Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman selecteert Jerdy Schouten

10 november 2023 14:01
Foto: Pro Shots

Koeman selecteert Jerdy Schouten; image source: Pro Shots

Bondscoach Ronald Koeman heeft PSV'er Jerdy Schouten voor het eerst opgenomen in de definitieve selectie voor het Nederlands elftal. De middenvelder werd alleen in 2022 een keer meegenomen onder Louis van Gaal, maar was er dit jaar ondanks zijn presteren bij PSV nog niet bij. Van de Eindhovenaren is Joey Veerman de enige andere in de definitieve selectie. Ook Jorrel Hato, speler van het lekker draaiende Ajax, is er de komende periode voor het eerst bij. Het Nederlands elftal speelt op 18 en 21 november tegen respectievelijk Ierland en Gibraltar.

De volledige selectie: Bergwijn, Brobbey, Hato (Ajax), Bijlow, Geertruida, Hartman, Stengs, Wieffer (Feyenoord), Schouten, Veerman (PSV), Aké (Manchester City), Blind (Girona), Van Dijk, Gakpo (Liverpool), Dumfries, De Vrij (Inter), Flekken (Brentford), Frimpong (Bayer Leverkusen), Koopmeiners, De Roon (Atalanta), Malen (Dortmund), Reijnders (AC Milan), Simons (Leipzig), Verbruggen (Brighton), Weghorst (Hoffenheim).




Discussieer mee op de forums


Tags

schouten jerdy koeman hato selecteert veerman ake atalanta bayer bergwijn bijlow blind brentford brighton brobbey dijk dortmund dumfries feyenoord flekken frimpong gaal gakpo geertruida gibraltar girona hartman hoffenheim ierland inter joey jorrel koopmeiners leipzig leverkusen liverpool malen milan reijnders roon simons stengs verbruggen weghorst wieffer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Onbegrijpelijk dat hij in die jaren bij Bologna zo weinig geselecteerd was.

Ik zou Til er ook bij zetten en desnoods als spits opstellen. Hij heeft al net zoveel goals als Stengels en Weghorst bij elkander.
+3/-0

6 maanden geleden
Lachwekkend die keuze voor Hato, speelt matig bij een clubje onderin het rechterrijtje. Teze daarentegen speelt bij de nr1. van NL heel het seizoen al de sterren van de hemel. Wat voor belang heeft Koeman bij ajax???
+7/-0

 
6 maanden geleden
Ik snap er ook niks van. Enige reden kan zijn dat Hato linksbenig is?
+1/-0

 
6 maanden geleden
De reden, en daar zal iedereen het mee eens zijn, is dat hij bij ajax speelt en Teze bij PSV. Koeman selecteert zelfs Brobbey waarvan hij zelf(!) zegt dat zijn 1e aanname als spits niet goed is en geen killersinstinct heeft. Met dat laatste ben ik het dus wèl eens met Koeman.
+7/-0

 
6 maanden geleden
Daarom zat Sjakie Swart op de tribune langs Koeman
+2/-0

 
Kleine1 (geschorst)
6 maanden geleden
Dat hij ervoor kiest om af en toe een talent mee te nemen is niks verkeerd mee …
Maar dat hij spelers als Bergwijn blijft selecteren, en nog laat spelen ook, is veel erger!! Zelfs bij Ajaks kotsen ze hem uit, omdat hij totaal niets presteert.
+1/-0

6 maanden geleden
‘Speler van het lekker draaiende Ajax’😂😂😂

Ja ach wat een grap
+6/-0

 
6 maanden geleden
Ja dat moet idd haast wel sarcastisch zijn?
+1/-0

6 maanden geleden
Tip van de dag:
Stop met het volgen/kijken van dat verdedeld eng Duivendrecht clupje uit Zeist.
Heb ik jaren geleden gedaan, bevalt bijzonder goed, af en toe weekendje vrij van voetbal, zalig.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Gewoon inzetten op minder dan x doelpunten voor oranje en dan is het genieten als Frenkie naar Daley naar Nathan en weer terug naar Frenkie schuift.
+3/-0

 
Kleine1 (geschorst)
6 maanden geleden
Haha dat is best een goed plan … is dat mogelijk?
+1/-0

 
6 maanden geleden
Jep, ik ook.
Ik wil alleen lezen dat onze spelers heel zijn gebleven.
+3/-0

 
6 maanden geleden
Ik kijk al jaren geen oranje, niks gemist.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Ik kijk wel, maar emotieloos. Is ook een optie.
+1/-0

6 maanden geleden
Waarom staat er nog geen artikel hier dat de Uefa uitspraak heeft gedaan nav rellen in Lens? Uitspraak: boete 25.000 euro en voorwaardelijke straf van 1 wedstrijd zonder publiek.
+1/-0

6 maanden geleden
Meer dan terecht. Als je een snotneus van 17 jaar uit de hoofdstad kunt selecteren of een bejaarde ex-ajaxiet uit Spanje dan moet Schouten er zeker bij horen.
+1/-0

6 maanden geleden
LOL Hato, speler van het lekker draaiende Ajax;-)
+2/-0

6 maanden geleden
Als hij Jerdy Schouten niet mee neemt dan neem je het NL-elftal niet serieus, deze Schouten is namelijk de aller beste speler op zijn positie, zo blij dat PSV deze klasbak binnen gehaald heeft. Wat heeft Stewart / Marcel toch een wereld prestatie geleverd door hem voor de ogen van AC-Milan weg te kapen en voor ons PSV te laten tekenen 💪
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage