die betalen al minimaal 30 en kunnen lozano betrekken in de deal, wat een goede vervanger is aangezien hij nog een 20tiger is.
+1/-0

9 maanden geleden
Nooit voor minder dan 40 miljoen wegdoen. Zo wel, dan laat je zien dat je spelers weinig waard zijn. Nu en in de toekomst.
+1/-0

9 maanden geleden
Gewoon minimaal 40 miljoen vragen. PSG heeft geld zat. Ik voel niets voor het terughuren van Bakayoko dan. Laat een andere club hem maar verder opleiden. Dat vind ik kapitaalvernietiging. En dan graag een rechtsbuiten met rendement terug. Dat moet lukken denk ik zo. Kun je daarnaast gelijk de verdediging eens versterken. Halleluja, dat kan je nog weleens de kop kosten tegen Rangers, omdat je je daar in de afgelopen periode niet versterkt hebt.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Welke rechtsbuiten met rendement stel je voor?
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Onze andere grootverdiener El Ghazi Pffff
+1/-0

9 maanden geleden
Dat is 25miljoen te weinig. 50 miljoen en anders bij psv blijven. Bakayoko wordt alleen maar meer waard. Lozano is niet meer de speler van voorheen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Waar is dat op gebaseerd? Omdat hij met zijn 28 jaar en 4 weken oud en versleten is?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage