Transparent
Inloggen
Sluiten

Hirving Lozano met Mexico gelijk tegen Duitsland

18 oktober 2023 12:30
Foto: Pro Shots

Hirving Lozano met Mexico gelijk tegen Duitsland; image source: Pro Shots

Hirving Lozano heeft woensdagnacht met Mexico gelijkgespeeld tegen Duitsland. Met de aanvaller van PSV opnieuw in de basis eindigde het oefenduel in een 2-2 gelijkspel. Lozano was opnieuw belangrijk voor de ploeg door de assist te geven bij de eerste treffer van Mexico. De PSV'er werd uiteindelijk tien minuten voor tijd gewisseld.

De oefenwedstrijden van Mexico van afgelopen interlandperiodes waren als voorbereiding voor de CONCACAF Nations League. Volgende maand speelt Mexico in de kwartfinale twee wedstrijden tegen Honduras.




Discussieer mee op de forums


Tags

mexico lozano duitsland concacaf honduras nations woensdagnacht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Is die Nations League qua oorsprong vergelijkbaar met de Europese Nations League? Naam lijkt er wel verdacht veel op namelijk.

Die in Europa was in het leven geroepen ter vervanging van oefenwedstrijden. Echter, nu zouden deze oefenwedstrijden ter voorbereiding zijn op de Nations League.

Kunnen we nu dus oefenwedstrijden voor het toernooi ter vervanging van oefenwedstrijden gaan verwachten?

Klinkt logisch allemaal...
+1/-0

 
7 maanden geleden
Qua oorsprong is het vergelijkbaar. Echter sinds dit seizoen is in Noord-Amerika de opzet aangepast. De vier hoogst geplaatste landen op de ranking spelen geen groepsfase en zitten direct in de kwartfinale (Mexico, VS, Costa Rica, Panama).

De andere landen hebben afgelopen twee interlandperiodes wel de groepsfase af moeten werken. Uit die groepsfase zijn er nu ook vier landen bijgekomen in de kwartfinale.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte