Transparent
Inloggen
Sluiten

Isaac Babadi: 'Ik wil graag bij PSV blijven'

6 september 2023 13:37 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Isaac Babadi: "Ik wil graag bij PSV blijven"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad heeft Isaac Babadi aangegeven dat hij zijn contract wil verlengen bij PSV. "Mijn broer is ook mijn zaakwaarnemer en regelt het samen met oud-profvoetballer Sahr Senesie, die veel ervaring heeft in deze wereld", aldus Babadi. "Zelf houd ik me het liefst gewoon met voetbal bezig, maar ik heb het wel gewoon voor het zeggen als het om mijn toekomst gaat. Ik wil graag blijven en er zijn nu gesprekken, maar de club moet er nog wel met mijn begeleiders uitkomen. We gaan kijken of dat lukt."

Babadi kent in Ismael Saibari een concurrent voor een basisplaats. Desondanks gunt hij de international van Marokko zijn succes. "Ik was zo blij voor hem. Vorig jaar zag ik hem bij Jong PSV en wenste ik voor hem dat hij lekker aan het voetballen zou komen en meer zou scoren. Toen hij vorige week scoorde, vergat ik bijna zelf dat ik ook nog moest spelen", zegt hij daarover. "Bij PSV hebben we een heerlijke flow te pakken en na de interlandperiode moeten we tegen NEC meteen een goed signaal afgeven en laten zien dat we het niet kwijt zijn."

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

babadi isaac begeleiders ismael jong marokko profvoetballer regelt sahr saibari senesie vergat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Nou jongen PSV wacht al 6-7 maanden op je handtekening.
+12/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Broertje wilt geld harken
+4/-1

11 maanden geleden
Is all about the money.
+4/-0

11 maanden geleden
Als je zo graag wilt, waarom duurt het dan zo lang.. jij bent aan zet, niet je broer of je zaakwaarnemer (zij werken voor jou, niet andersom).
+10/-0

 
11 maanden geleden
Als je het artikel leest, dan lees je dat hij samenwoont met zijn broer en zijn neef. Zijn broer is tevens zaakwaarnemer, Babadi wil graag bijtekenen, maar is 18 en ik weet niet hoe het met jou zat op je 18e, maar de meeste mensen willen in het geval van een "miljoenen-beslissing" dat niet in hun eentje beslissen op die leeftijd. Dat lijkt me op zich ook normaal. Zijn broer kan waarschijnlijk nooit meer geld verdienen dan met de broer van zijn. Die wil dus goed kijken hoe het voor hem ook interessant wordt. Ook dat is op zich begrijpelijk. Dit soort gevallen zijn natuurlijk altijd irritant en vooral pijnlijk als hij zijn handtekening niet gaat zetten, maar het is ergens ook best begrijpelijk dat ze niet zomaar tekenen. Het feit dat hij lekker wil blijven maakt dat het hopelijk wel in orde komt, maar als hij tot de top-betaalde PSV'ers wil gaan horen, al dan niet bepaald door zijn broer, dan is het het niet waard. Don't blame the kid, het feit dat er zoveel geld omgaat is de schuld van dit soort zaken, niet die jongen zijn gevoel.
+7/-2

 
11 maanden geleden
De NL staat (lees belastingbetalers)heeft jarenlang betaald voor o.a die broer en Babadi maar dat is weer een heel ander verhaal wat hier niks mee te maken heeft.😬😎
+3/-5

 
11 maanden geleden
Don't blame the kid dat hij geen genoegen neemt met 6 ton ipv 8. Dadelijk kan broerlief er niet van rondkomen joh, stel je voor.
+1/-1

11 maanden geleden
De ervaring leert dat als een jonge voetballer dit roept als er al lang wordt onderhandeld, dat operatie damagecontrol is begonnen omdat duidelijk is dat PSV niet bereid is in te gaan op de te hoge wensen. Ben benieuwd. Sta zelf niet te springen om spelers met deze mentaliteit die nog niks hebben laten zien.
+9/-0

11 maanden geleden
Teken eerst maar eens, als je zo graag wilt blijven dan hoeft het allemaal niet zo moeilijk te zijn en niet zo lang te duren. We hebben vaker gehoord "ik wil graag blijven" en dan waren ze toch weg.
+4/-0

11 maanden geleden
Tekenen of anders jaar lang 16e man bij jong PSV met 10 minuten speeltijd in de maand dan.😎
+2/-4

 
11 maanden geleden
Een paar #Lapzwanzerige reacties van jou, maar ja het is jou goed recht hé
Net zo'n goed recht als die van Babadi dus.
+2/-1

11 maanden geleden
Waarom teken je dan na maanden overleg niet een verbetert contract of wil je meteen miljoenen aan salaris ? Met 18 jaar waarschijnlijk enkele tonnen aan salaris zou bijna iedereen voor tekenen. Dus opschieten met die handtekening en anders maar lekker jaartje naar jong om op de bank te zitten. Het moet bij PSV maar eens afgelopen zijn dat PSV zijn oren moet laten hangen voor een of ander talent.
+4/-0

 
11 maanden geleden
Sinds wanneer laat PSV hun oren hangen dan? Ken geen voorbeelden. Ik heb meer het gevoel dat de klacht eerder is dat PSV contracten juist niet snel genoeg verlengd en dus volgens sommigen “zit te slapen”
Ik vind het prima. Er zal een mooie aanbieding gedaan zijn en als hij denkt dat het voor z’n carrière beter is ergens in rechterrijtje PL als 25enof 30e contractspeler te worden en dus een paar keer aan Championship clubs uitgeleend te worden dan moet hij dat maar doen. Hier zit hij dicht tegen 1e elftal al en kan hij zich - naar mijn idee - beter ontwikkelen maar het is aan hem
+2/-0

11 maanden geleden
Volgens mij word deze jongen heel goed beloond en met een nieuw contract zal die beloning nog hoger zijn.
Uit respect voor je club die jou opgeleid heeft teken je toch gewoon bij.
Zo niet weet je precies wat de reden hier van zou zijn, Money Money Money.
+2/-0

11 maanden geleden
Verbaas me over die negatieve comments hier.
Hij is net 18 en geeft aan wel te willen blijven. Als hij hier zou meelezen zal dat niet echt helpen om bij ons 'warme' PSV te blijven.
+9/-1

 
11 maanden geleden
Precies dit… zal m goed doen al die ‘positieve’ berichten van de reageerders hier. Die jongen is net 18, verleden jaar door het management van PSV vergeten en nu zou die zonder erover na te mogen denken moeten tekenen?
Ik snap heel goed dat hij rustig aan doet en kijkt waar PSV naar toe wil met hem? Als PSV voor zijn positie een betere (of meer ervaren) speler kan krijgen dan gaan ze daar ook voor; niets zo veranderlijk als de voetbalwereld, dat heeft de afgelopen transferperiode wel weer bewezen!!
+9/-1

11 maanden geleden
Ja teken dan onderhand eens man!
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi