Transparent
Inloggen
Sluiten

'Isaac Babadi lijkt op korte termijn contract niet te verlengen bij PSV'

25 september 2023 10:04 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Isaac Babadi lijkt op korte termijn contract niet te verlengen bij PSV"; image source: Pro Shots

Het ziet er niet naar uit dat Isaac Babadi op korte termijn zijn contract bij PSV gaat verlengen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De achttienjarige middenvelder kent veel concurrentie voor speeltijd en moet het de laatste weken doen met korte invalbeurten. PSV probeert echter nog altijd om Babadi langer aan zich te binden.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

babadi isaac

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
9 maanden geleden
Nouja, hij heeft Saibari, Tillman en Til voor zich, veel kans op speeltijd kan hij dit seizoen niet verwachten. Dus "graag" op de tribune zitten of 5 minuten voor het einde van de wedstrijd bij 4-0 invallen? Ik kan me voorstellen dat hij daar niet op zit te wachten. Spelers lijken steeds beter te snappen dat je veel wedstrijden moet spelen (op een redelijk niveau) om je voetballend (en voetbalcarrière) te ontwikkelen.

Van de andere kant: jonge spelers lijken tegenwoordig wel heel snel te beginnen met klagen en vertrekken dan ook vaker naar een andere club. In veel gevallen loopt dat slecht voor ze af, op een paar uitzonderingen na. Voor PSV zou ik hem graag hier houden natuurlijk, want hij heeft zeker talent. Over zijn mentaliteit en professionaliteit is het nog lastig oordelen.
+6/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Ik kan me vinden in je verhaal als het een speler van 20 of 21 betreft. Deze knaap is pas 18 en heeft al aardig wat minuten gemaakt. Het verleden leert dat talentvolle spelers steeds een stapje hoger in de pikorde komen als ze goed genoeg zijn. Hij kan een voorbeeld nemen aan van Duiven, gewoon hard werken en geloven in je kansen. Daarnaast kan die ook verhuurt worden als die graag wilt spelen.
+1/-0

9 maanden geleden
Leuke speler met potentie. Het is tegenwoordig niet gemakkelijk om dit soort jongens voor 5 jaar vast te leggen, vele topclubs maken deze jonge spelers gek door met grote bedragen te schermen en ze zijn niet allemaal zo verstandig als Johan.
Hoop dat hij toch blijft, is voor hem en voor ons het beste maar uiteindelijk geldt toch graag of niet, een club als PSV kan jongens van 18 jaar geen miljoenen aanbieden.
+9/-0

9 maanden geleden
Terug naar tweede,
Graag of heel niet...
+5/-4

9 maanden geleden
Dit is een ventje met bijzondere kwaliteiten. Wat mij betreft gooien we er een stevig bedrag aan tekengeld tegenaan om hem voor 5 jaar te binden!
+2/-5

9 maanden geleden
Niet bijtekenen, niet meer opstellen! We moeten eens duidelijk hierin zijn en acteren als een TOPclub.
+7/-2

9 maanden geleden
Ik voorspelde dit enkele weken geleden al en toen was hij verstandig en moest hij de tijd krijgen om na te denken, blablabla.. paar leuke wedstrijden gespeeld en ze denken al over grote competities en vooral veel geld. Bezin eerst maar en laat zien dat je nog beter en constanter kan zijn. Ik zie hem graag blijven maar als dat nu al met zoveel moeite gaat..
+10/-1

9 maanden geleden
De volgende? Wat is dat toch met die jonge gastjes. Wees nou eens dankbaar voor wat je hebt.
+12/-0

 
9 maanden geleden
Spelersmakelaars?
+2/-0

9 maanden geleden
Hij moet zelf weten wat hij doet, maar hier bijtekenen lijkt me de beste optie. Als hij dat niet doet zul je zien dat via makelaars hij 'handelswaar' gaat worden. Maak me sterk dat zijn omgeving met $$-tekens in de ogen de boel vertraagt cq. gaat afblazen.
+7/-0

9 maanden geleden
Babadi staat in zijn recht om te wachten met verlengen. Het is aan PSV wat ze daarmee willen. Ik neig persoonlijk naar een deadline stellen en als hij dan niet verlengd heeft uit de A-selectie halen. Hij heeft op dit moment weinig toegevoegde waarde en we zijn nog steeds geen liefdadigheidsinstelling.
+18/-0

 
9 maanden geleden
Zoiets gaat verwacht ik ook wel gebeuren.
De PSV-directie is opeen gegeven moment ook wel klaar met die spelers die goed zijn maar niet echt uitzonderlijk. Xavi Simons was buitencategorie, en Reis ook toen hij fit was.
Maar de rest is wel vervangbaar, en hij staat niet eens in de basis.
PSV heeft zijn zaken op orde, en kan zich nu ook steviger op gaan stellen tegen dit soort snotapen die nog nauwelijks iets hebben laten zien.
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Maar wat verwacht hij dan? Dat hij ergens anders wel meteen een basisplaats heeft of meer minuten krijgt?

Ik zou als PSV zijnde ook wat harder zijn. Graag of niet. En anders hard weer terug naar Jong PSV.
Het lijkt me dat PSV allang heeft laten merken dat ze hem graag houden en een mooie toekomst voor hem zien.
+2/-1

9 maanden geleden (gewijzigd)
Het duurde al veel te lang. Heeft een paar goede wedstrijden gespeeld, en een paar matige. Het is redelijk druk op het middenveld, beste optie zou verlengen en verhuren zijn. Maar als hij niet wil: bij PSV moet kapitaal op het veld staan, dus niet meer opstellen. Jong PSV kan hem wel gebruiken.
+2/-0

9 maanden geleden
vroeger investeerden spelers in zichzelf om beter te worden, tegenwoordig investeren makelaars in spelers om er beter van te worden
+6/-0

9 maanden geleden
Wel verwacht dat Babadi niet bijtekent.Vertrekt na dit seizoen transfervrij net als Sambo.Clubs betalen graag een forse tekenpremie voor transfervrije spelers.Jammer want het is een talent maar helaas weinig aan te doen.
+1/-0

9 maanden geleden
Meneer krijgt wat speelminuten, speelt een halve wedstrijd goed en het stijgt gelijk naar zijn koppie. In plaats van de kat uit de boom kijken zou hij zich op zijn ontwikkeling moeten richten en een basisplaats af moeten dwingen. Je moet niet verwachten dat je het cadeau krijgt voor een krabbeltje. Je bent als speler velen malen minder belangrijk voor de club dan de club dat voor jou is.

Houdoe en bedankt voor niks zullen we maar zeggen. Je bent nondejus pas 18, wie denk je dat je bent.
+4/-2

9 maanden geleden
Niet druk overmaken. Zolang PSV blijft winnen, gaat alles goed. De volgende generatie "top of flop" talenten staat al weer klaar.
+1/-0

9 maanden geleden
Het is klaar met dat pamperen van jeugdspelers bij PSV. Graag of niet. Voorbeeld stellen. Als iemand denkt ergens anders meer te kunnen spelen tegen nog betere voorwaarde (salaris) lekker laten gaan. Doe hem een goed voorstel en verhuur hem een jaar om vlieguren te naken anders via de achterdeur vertrekken.
+1/-0

9 maanden geleden
Ook ik ben fan van de potentie die Babadi heeft, echter voorbeelden genoeg, dat een talent ook een club nodig heeft. Stel team Babadi een deadline. Verloopt deze? Dan aangeven dat hij geen minuten meer zal maken en bij jong PSV de bank zal warmhouden.
Als je hier niet hard en duidelijk in durft te zijn, is het einde zoek.
+10/-0

 
9 maanden geleden
Mee eens, zie mijn post hierboven.
Als directie moet je op een gegeven moment niet meer met je laten sollen.
Gakpo heeft elke keer keurig verlengd, en is zo stap voor stap opgeklommen. Depay ook. Bij hun hoorde je nooit dit soort uitstel-verhalen.
+1/-0

9 maanden geleden
Hij wordt niet opgesteld omdat hij dan in beeld komt. Doel is bijtekenen,niet etaleren.
+1/-0

9 maanden geleden
Tja, dat zag je al een tijdje aankomen. Zeggen dat hij liefst blijft, maar vervolgens toch steeds niet bijtekenen. Denk dat die straks gewoon transfervrij vertrekt. In het verleden zijn daar wel meer voorbeelden van geweest helaas. Er we hebben meer dan genoeg alternatieven, dus ik zou hem niet meer opstellen. Inderdaad kapitaalvernietiging, maar zoals gezegd ga ik niet vanuit dat hij écht wil bijtekenen. Wel erg jammer, lijkt potentie te hebben.
+1/-0

9 maanden geleden
Met die mentaliteit zal hij bij geen enkele topclub slagen. Wanneer hij niet de intrinsieke motivatie heeft om de trainer te overtuigen door zichzelf te bewijzen op het trainingsveld zal het nooit meer dan middelmaat worden. Zonde van zijn talent, maar helaas niet de eerste. Sterk met zijn voeten, zwak in zijn hoofd.
+1/-0

9 maanden geleden
19 dagen geleden liet hij nog optekenen dat hij bij PSV wil blijven. Toen ik daarop reageerde dat hij dit meteen kon regelen leverde dat mij minnetjes op.
+1/-0

9 maanden geleden
Maar het is toch niet zo gek dat hij einde van augustus/begin september nog bij wilde tekenen maar nu z’n bedenkingen heeft? Ik zie dat men hier vindt dat het beter is voor z’n ontwikkeling om hier te blijven maar hij heeft nauwelijks meer gespeeld, mag geen minuten meer maken bij Jong en heeft sinds de transferperiode ineens 3 man voor zich in de pikorde. Goh wat goede ontwikkeling, vanaf de bank wedstrijdjes kijken. Zou in zijn situatie ook het nog een paar maandjes aankijken.
+1/-0

9 maanden geleden
Er is geen trainer (en zeker Bosz niet) die een speler niet opstelt als z'n team daardoor sterker wordt. Met andere woorden, hoe goed is Babadi?

Natuurlijk een jongen van 18 jaar, maar daarom ook zo slecht om niet de weg der gelijkelijk te bewandelen. Genoeg voorbeelden van jeugd waarbij dit is gelukt. Zie Bakayoko en Sabari die deze route nu ook aan het bewandelen zijn.
+2/-0

9 maanden geleden
Bijtekenen en verhuren met wel speeltijd lijkt het beste. Als ie daar dan ook niet mee instemt is hij echt alleen maar op geld uit.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

advocaat akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bakayoko bayern bergwijn brobbey doeki espn feyenoord gerets koki oost oranje pepi poster ring rivaal ruilen shevchenko skipper tillman tilman vaio voetbalprimeur wanner