Transparent
Inloggen
Sluiten

Noa Lang meldt zich geblesseerd af voor Oranje

8 oktober 2023 22:50
Foto: Pro Shots

Noa Lang meldt zich geblesseerd af voor Oranje; image source: Pro Shots

Noa Lang zal zich komende interlandperiode niet gaan melden bij de selectie van het Nederlands elftal. De KNVB heeft bekend gemaakt dat de aanvaller van PSV zich vanwege een blessure heeft afgemeld. Door de blessure van Lang zal Joey Veerman de enige PSV'er in de selectie van het Nederlands elftal zijn.




Discussieer mee op de forums


Tags

oranje joey knvb veerman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
8x gewonnen, super doelsaldo en solitair bovenaan. En maar 1 PSV speler in de selectie van het Nederlands Elftal... Schande dat Schouten niet is uitgenodigd. En Teze speelt al vele wedstrijden erg goed. Had ook best geselecteerd mogen worden.
Maar goed, nu rust voor deze spelers. Kan Bosz ze mooi voorbereiden op de volgende 2 Eredivisie wedstrijden Fortuna en Ajax en zo die winreeks verder uit te breiden.
+3/-1

 
7 maanden geleden
Zo gek is dat niet want er staan weinig Nederlanders in de basis. Schouten heeft pijnklachten die met rust over moeten gaan dus goed dat hij er niet bij is. Teze doet het inderdaad goed maar heeft concurrentie van Dumfries en Frimpong die het beiden in een betere competitie heel goed doen. Noa Lang is geblesseerd en Luuk de Jong heeft bedankt.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Koeman lijkt sommige wedstrijden met 3 centrale verdedigers te spelen en dan zou Teze toch goed als RCV kunnen fungeren.

Maar Koeman heeft liever een speler, die bijna niet speelt (de Ligt), op die positie.
+2/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Centraal of rechts, Teze nodig je sowieso uit voor Oranje, zijn grafiek is dit seizoen steil omhoog aan het gaan.
+1/-0

7 maanden geleden
Goed nieuws, even rust pakken nu anders blijf je doorkwakkelen met zo'n spierblessure.
+2/-0

7 maanden geleden
Vanuit PSV oogpunt komt de interland break inzake Noa Lang heel gelegen. 16 dagen rust, fysio en langzaam optrainen. 21 oktober thuis tegen Fortuna met Lozano spelen. En dan hopelijk 24 oktober in Lens weer van de partij.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage