Transparent
Inloggen
Sluiten

'Frank Arnesen keert terug in RvC van PSV'

30 oktober 2023 02:27 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Frank Arnesen keert terug in RvC van PSV"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Frank Arnesen terugkeert bij PSV. De Deen zal weer toetreden tot de Raad van Commissarissen van de club, de functie die hij van 2017 tot 2018 ook al vervulde. Arnesen kwam als speler al ruim drie seizoenen uit voor PSV en maakte deel uit van de selectie die in 1988 onder meer de Europa Cup 1 won.

Nadat hij zijn loopbaan als speler had beëindigd was hij van 1991 tot 1994 assistent-trainer bij PSV, om daarna tien jaar als technisch directeur bij de club te werken. Nadat hij die functie ook bij onder meer Tottenham Hotspur, Chelsea en Hamburger SV had vervuld, keerde hij in 2017 weer terug naar PSV en ging hij in de RvC aan de slag.

Na anderhalf jaar maakte hij echter bekend te vertrekken om als technisch directeur bij Anderlecht aan de slag te gaan. Nadat hij na negen maanden werd ontslagen tekende hij een contract bij Feyenoord in diezelfde functie. In september van vorig jaar vertrok hij uit Rotterdam vanwege gezondheidsredenen. Eerder dit jaar maakte hij al bekend niet nogmaals als technisch directeur bij een club aan de slag te willen gaan.

De 67-jarige Arnesen heeft als speler van PSV uiteindelijk 64 officiële wedstrijden gespeeld. Op zijn erelijst staan in Eindhoven drie landstitels, een KNVB Beker en de Europa Cup 1. Vanwege een blessure ontbrak hij wel tijdens die finale in Stuttgart.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

arnesen rvc anderlecht chelsea erelijst feyenoord gezondheidsredenen hamburger knvb stuttgart telegraaf toetreden tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Ideale man voor deze rol. Zeer veel ervaring en een groot PSV-verleden.
+2/-0

7 maanden geleden
Welkom thuis.
Goeie zet dit.
+1/-0

7 maanden geleden
Wow nice, goeie toevoeging die (voor mij) uit het niks kwam. Welkom terug Frank!
+1/-0

7 maanden geleden
Inderdaad goed nieuws zo aan het begin van deze week, die toch al niet kapot kan !! Mijn collega's uit beide kampen zijn vandaag erg timide 😆
+1/-0

 
7 maanden geleden
Misschien kan je aan je collega's eens vragen wat er met Teletekst aan de hand is. Als ik pagina 819 intype staat Ajax helemaal onderaan :-).
+4/-0

7 maanden geleden
Goed nieuws welkom thuis.....
+1/-0

7 maanden geleden
Juiste man op de juiste plaats. Goeie zet. Succes Frank
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage