Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV benoemt Paul Verhagen als commissaris en zoekt naar opvolger van Hans van Breukelen

27 september 2023 16:30 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV benoemt Paul Verhagen als commissaris en zoekt naar opvolger van Hans van Breukelen; image source: Pro Shots

PSV meldt via de officiële kanalen dat Hans van Breukelen en Ton van Veen vertrekken uit de Raad van Commisarrissen van de club. Van Veen was sinds 2016 commissaris van PSV, maar moet stoppen omdat hij eerder dit jaar is benoemd tot CEO van Jumbo. Van Breukelen heeft zelf aangegeven zich niet opnieuw verkiesbaar te stellen.

Als vervanger van Van Veen is Paul Verhagen aangesteld als opvolger. Hij is momenteel als Chief Financial Officer in dienst bij ASM International en vervulde eerder diverse functies bij Philips. Daarnaast is hij lid van de Raad van Commissarissen van de TU Delft en ASMPT.

PSV zoekt nog naar een opvolger voor Van Breukelen. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft na Boudewijn Zenden ook Jan Heintze bedankt voor die functie.

Naast Verhagen zal de Raad van Commissarissen van PSV bestaan uit President Commissaris Robert van der Wallen, Ingrid Wolf-De Jonge en Klaas Dijkhoff.

Meer op PSV.nl
Tags

breukelen verhagen hans veen asm asmpt ceo commisarrissen delft dijkhoff heintze ingrid jumbo officer ton verkiesbaar wallen wolf zenden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

6 maanden geleden
Lijkt mij een zeer degelijke en competente club. Geworteld in de regio. Alle vertrouwen.
+1/-0

6 maanden geleden
Nou Björn, kom d'r maar in.
+2/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afrika bakayoko bankzitten basarnhem berlijn bodo bommel bosz degradatie dortmund feyenoord heerenveen izecson kampioenskandidaat lozano overtredingen saibari sancho santos skipper soubavaria teze til tillman tov utrecht vaart vaio veerman verlenging