Transparent
Inloggen
Sluiten

ESPN: Extra tijd PSV - Ajax

1 november 2023 16:05 - ESPN




Tags

espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Jammer dat het moment van De Jong die weg was en werd neergehaald er niet inzit. Dat was enigste moment waar ik ze had willen horen...
+1/-0

 
6 maanden geleden
Je kan Makkelie niet overal de schuld van geven :-D
+3/-0

 
6 maanden geleden
Ik heb een leuker idee, schaf die klote VAR af. Hoewel 2x juichen voor die goal van Saibari zondag wel een keer leuk was 😄
+1/-0

6 maanden geleden
Ik mis de smerige trap van Taylor. Precies hetzelfde als de domme overtreding van Obispo tegen Feyenoord vorig jaar, die kreeg door ingrijpen vd VAR rood.
+9/-0

6 maanden geleden
Mooi om zo te horen, moeten ze vaker doen , wellicht in stadion live , net als bij rugby en hockey , geeft meer credits voor de scheids, die doet ook gewoon z’n best en vormt ook duidelijk een team met z’n jongens net zoals wij dat op tribune doen en onze boys dat binnen de lijnen zijn
+1/-0

6 maanden geleden
Het was geen hands, dus verkeerde titel.
+1/-0

6 maanden geleden
Leuk om zo te zien hoe de communicatie tussen de arbiters is. Jammer (maar ook logisch) dat ze de momentjes zoals met het tikje van Taylor er niet in stoppen. Nu was het al best een lang filmpje, vanwege alles wat er gebeurde, maar toch, in het kader van transparantie was het leuk geweest om te horen wat men hiervan vond.

Ik denk dat er een tussenvorm nodig is met betrekking tot het "live" openbaar maken van de communicatie. Zoals je kan horen is er continu en veel overleg tussen het kwartet op het veld en de mensen in Zeist. Het lijkt me wat veel van het goeie om dat allemaal op een openbaar geluidskanaal te gooien. De communicatie tijdens een officiële review zou wat mij betreft wél openbaar mogen zijn, zodat je ook hoort hoe men tot een beslissing gekomen is. Puur en enkel het resultaat mededelen (zoals bij het WK voor vrouwen) voegt mijns inziens weinig toe, omdat het besluit zelf duidelijk zichtbaar is aan de manier waarop het spel wordt voortgezet.

Wat mij opviel, is dat de VAR zich regelmatig 'realtime' met het spel bemoeit. Dat vind ik persoonlijk prima, want hoe meer gebruik er gemaakt wordt van de beelden, hoe beter. Maar ik dacht dat de VAR zich alleen in de besluitvorming mag mengen als er sprake is van een ernstige fout. Misschien dat een van de andere leden weet hoe dit nou precies zit?
+1/-0

 
6 maanden geleden
Nog een toevoeging: tijdens een officiële review zou ik ook graag op de schermen in het stadion de beelden willen zien die de VAR aan het bekijken is.

Wat betreft die laatste vraag. Dat viel mij ook al op. Al was het voor mij niet iedere keer duidelijk of ik nu de VAR hoorde, een grensrechter of de vierde official.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Dacht ik in begin ook, toen dacht ik dat het mogelijk niet de VAR is op die momenten maar de 4e man en grensrechters. Ik hoor het niet aan de stemmen. Maar dat zou logisch zijn.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage