Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Het is een beetje vergezocht om zolang terug te kijken'

8 oktober 2023 22:32

In gesprek met ESPN werd Luuk de Jong gevraagd naar zijn gemiste strafschop. "Natuurlijk is een doelpunt een doelpunt, maar ik schoot hem niet goed in. Hij pakt hem natuurlijk goed, niet goed genoeg omdat hij nog terugkwam bij mij. Ik scoorde nog wel, maar ik baalde wel dat ik die penalty mis", aldus De Jong.

Ook werd de aanvoerder gevraagd naar zijn afgekeurde doelpunt. "Het is maar de vraag hoe lang het ervoor was. Moet Malik Tillman hier maar vragen aan Joey Veerman om de bal uit te schieten via hun zodat we een ingooi hebben en weer kunnen aanvallen?", reageerde hij na het zien van de beelden. "Dan ga je hem nu afkeuren. Die jongen is allang opgestaan. Natuurlijk is een overtreding een overtreding, maar dit soort dingen gebeuren zovaak op een veld. En dan ga je nu een doelpunt daarop afkeuren. Het is een beetje vergezocht om zolang terug te kijken. Het was wel een mooie goal moet ik zeggen."

De Jong was het eens met de opmerking dat PSV een goede wedstrijd heeft gespeeld. "Ook in de eerste helft al. We kwamen moeilijk tot de goal, maar we waren wel dominant. We kregen veel kansen en hadden die bal op de lat. Het enige wat zij deden was de lange bal en dan op goed geluk hopen op die tweede bal", zo gaf hij aan. "Grote kansen hebben zij niet gekregen. Dat hebben we achterin goed gedaan. In de tweede helft hebben we het zelf heel goed afgemaakt."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong vergezocht afkeuren baalde dominant espn ingooi joey malik tillman veerman zovaak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage