Joey Veerman en Noa Lang winnen met Oranje van Griekenland

7 september 2023 22:37

Joey Veerman en Noa Lang winnen met Oranje van Griekenland; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal heeft donderdagavond weten te winnen van Griekenland. In het Philips Stadion eindigde het kwalificatieduel in een 3-0 overwinning. Noa Lang en Joey Veerman kwamen beiden als invallers binnen de lijnen. Lang kreeg 25 minuten speeltijd, terwijl Veerman tien minuten na de aanvaller ook in mocht vallen.

De man van de wedstrijd werd Denzel Dumfries. De oud-PSV'er was bij alle doelpunten met een assist betrokken en kreeg vlak voor tijd een publiekswissel. Cody Gakpo liet bovendien opnieuw zien zich thuis te voelen in het Philips Stadion door een van de doelpunten te maken.