Transparent
Inloggen
Sluiten

'Livano Comenencia vertrekt naar Juventus'

30 augustus 2023 12:17 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Livano Comenencia vertrekt naar Juventus"; image source: Pro Shots

Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat Livano Comenencia vertrekt naar Juventus. De speler van Jong PSV zal voor een transfersom van in totaal 3 miljoen euro de overstap maken naar de Serie A. Comenencia heeft bij PSV nog een contract voor twee jaar. Hij kwam echter niet in aanmerking voor speeltijd in de A-selectie, waardoor hij wilde vertrekken uit Eindhoven.

Ook clubwatcher Rik Elfrink bevestigt het nieuws. De transfersom bestaat wel voor een groot deel uit bonussen. Het basisbedrag is ongeveer 1 miljoen euro.




Discussieer mee op de forums


Tags

comenencia juventus livano basisbedrag elfrink fabrizio jong romano transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Bijzonder, is het dan zo'n groot talent? Of betaalt Juve teveel voor dit talent?
+1/-0

9 maanden geleden
Zuur want een van de grootste talenten uit de huidige jeugd..
+1/-0

9 maanden geleden
Heel snel wegwezen. Iemand die zich ziek meldt om een transfer af te dwingen (wordt nu ook aangegeven door de clubwatchers) kun je niet snel genoeg kwijt zijn
+15/-0

reactie verwijderd

9 maanden geleden
Jammer van het talent dat we kwijtraken, maar als ie zo graag weg wil, dan lekker laten gaan. Ik hoop voor hem dat hij het wel kan waarmaken bij een grote club; genoeg voorbeelden van dit soort jongens die uiteindelijk bij een willekeurige Belgische derdeklasser terechtkomen...
+2/-0

9 maanden geleden
Volgens de kenners 1 van de grootste talenten uit de jeugd...
+1/-0

9 maanden geleden
Wat is dat toch met die talenten. Willen soms enorme salarissen en meteen een basis plaats anders verlengen ze hun contract niet of zijn meteen ziek en vertrekken. Nou lekker laten gaan. Speler met deze instelling hebben we niet nodig.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Zekers, ik mug nie kloage

Van de vrouw...
+1/-0

9 maanden geleden
Na het daverende succes van Mootje in Turijn hebben ze de smaak te pakken daar bij Juve als het gaat om PSV-talenten
+11/-0

9 maanden geleden
Succes bij Juve. Je hebt vast snel een basisplaats. LOL.
+2/-0

9 maanden geleden
3 mil voor een jeugdspeler die geen zicht heeft op speeltijd in het 1e is een prima deal. En weer verder.
+2/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Waar ik me over verbaas is dat een speler, van wie hier volgens kenners beweerd wordt dat hij één van de grootste talenten in onze opleiding is, al tot 60 optredens in Jong PSV is gekomen zonder serieus door te stromen naar het eerste.

Nou kun je ook zeggen dat het uitzonderlijk is dat je op 19-jarige leeftijd al 60 optredens in de KKD op je naam hebt staan, en ik snap dat je na 2 jaar Jong als speler toch ook wil voelen dat je er goed op staat. Als dan Juventus interesse heeft, dan zal dat toch als een prachtige stap voelen.

Voor een speler die niet in PSV1 gespeeld heeft, is 3 miljoen geen slechte transfersom. De toekomst zal ons leren of we hier een inschattingsfout hebben gemaakt of niet. Denk niet dat hij bij Juventus direct zal gaan spelen, maar wellicht hebben ze een plan voor hem uitgestippeld dat hem meer aanspreekt.

Mijn gevoel bij dit soort transfers is dat dit soort jongens over een paar jaar redelijk anoniem weer terugkeert naar Nederland, of in de lagere regionen van het "nieuwe land" opduiken.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Precies, plus hongerige zaakwaarnemers. Die zien we over pak en beet 5 jaar terug bij Fortuna ofzo.
+1/-0

 
9 maanden geleden
het is meer dan we voor onze basisbacks van vorig jaar/2jaar geleden kregen, Mwene en Max, dus dat kun je zeker niet slecht noemen.
Vraag me af of Juve het goed ziet en wij verkeerd of andersom...
+1/-0

9 maanden geleden
Doet me denken aan Leandro Fernandez. Was 18 jaar, groot talent in de PSV jeugd. Ging naar Juventus. Speelt nu bij FK Jerv - 2e divisie van Noorwegen.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Precies waar ik ook aan dacht.
+2/-0

9 maanden geleden
Zonde, ik vond hem zeer sterk in de voorbereiding ook.
+1/-0

9 maanden geleden
Gewoon een vervelend verwend joch. Ziek melden om een transfer te forceren. Heel gauw wegwezen. Alsof hij bij Juventus wel even door gaat breken. Gevalletje veel te vroeg vertrokken. Zie je veel bij die jonge spelertjes.
+1/-0

9 maanden geleden
Nou die wordt lid van het grote handelshuis daar. Verhuur aan 3e rangs club. Doet ie het goed, een 2e rangs club en misschien ook Juve als ie echt doorbreekt of anders verkoop voor beetje winst. Je moet er als speler maar zin in hebben.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage