Transparent
Inloggen
Sluiten

Malik Tillman: 'Het is altijd mooi om het team te helpen om te winnen'

30 september 2023 21:53

In gesprek met ESPN was Malik Tillman erg blij na de wedstrijd tegen Volendam. "Ik heb gescoord en een assist gegeven. Het is altijd mooi om het team te helpen om te winnen en dat heb ik vandaag gedaan", aldus Tillman.

Al snel in de tweede helft was de international van de Verengide Staten met een knappe assist op Guus Til belangrijk bij de 2-0. "Ik zag de loop van Guus. Dan is het aan mij om hem de bal te geven want ik weet dat hij dan scoort en dat lukte ook", zo gaf hij aan. "Ik ben ook blij voor hem. Dat is ook wat we nodig hebben van een wisselspeler."

Gevraagd werd aan Tillman wat zijn status in de selectie is. "Dat is iets wat je aan de trainer moet vragen. We hebben een heel goede selectie met veel spelers met kwaliteit", zei hij daarover. "Vandaag mocht ik spelen, maar de volgende wedstrijd is het misschien iemand anders. Het is gewoon hard werken op de training en dan kijken wat de trainer beslist."




Discussieer mee op de forums


Tags

tillman malik espn til verengide volendam wisselspeler

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage