Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV aast op komst van toptalent Lucas Bergvall'

6 november 2023 12:35 - Fotboll Direkt
Foto: Pro Shots

"PSV aast op komst van toptalent Lucas Bergvall"; image source: Pro Shots

Het Zweedse Fotboll Direkt meldt dat PSV aast op de komst van Lucas Bergvall. De 17-jarige middenvelder speelt momenteel nog in eigen land voor Djurgårdens IF en wordt in Zweden gezien als het grootste talent van zijn land. Vorige maand maakte hij ook zijn debuut voor Zweden Onder 21.

Bergvall zou ook in beeld zijn bij Bayern München en Manchester United. Een jaar geleden kon hij nog de overstap maken naar Feyenoord en was hij ook in Rotterdam op stage. Toen koos hij echter voor een contract bij Djurgårdens. De verwachting is dat bij een transfer de hoofdprijs betaald moet worden. De Zweedse club wil het transferrecord verbreken bij een vertrek van Bergvall. Momenteel is de hoogste verkoop ooit van Djurgårdens Marcus Danielson, hij werd begin 2020 voor ruim 5 miljoen euro verkocht aan het Chinese Dalian Professional FC.

Meer op Fotboll Direkt




Tags

bergvall djurgardens lucas zweden bayern dalian danielson direkt feyenoord fotboll hoofdprijs marcus stage transferrecord verbreken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Laat maar komen, wie de jeugd heeft…
+1/-0

6 maanden geleden
Een middenvelder ? Zo n talent moet echt gewoon aan spelen (invallen) toekomen, en bij ons op het middenveld is het best wel druk. Misschien zijn Tillman en Babadi weg volgend jaar, maar anders.
+1/-0

6 maanden geleden
Zal toch meerdere miljoenen moeten kosten. Wil PSV zoveel uitgeven voor een 17 jarige dan zijn ze wel heel zeker van zijn potentie.
+1/-0

6 maanden geleden
Oooo, als alleen Bayern München en Manchester United ook interesse hebben, komt dat wel rond.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage