Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordan Teze: 'We wisten dat Arsenal een goede ploeg is die goed kan voetballen'

20 september 2023 23:56

In gesprek met RTL 7 kreeg Jordan Teze de vraag of hij was geschrokken van het niveauverschil tussen Arsenal en PSV. "Nee, dat niet. We wisten al wat ons te wachten stond", aldus Teze. "We wisten dat Arsenal een goede ploeg is die goed kan voetballen. Dus ik ben niet geschrokken nee."

Volgens de verdediger was het vooral de kwaliteit van Arsenal dat het zo fout ging voor PSV. "Ook veel slimmigheidjes die wij in de competitie niet meemaken. Zij straffen dat meteen af", zo gaf hij aan. "Ze hebben goede spelers. Ze maken goed gebruik van de ruimtes en zijn ook goed in de kleine ruimtes. Als je ze één of twee meter geeft, hebben ze daar al genoeg aan."

Teze vond niet dat PSV te naief was geweest. "Tegen wie we ook spelen, moeten we gewoon ons eigen spel spelen", zei hij daarover. "Niet omdat we nu opeens hier in het Emirates spelen dat we opeens alleen maar lange ballen moeten gaan spelen. We moeten altijd proberen van onze eigen kwaliteiten uit te gaan en proberen te voetballen. Daar staan we om bekend."

De verdediger vond niet dat deze wedstrijd iets zegt over de kansen van PSV in de groepsfase. "Hier kunnen we van leren. Natuurlijk is het een harde les geweest, maar ik weet zeker dat we dit in de volgende wedstrijden beter gaan doen", reageerde hij daarop. "Deze fouten die we hebben gemaakt, nemen we mee naar de volgende wedstrijden. Zo bouwen we ervaring op."




Discussieer mee op de forums


Tags

arsenal teze jordan emirates les naief niveauverschil slimmigheidjes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage