Transparent
Inloggen
Sluiten

Earnest Stewart: 'Miles Robinson staat al een tijdje op het lijstje'

5 november 2023 14:02 - Goedemorgen Eredivisie
Foto: Pro Shots

Earnest Stewart: "Miles Robinson staat al een tijdje op het lijstje"; image source: Pro Shots

Earnest Stewart heeft bevestigd dat Miles Robinson in beeld is bij PSV. Dat gaf de Directeur Voetbalzaken zondagochtend aan bij Goedemorgen Eredivisie. "Hij staat al een tijdje op het lijstje, en nog wat andere mogelijkheden", aldus Stewart. "Miles is er eentje die heel goed met ruimte in zijn rug kan spelen. Een jongen waarvan ik bij het Amerikaanse elftal heb gezien dat je hem niet zomaar voorbij loopt. Hij is aan het einde van dit kalenderjaar transfervrij. Ik heb contact, maar niet alleen met hem. Ook met andere spelers, dat is mijn baan."




Tags

miles stewart earnest robinson baan eredivisie goedemorgen zondagochtend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Goed geregeld als dat lukt! Beter een free agent international dan voor 20 miljoen. Hopelijk heeft hij geen heimwee met zijn eerste avontuur buiten de VS.

Ik las het eerst verkeerd en heb nu de rest van de dag Simon & Garfunkel in mijn hoofd. Leuk voor een liedje, maar misschien te ingewikkeld.
+5/-0

6 maanden geleden
Ik hoop dat deze verdediger snel wordt gepresenteerd.
+1/-0

6 maanden geleden
Hij wordt ook wel de jonge Jaap Stam genoemd, wat eigenlijk best een gekke bijnaam is voor een verdediger van 26 (27 in maart). Maar los van dat, het lijkt mij een prima aanwinst, zeker ook vanwege zijn transfervrije status.
+3/-0

 
6 maanden geleden
Haha daar heb je wel een punt inderdaad :-)
+1/-0

6 maanden geleden
Heb hem nog nooit zien spelen maar wat extra concurrente centraal achterin lijkt me geen overbodige luxe. Heb ook geen idee wanneer Bella-Kotchap weer inzetbaar is, ja waarschijnlijk na de winterstop. (april is ook na e winterstop)
+1/-0

6 maanden geleden
Hij zei er ook bij dat er al 2 spelers, Ramalho en Bella-kotchap, zijn voor die positie. Dus of hij komt in de winterstop?

Hij zal echter niet het achterste van zijn tong laten zien.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage