Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV wint in eigen huis van Helmond Sport

28 augustus 2023 21:55
Foto: Pro Shots

Jong PSV wint in eigen huis van Helmond Sport; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft maandagavond in de Keuken Kampioen Divisie weten te winnen. De thuiswedstrijd tegen Helmond Sport eindigde in een 2-1 overwinning. Tai Abed opende met een kopbal aan het eind van de eerste helft de score, terwijl Tim van den Heuvel het tweede doelpunt maakte voor de ploeg van Wil Boessen. Door de overwinning is de ploeg naar de vierde plek in de Keuken Kampioen Divisie gestegen

Jong PSV kende ook twee debutanten. Yaël Gil y Muiños maakte als basisspeler direct zijn eerste minuten in het betaald voetbal, terwijl Wessel Kuhn als invaller debuteerde. Kuhn was daarmee de vijfde jongste speler ooit voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. Abed stond bovendien voor het eerst in de basis van Jong PSV en wist dat direct te bekronen met zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal.

Opstelling Jong PSV: Schiks, Dagasan (77' Rovers), Van de Blaak, Jimenez (59' Kuhn), Gil y Munos, Nassoh, Abed, Land, Simons (71' Uneken), Van Duiven, Antonisse (46' Van den Heuvel)




Tags

jong abed helmond kuhn gil heuvel antonisse blaak boessen dagasan debutanten duiven jimenez muinos munos nassoh rovers schiks simons tai tim uneken wessel yael

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Mooi goaltje, die tweede vooral. Goed doorgekopt en heel beheerst op het gaatje wachten om binnen te schieten. Jong PSV was beter, maar Helmond sloot toch nog aan. Daar hoef je als Jong ploeg niet wakker van te liggen en bij winst al helemaal niet. Toch wel genieten wat een talent er hier en daar rond loopt. Als je nu al zo goed begint ben je aan het eind van het seizoen al helemaal gevaarlijk voor iedereen.
+1/-0

9 maanden geleden
Prima resultaat tegen een tegenvallend HS.Er komen weer een paar talentvolle spelers door zoals Abed,Tycho Land.Schiks is een prima keeper en Blaak een verdediger met potentie.Van Duiven scoorde vandaag niet maar is altijd dreigend.Dit JPSV zal nog wel tegen een aantal nederlagen oplopen maar als ze zich zo blijven doorontwikkelen is dat alleen maar leerzaam.HS heeft heel veel ambitie maar die gaan echt niet promoveren.
+2/-0

9 maanden geleden
Tygo Land is een supertalent.In zijn manier van spelen is hij m.i. te vergelijken met Frenkie de Jong.Ook dat korte wegdraaien,makkelijk voetballend, technisch uitstekend,snel oplossingen zien,veel intercepties door spelinzicht en altijd vooruit denkend.17 jaar! Ik voorspel voor die jongen een grote (voetbal) toekomst.
+1/-0

9 maanden geleden
Wedstrijd niet gezien maar wat heeft PSV tegenwoordig toch een (klein) aantal k.t supporters.
+1/-0

9 maanden geleden
Vind Nassoh wel een interessante speler. Doet elke wedstrijd wel een paar mooie dingen als ik de samenvattingen mag geloven
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage