Transparent
Inloggen
Sluiten

'Johan Bakayoko wijst Brentford af en wil bij PSV blijven'

31 augustus 2023 22:02 - Sacha Tavolieri
Foto: Pro Shots

"Johan Bakayoko wijst Brentford af en wil bij PSV blijven"; image source: Pro Shots

Johan Bakayoko wil dit seizoen gewoon bij PSV blijven. Dat meldt de doorgaans vrij betrouwbare Belgische journalist Sacha Tavolieri. De aanvaller heeft een aanbieding van Brentford naast zich neergelegd. Voor een transfersom van 35 miljoen euro plus 5 miljoen euro aan bonussen kon hij naar de Premier League vertrekken, maar dat lijkt hij niet te zien zitten.




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko brentford sacha tavolieri

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Ze hadden gisteren zo'n lol op de bank vlak voor tijd. De sfeer zit er goed in kennelijk.
+7/-0

8 maanden geleden
Tsja, beetje dubbel
Aan ene kant wil je dat hij nog een jaartje blijft, aan de andere kant is het ontzettend veel geld voor een speler die het op een hoger niveau nog moet laten zien…..

Of komt er morgen opeens nog een andere club met een minstens zo hoog bod ?
+2/-0

8 maanden geleden
Wat een baas! Waren er maar meer zulke spelers! Alleen had PSV in dit geval veel kunnen doen met het geld. Nu maar hopen dat Brentford het goed heeft gezien.
+3/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
Hé Comencia en Sambo, jullie kunnen beter Johan als zaakwaarnemer nemen...
Paar wedstrijden vlammen in de CL, kampioen worden, en dan als een grote meneer voor een nog mooier bedrag naar een echte club.
+7/-0

8 maanden geleden
Verkoop dan Sangare maar als Bakayoko zo graag wil blijven. Ineens is PSV heel erg interessant voor spelers geworden. De beste transfer is de komst van Peter Bosz. Spelers worden beter, fitter, het swingt en spelers zijn hier blij. Wat een flow ineens. Maar PSV heeft nog verdedigende klasse nodig.
+6/-0

8 maanden geleden
Zijn er echt mensen die dachten dat die naar Brentford zou gaan? XD Hij sloeg een halfjaar geleden PSG af, speelt dit jaar Champions League en het zit er dik in dat zijn beste vriend Aster Vranckx morgen naar PSV komt.. en dan gaat hij naar zo'n klein clubje als Brentford? XD Nee heb geen moment gedacht dat hij zou gaan.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Brentford klein clubje... qua historie ja. Verdiep je er eens in
+1/-0

 
8 maanden geleden
Brendford heeft een stadion waar 17.500 in kunnen. Ja vergeleken met PSV is Brentford een klein clubje.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Vranckx halen voor?? Geloof niet dat we een vacature hebben op het middenveld.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Probleem is dat Bosz geen vertrouwen heeft in El Gazi en extra bezetting nodig heeft op de vleugels
+1/-0

 
8 maanden geleden
Hij heeft PSG niet afgewezen. Dat deed PSV zelf door een bod van 15 miljoen euro (8+7 aan bonussen) niet te accepteren. Brands werd daar door sommigen hier nog door afgemaakt omdat hij toch nooit meer zou opleveren. Acht maanden later en we zitten al ruim over het dubbele.
+1/-0

8 maanden geleden
Nu Lozano halen zou wel financieel wanbeleid zijn, het salarishuis barst uit haar voegen… Ik mag toch hopen dat ze een beetje verantwoord beleid voeren. Las ergens dat ons salarishuis de 40mln nadert..
+2/-1

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Met Brands die zich rot schrok over de financiële situatie van PSV toen die terug kwam, heb ik het idee dat ze prima weten wat ze kunnen qua financiën.
Scheelt natuurlijk alles dat je de CL nu hebt.
+1/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
Wat een fantastisch nieuws! Met een contract tot 2027 hoeven we ons nergens (financiële) zorgen om te maken.
We weten allemaal wat een jaartje Champions League kan doen met transferbedragen. Zeker nu we ook écht van plan zijn te gaan voetballen tegen grote clubs.

Ik heb zelden zo'n zin gehad in een nieuw voetbalseizoen!
+2/-0

8 maanden geleden
Dat had hij al weken geleden gezegd en eerlijk gezegd kwam hij ook niet echt over dat hij graag weg wou. Ik krijg steeds meer het gevoel dat er iets moois aan het groeien is met dit team en ze voelen het allemaal want ook Sangaré wil blijven. Ik blijf het zeggen, dit wordt ons seizoen :)
+2/-0

8 maanden geleden
Investeren in Schouten als centrale verdediger.
+1/-0

8 maanden geleden
Goede keuze Bakayoko. Aan hem kunnen we nog heel veel plezier beleven dit seizoen.
+1/-0

8 maanden geleden
Geweldig. Dat er nog spelers zijn die kiezen voor sportief succes en happy zijn bij ons PSV, ipv dat zij op jonge leeftijd al meteen kiezen voor de eerste beste buitenlandse club. Nu ook nog happy blijven als Lozano vaker gaat spelen is het volgende.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Nou als die had besloten om wel te gaan en PSV had 40 miljoen bij kunnen schrijven had ik het ook prima gevonden
+2/-0

 
8 maanden geleden
Inderdaad, het is zeer de vraag of een club in de toekomst voor dit kaliber speler nog eens 40 mio biedt. Ik denk het eerlijk gezegd niet.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Precies dit werd een half jaar geleden ook gezegd toen een bod van 15 miljoen werd afgewezen, meer zou hij toch niet op gaan leveren
+1/-0

 
8 maanden geleden
Met het verschil dat 15 mio al een niveau als Pepi is en tegenwoordig niet zo veel is, terwijl 40 mio het niveau Gakpo is. En Gakpo was echt een heel stuk beter en verder dan Bakayoko nu. Het is de vraag of Johan dat niveau gaat halen. Uiteraard hoop ik van wel, maar 'hopen' of 40 mio ontvangen is een groot verschil.
+1/-0

8 maanden geleden
PSV wat ben je mooi en wat staat de tijd je goed (110 jaar 💃)🤗🥳
+1/-0

8 maanden geleden
Prima nieuws! Maar dan hoop ik oprecht dan Lozano niet komt. Middenvelders hebben we genoeg en hij kost natuurlijk bakken met geld aan salaris. Stop dat geld in een verdediger aub
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage