Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Brentford hoopt op Johan Bakayoko'

28 augustus 2023 20:55 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Ook Brentford hoopt op Johan Bakayoko"; image source: Pro Shots

Volgens transferexpert Fabrizio Romano aast ook Brentford op de komst van Johan Bakayoko. De nummer negen van de Premier League wil in de laatste dagen van de transferwindow de aanval nog vertrekken en de PSV'er is een van de namen die op de lijst staat. Burnley ziet de Belg nog altijd als topprioriteit, terwijl ook Paris Saint-Germain zeer nadrukkelijk geïnteresseerd is.




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko brentford burnley fabrizio romano topprioriteit transferexpert transferwindow

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
9 maanden geleden
Niet hopen, show the money!
+1/-0

9 maanden geleden
Laat ze maar lekker tegen elkaar opbieden
+2/-0

 
9 maanden geleden
Inderdaad en daarna kies je voor het 2e hoogste bod indien het hoogste van PSG is.
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Het voetbal ontwikkelt zich op een bijzondere manier. Vroeger (nog niet zo lang geleden) kochten wij de beste spelers van AZ en Feyenoord en gingen op die manier de strijd met Ajax aan. Onze beste spelers vertrokken naar de top van de topcompetities. Vandaag de dag kunnen wij de beste spelers van AZ en Feyenoord niet meer betalen. Sterker nog, die van Utrecht, Twente, Heerenveen en Vitesse ook niet. Daar staat tegenover dat letterlijk iedere club uit de Premier League, ongeacht of ze ooit een Europees duel hebben gespeeld of zullen spelen al onze spelers kan betalen. Interesse van Brighton, Nottingham Forest, West Ham, Leeds, Southampton en nu Brenford, we hebben het allemaal voorbij zien komen het afgelopen jaar. (Voor ons) teleurstellende ontwikkeling, die niet te stoppen lijkt.
+10/-0

 
9 maanden geleden
We zouden ze best wel kunnen kopen hoor, maar als ze horen wat ze in het buitenland kunnen beuren zijn we klaar.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ondanks dat doen we het Europees beter dan ooit.
Feyenoord, ajax en psv hebben dit jaar sterke selecties.
Op de coefficienten lijst ademenen we Frankrijk zelfs in de nek.
+1/-0

9 maanden geleden
Bakayoko wil helemaal niet weg maar samenspelen met Aster Vranckx. Schijnen jeugd vrienden te zijn. Daarom gaat Aster ook niet naar Italie, als ik het goed begrepen heb.
Kan PSV alleen betalen als Sangare vertrokken is. Dat wordt nog wat op de laatste transferdag want er moet ook een verdediger bij. De vraagprijs voor Lozano vindt PSV te hoog (>= 15 miljoen).
+3/-0

 
9 maanden geleden
Kan PSV alleen betalen als Sangare vertrokken is OF als er gewonnen wordt van Rangers.
+2/-0

9 maanden geleden
Wat zit iedereen toch achter Johan aan? Hij is rap en heeft een actie, maar in de afronding vaak te wild. Hij heeft amper bewezen psv 1 materiaal te zijn en hij wordt al verkocht voor bizarre bedragen, apart.

Wat wil een psg met zo'n speler doen? Die kunnen hem toch rustig kopen als hij echt top blijkt te zijn?
+2/-0

 
9 maanden geleden
Zo'n jongen is toch gewoon handelswaar voor PSG. Die scouts hebben al lang gezien dat hij nooit een minuut in het eerste van PSG zal spelen. Het is gewoon een belegging en als zij denken dat de waarde van de belegging gaat stijgen, dan investeren ze. That's it. Of die jongen ooit in Parijs gaat voetballen doet helemaal niet ter zake.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Precies, hij wordt daar een paar jaar puur als handelswaar gebruikt. Ik hoop dat hij zelf zo slim is om zijn toekomst in eigen hand te houden en als hij weggaat voor een leuke ploeg kiest wat een tussenstap is. Want hij heeft echt wedstrijden nodig.
+1/-0

 
9 maanden geleden
In welke zin word hij als handelswaar gebruikt en wie gaat hem voor meer dan dat bedrag naderhand kopen als hij het niet waard blijkt te zijn?
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ze stallen hem gewoon bij een subtopper in een van de vier topcompetities. Precies zoals ze met Simons hebben gedaan. Daar ontwikkelt hij door en staat hij meer in de picture dan bij PSV. Vervolgens zijn er 3 opties. In een zeer uitzonderlijk geval ontwikkelt hij zich zo goed door dat hij van waarde kan zijn voor PSG (bij Bakayoko acht ik die kans heel klein, bij Simons klein). Dan is er een reëele kans dat hij in waarde stijgt en met winst verkocht kan worden. Dat kan iedere club uit de Premier League zijn of subtoppers uit de andere drie topcompetities. En ze lopen natuurlijk het risico dat hij niet meer waard wordt en dan moeten ze hem voor hetzelfde bedrag of misschien zelfs een lager bedrag van de hand doen. Dat is het risico van investeren.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage